Uitstekend!

Wortelkanaalbehandeling is zeer kundig uitgevoerd! Tandarts Korver is een vakman. En zachtaardig, wat maakt dat de sfeer in de praktijk ontspannen is. Ik had altijd angst voor de tandarts, maar deze is weg, sinds ik bij deze tandarts kom. Fantastisch!

positief en hulpvaardig

Tevreden met afspraak en behandeling.

Tevreden met afspraak en behandeling.

Fijne benadering

Ben al jaren bij Dhr. Korver

Fijne tandarts

Ik vind tandarts L. Hababa een super fijne tandarts, voel me altijd op m'n gemak.

Relaxt maar ook wel verwarrend

Al meer dan 43 jaar gewend bij een vorige tandarts. Bij halfjaarlijkse controle werd je gebit nagekeken en een eventueel gaatje en tandsteen direct aangepakt. Nu wordt alles aan de hand van de info van die vorige tandarts eerst bestudeerd ( misschien dit ook eerst even uitleggen ik zat nu met ?? is dit) Vervolgens is het aan het einde van het bezoek zo dat je weer nieuwe afspraak moet maken voor de eerder genoemde zaken. Dat vind ik dan wel jammer maar helaas. Verder vriendelijke bejegening en relaxte sfeer en wel prettig dat je nadrukkelijk wordt gevraagd wat je wil met je gebit in de toekomst.

Prima en goed advies

Ik ben bij de mondhygiënist geweest en weer perfect geholpen. Ook balie personeel is klantvriendelijk

Adequate hulp

Positief

Zoals gewoonlijk goed geholpen

Er wordt stapsgewijs goed verteld wat zij gaan doen en stellen mij op mijn gemak

Prima tandartsenpraktijk

Nieuwe afspraak over 1/2 jaar gemaakt, ook voor mijn man. Jammer dat op het afsprakenkaartje alleen mijn naam + dag en tijd stond.. Voor de zekerheid gebeld of de afspraak voor 2 personen was. Zou handig zijn als dat op het kaartje staat.

Vriendelijk en vertrouwd

Als heel m’n leven ga ik naar Tandarts Korver. Ook in een ander gebouw is de service en zijn vriendelijkheid top!

Goed ontvangst en aardige assistente ;-)

Goed ontvangst en aardige assistente ;-)

Netjes ,vriendelijk,geintereseerd,goede uitleg

Eertse keer na 43 jaar andere tandarts te hebben gehad. En ja het is even wennen aan de werkwijze ,een preventieassistent en een tandarts Ik was een tandarts gewend die alles zelf deed. Hele gebit werd schoongemaakt door preventie assistent ,ook dta niet gewend Maar eerste bezoek ,en tevreden ook ,maar zag erwel huizehoog tegen op

heel aardig en erg fijn

het was heel erg relaxed en er was tijd genomen voor mij wat erg fijn was.

Warm en begripvol.

Ondanks mijn angst (die ik op elke afspraak uit ) blijven jullie geduldig en begripvol. Stap voor stap leggen jullie uit wat jullie gaan doen. De wortelkanaal behandeling ( waar ik van wakker lag ) heb ik zonder pijn en vol vertrouwen ondergaan. Bedankt voor de goede zorgen.

Zeer op gemak gesteld voor de behandeling

helemaal top

de mondhygiëniste neemt alle tijd, benoemt iedere handeling en komt met goede adviezen.

Klant vriendelijk

Word op je gemak gesteld goede uitleg van wat er gedaan gaat worden

Prima geregeld

Fijn dat ik toch m’n vertrouwde tandarts nog had

Vertrouwd

Gelukkig nog onze vertrouwde tandarts korver. Even wennen aan de nieuwe locatie maar geen negatieve punten te noemen.

Prima geregeld allemaal

Goede ervaring

hh

Alleen kijken en later weer terugkomenTerwijl ik van te voren had gezegd dat er wat gedaan moest

Alleen komen om te kijken en later terugkomen is niet fijn Had het met afspraak maken zelfs al gezegd Eerder deed Korver het altijd gelijk Korver zelf is prima

Keurige behandeling

Goede behandeling en service.

Tevreden

Fijne tandartspraktijk. Fijn dat je gewoon de zelfde tandarts krijgt, ipv elke keer weer iemand anders. Gaan professioneel aan het werk en stellen je gemak.

Molenstraat 19

3291 EE Strijen

Over Samenwerkende Tandartsen Strijen

Bij Samenwerkende Tandartsen Strijen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Strijen aan de Molenstraat in Strijen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.