Eenvoudig afspraak te maken, snelle bevestiging en tijdige reminder.

Zoals altijd prima ervaring bij tandarts P. Korver.

Fijn geholpen

Goed geholpen en advies gekregen

Ik ben goed behandeld

Tanden en kiezen trekken en gelijk gebit erin was voor mij een hele nare ervaring

Vriendelijk en adequaat

Een goede tip gehad om goed te kunnen poetsen

Professioneel en vriendelijk

Prettig geholpen, gedurende de behandeling wordt je geïnformeerd.

Onderzoekend hoe het nu gaat zijn, nieuwe omgeving enzo

Al jaren ervaring bij zelfde tandarts

Mij tandarts is sinds aantal jaar binnen deze samenwerking gaan werken. Vriendelijke assistentes en tandarts duidelijk en goed

Afspraak op tijd

Fijne en rustige behandeling

Behandeling zonder aankondiging of uitleg

Bij een controle afspraak wordt ik zonder uitleg opeens behandeld voor tandsteen en pas daarna komt de tandarts voor de controle. Bovendien stelde niemand zich voor. Tandarts Korver is zoals altijd vriendelijk en kundig

Een tikkie zenuwachtig allemaal

Toen Pieter nog zijn eigen praktijk had, ging het 100% naar mijn zin. Duidelijke uitleg , fijne menselijke behandeling. Ik krijg de indruk dat Pieter nu van de ene behandelkamer naar de andere moet rennen, en als het ware een beetje "geleefd wordt" Hieronder een keuze maken van ja of nee is wel erg kort door de bocht. Pieter alle lof !!

Met plezier naar de tandarts!

Heel fijn geholpen. Gezellige tandarts en lieve assistente. Moet er wel eerlijk bij zeggen dat het slechts om controle ging, waarbij er behalve een beetje tandsteen verder niets aan de hand was.

Heel ontspannen

Leuke assistente,

Als vanouds

Goede expertise, goede adviezen

Serieus genomen en goed geadviseerd

Ik ben op een vrolijke manier heel goed geholpen en geadviseerd. En kon gelukkig snel terecht!

Goed, er werd duidelijk verteld waarom er iets gedaan moest worden en wat er ging gebeuren

nog nooit zou pijnloos behandeld....bedankt

prettig geholpen,duidelijke uitleg

Fijne sfeer, kundig en goed geholpen.

Voor de eerste keer na bijna 40 jaar tandarts Korver bij deze tandarts geweest. De behandeling werd kundig uitgevoerd en de sfeer was ontspannen. Ga zo door!

Goed geholpen

Aardige en deskundige medewerkers

Vakkundig geholpen

Goed geholpen en geadviseerd Normaal door dhr korver nu door een dame weet helaas haar naam miet

Relaxed en goede behandelingen

De tandarts staat altijd voor je klaar en behandelt je rustig en kalm. Tijd voor een geintje is er altijd en de foto van de stormachtige zee wordt wel gemist…

Goede en vriendelijke behandeling

Zie boven

Vriendelijk en professioneel

Empatisch en zeer correct behandeld. Goede uitleg vooraf en alles in overleg.

Even wennen aan de nieuwe tandarts

Ik,had voor de eerste keer tandarts Dorst, deze week. Mijn eerste ervaring met haar was wel goed. Ik hoop op een goed verder contact.

Niet voldoende

Zoals al eerder gemeld vindt ik het apart dat ik jaren onder behandeling ben bij Korver zonder problemen. En u opeens ook naar de mondhygiëniste zou moeten en vrije dure behandeling moet ondergaan. Ik heb hier een slecht gevoel over. Overigens zijn de gegeven behandelingen ok.

Molenstraat 19

3291 EE Strijen

Over Samenwerkende Tandartsen Strijen

Bij Samenwerkende Tandartsen Strijen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Strijen aan de Molenstraat in Strijen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.