prima geholpen

al jaren klant daar. Goed advies, professioneel personeel

Fantastische Tandarts

Jarenlang door Korver behandeld. Ik ben, door hem, een meer tevreden mens geworden. Immers, je moet ook blij zijn met je gebit. En daar heeft hij voor gezorgd. Dank daarvoor. En een lang pensioen gewenst. Ik ga er van uit dat mijn nieuwe tandarts even goed is.

Mijn ervaring was goed, heel jammer dat tandarts Korver stopt ,maar gun hem wel zijn pensioen.

Goed geholpen

Snel en goed

Het ging lekker vlot en de dames wisten goed wat ze deden.

open, transparant, helder

Vooral de duidelijke communicatie stel ik op prijs. Voor de behandeling duidelijk uitleg gekregen. Ben behandeld door Madelon Dorst

Super fijn

Deze geweldige mondhygiëniste begrijpt mijn angst en gaat daar super mee om. Daarnaast is ze heel duidelijk en wind er geen doekjes om. Heel plezierig

Heel fijn geholpen!

Heel fijn/lief geholpen door Tandarts Dorst! Stelt je op je gemak en verteld precies wat ze gaat doen!

Netjes op tijd geholpen door vriendelijke assistente en tandarts.

Uitstekend geholpen, vakwerk !!!!

Niets te mopperen

Fijne tandarts

Goed en vriendelijk geholpen door zowel de tandarts als de mondhygiëniste. Madelon is een hele fijne tandarts die je echt op je gemak probeert te stellen en goed advies geeft.

Alle personen zijn vriendelijk en aanspreekbaar

Goed en nietjes geholpen

Goede ervaring met tandarts, goede uitleg en vakkundig geholpen (extractie)

Snel en adequaat

Nvt

Ben goed geholpen

Gewoon professioneel geholpen

Krijg reminder. Heb enquete al ingevuld

Gb

weer een goede ervaring gehad.

Het ging goed, ook omdat de toestand van mijn tandvlees enorm is verbeterd door het opvolgen poetsadvies. Ook nam de tandarts even de tijd in te gaan op mijn problemen met de ruimte die mijn bovenkaak inneemt en gaf ze advies over een mogelijke oplossing, die heel ingrijpend zou zijn. Maar het is besproken en dat is ook wat waard. Advies gekregen oude vullingen langzaam op te ruimen voor nieuwe. Ga ik doen denk ik.

Geduld en begrip

Het geduld en begrip voor bepaalde situaties in deze praktijk heel goed. Alles gaat in goed overleg tandarts en cliënt. Hoge kosten worden vantevoren goed uitgelegd en alle mogelijkheden besproken. Ik ben heel erg tevreden. Ik ben helaas haar naam vergeten.

Fijne meedenkende tandarts

Fijne meedenkende tandarts

Goede behandeling gehad.

Ben prettig en respectvol behandeld

Goed vriendelijk en vakkundig geholpen

Goed vriendelijk en vakkundig geholpen

Oke

Ik kon vrij snel een afspraak maken en werd op tijd geholpen. Probleem is serieus genomen en kreeg hier uitleg over.

Fijn dat het zo ook kan!

Ik kreeg een gebitsreiniging van Ada en daar waar ik dit normaal altijd vervelend en pijnlijk vind deed Ada haar uiterste best dit met enige zachte hand te doen maar wel grondig. Dat was erg fijn!

Molenstraat 19

3291 EE Strijen

Over Samenwerkende Tandartsen Strijen

Bij Samenwerkende Tandartsen Strijen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Strijen aan de Molenstraat in Strijen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.