De nieuwe tandarts stelde zich netjes voor, gaf uitleg over wat ze ging doen en gaf een compliment over mijn gebitsverzorging, fijn dat gezien werd dat ik daar veel energie in steek! Netjes en correct!

Behandeling en afspraak

Behandeling is heel goed met vriendelijk zorgverleners. Afspraak Klein puntje. Een tijdstip voor de afspraak gemaakt en bevestigd. Bij herinnering een iets later tijdstip. Is niet de 1e keer.

Gebit vooraf goed gereinigd

Vooraf heel gebit goed gereinigd zodat tandarts goed overzicht had

Geruststellend

Ik ben geen fan van de tandarts en zeker niet als er iets moet gaan gebeuren maar ze stelde me erg op mijn gemak en heb de behandeling rustig doorlopen.

Ik krijg weer vertrouwen bij deze tandarts!

Duidelijke uitleg, geen druk!

Goed en netjes

Vriendelijk ontvangen en gerust gesteld, bij de behandeling goede uitleg, duidelijkheid, fijne mensen

Goede behandeling en toelichting geven

Hele goede ervaring

Vriendelijk

Kundig personeel en heel vriendelijk goed geholpen

Altijd vriendelijk

Alles loopt goed op tijd en iedereen is vriendelijk. Alle apparatuur ziet er goed uit en ik neem aan dat ze er ook goed mee kunnen werken.

De behandeling is zeer voorspoedig verlopen.

Een fijne ervaring;behandelt door dezelfde preventie-assistente die tandsteen verwijderd als de vorige keer.

Klantvriendelijk en professioneel

Prettig contact mn ook goed overleg over behandeling

Vervelend dat ik geen vaste tandarts heb

Vervelend dat ik geen vaste tandarts heb

Goede uitleg secure te werk

Uitleg, neemt vragen serieus

Prima.

Allemaal goed gegaan.

Prettige ontvangst en goede behandeling

Op tijd geholpen , prettige tandarts plus haar assistente , handig om de volgende afspraak te maken.

Niet positief

Bij de balie prettig ontvangen. Maar daarna erg onprettig ontvangen door de assistente het ging allemaal erg rommelig. En toen ze in mijn mond bezig was ging dit erg hardhandig dit ben ik niet gewend van jullie… Vervolgens komt er een jonge tandarts binnen zegt niks kijkt naar mijn foto’s en checkt mijn mond en gaat veder heel bijzonder ben gewend dat ze even gedag zeggen…

Geen opmerkingen.

Geen opmerkingen.

Korte wachttijd Goede service Zeer vriendelijk

Alles was prima

Het was hartelijk en verder prima

Goed geholpen

Ben goed geholpen, en ze waren keurig optijd

***

we kregen een invaller, jaren bij tandarts Korver en nu is ons gebit ineens slecht

Niet wat ik gewend was.

Na decennia bij dhr. Korver met volle tevredenheid in zijn praktijk te zijn geweest komen de dames die nu bij mij (zonder info dat ik weer een andere tandarts zou krijgen dan de vorige keer) erg stressvol over. Kan het zo zijn dat 1 tandarts 2 patiënten tegelijk behandeld en daardoor van de ene behandelkamer naar de andere rent? Het kwam allemaal erg gehaast en rommelig over. Twee vervolg behandelingen zijn gepland de offerte moet ik nog krijgen. Er het beste maar van hopen dat dit eenmalig is geweest. Wordt dus vervolgd.

Molenstraat 19

3291 EE Strijen

Over Samenwerkende Tandartsen Strijen

Bij Samenwerkende Tandartsen Strijen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Strijen aan de Molenstraat in Strijen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.