Ze proberen je zo goed mogelijk gerust te stellen

Fijn, in hoeverre het fijn kan zijn bij een tandarts Wat het nog beter zou kunnen maken voor de full time werkende is of pratijk houden in de avond en/of de zaterdag

Prima ben altijd angstig maar eigenlijk niet nodig zeer kundige artsen

zeer goed behandeld en heel betrokken super!!

zeer positief>

Snel, goed, makelijk

Vriendelijk en goed

Lange wachttijd voor alleen een jaarlijkse controle

Lang wachten zeker 20 min, na mijn geplande afspraak. Daarna zeker weer 10 tot 15 min wachten op reinigen gebit. Bovendien gesprek verliep onduidelijk, met mondkapje voor(wat ik begrijp). Maar gesprek ook nog eens met de rug naar je toegekeerd.(wat ik dan weer niet begrijp). Mij is geleerd, dat je in een gesprek iemand aankijkt. De communicatie tussen tandarts en mondhygiëniste liep ook niet vlekkeloos. Moest daardoor 2 keer het zelfde verhaal voeren.

Lieve meiden en schone tanden

Snel en goed geholpen

Ik heb een afspraak gemaakt omdat er een stukje van mijn kies af gebroken was . Ik kon gelijk al de volgende dag langs komen. Kies weer gerepareerd

Netjes geholpen.

Na vele jaren tandarts Korver voor de eerste keer bij tandarts Ezgi. Goed gesprek gehad maar toen de stoel omlaag ging werd ik onwel. Ik was daar al voor naar de huisarts geweest met diagnose (BPPD) vanuit het oor. Toen ik weer rechtop zat met een Dextro en frisse lucht, trok de duizeligheid weer weg. Volgende behandeling wordt gepland.

ik ben vriendelijk geholpen

ik ben vriendelijk geholpen

Goede tandarts en geeft goede uitleg

Prima behandeling om een kies te vullen. Vriendelijke tandarts en ik werd goed op de hoogte gehouden

Moeilijke klus met aandacht geklaard.

Een afgebroken kroon op de kies. Maar ook de kies bleek ongezond dus deze moest verwijderd. Eenvoudig was dit niet maar Mw.(?) de tandarts sprak vertrouwen op een goede uitkomst uit en maakte dit ook vol empathie en wederzijdse humor waar. Trots op die dame !

Ervaring minder geworden.

Had een afspraak((geen idee met welke tandarts want ze zei snel haar naam )en had alleen een controle. Daar kan ik verder niet over klagen hoor. Wel over het feit dat ik in het verleden bij de controle in 1 keer aansluitend de gebitsreiniging kreeg. Nu gaat dat anders en moet je tussendoor weer naar de wachtkamer. Dit vroeg best wel meer tijd dan gebruikelijk. In de wachtkamer hoorde ik nogal wat negatieve ervaringen van andere cliënten en ook van het personeel zelf op de achtergrond hetgeen ik wel goed kon verstaan. Dus ik dacht nog: gaat lekker hier. Ik begrijp wel dat jullie geld gaan vragen als iemand een afspraak is vergeten maar misschien dan ook kritisch naar uw eigen organisatie kijken. De aanbeveling is eigenlijk niet nee maar ergens ertussenin op dit moment maar die optie is er niet.

de behandeling is goed verlopen

Vriendelijk personeel

Ik was hier voor de eerste keer en ik was positief over de ervaring. Jammer was wel dat ik een half uur moest wachten.

Fijn geholpen

Fijn geholpen heel vriendelijke tandarts voor het eerst bij haar geweest na jarenlange tijd bij tandarts Korver

Zeer vriendelijk en kundig personeel

Eenvoudig afspraak te maken. Men krijgt tijdig een reminder. Leuke en gemoedelijke sfeer (en dat bij een tandarts :-)) met zeer vriendelijk en kundig personeel.

Anders dat met dhr Korver, moet misschien even wennen.

Dhr. Korver was altijd vriendelijk, voorzichtig en zorgzaam vanwege gevoeligheid van gebit voor metalen gereedschap. Deze keer was dat anders, had het gevoel dat de tandarts enigszins ruw met haakje door en tussen gebit "harkte" en prikte. Ook de waterafxuiging door assistente liep niet goed en liep uit mn mond en shirt was nat.

Tot nu goed

Niet echt een behandeling gehad nog dus kunnen daar nog niet over oordelen, maar bij de controle ontzettend vriendelijk en duidelijk

Ze zijn erg geduldig

Ze stelt je erg op je gemak

Prima geholpen, geen onnodige toestanden, gewoon goed en deskundig geholpen

Nieuwe tandarts is heel vriendelijk en bekwaam.

Nieuwe tandarts is heel vriendelijk en bekwaam.

Altijd goed

Er wordt zoveel rekening gehouden met mijn angsthazengedrag, dat is zo superfijn, dat ik me er bijna op ga verheugen als ik weer naar de mondhygiëniste mag... Bijna hé?. Serieus, echt fijn om zo benaderd en behandeld te worden.

weer prima geholpen

Madalon heeft mij weer prima geholpen

Molenstraat 19

3291 EE Strijen

Over Samenwerkende Tandartsen Strijen

Bij Samenwerkende Tandartsen Strijen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Strijen aan de Molenstraat in Strijen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.