Zeer vriendelijk en leggen alles heel goed uit

Fantastisch

Geen betere uitleg dan super!

Netjes en correct

Na een minder goede rvvaring nu prima

Kort maar krachtige behandeling.

Mijn behandeling was kort maar krachtig. Ondanks het feit dat ik behandeld ben met (bijna) alleen een air-flow(op eigen verzoek en op advies van een eerdere /andere preventie-assistente was het vrij pijnlijk. De behandeling boven in was pijnloos(brugwerk & kronen) maar onderin was het tamelijk pijnlijk. Overigens een fijne vriendelijke assistente.

Klantvriendelijk en vakkundig geholpen!

De tandarts is kundig en vriendelijk. Assistentes eveneens. Goed werk geleverd!

Fijne service van vriendelijke professionele mensen

zie boven

Gaf mij goede uitleg en info.

Samen een traject uitgestippeld voor het vervolgtraject, wat betreft mij gebit. Heb altijd angst gehad voor de tandarts, maar tot nu toe nog niet.

Prima behandeling

Lekker vlot behandeld zonder al te veel poespas

De tandarts en assistente waren erg vriendelijk en de tandarts bleef vragen of het goed ging.

Zie hierboven. Daarnaast was de mondhygiënist minder vriendelijk. Kortaf en niet meedenkend.

hele prettige ervaring.

Heb erg veel uitleg en duidelijk gehad Ook was het team en mijn tand arts erg rustig en vriendelijk.

Uitstekend behandeld!

Fijne praktijk met aandacht voor cliënt en vriendelijk personeel. Wensen worden serieus genomen. Helemaal goed.

De commercie druipt er vanaf.

In alle schriftelijke communicatie wemelt het van de taalfouten. Waarschijnlijk computer vertaling vanuit het Engels. Geeft een zeer slecht imago.

Was prima goede uitleg

Geen klachten vriendelijk was prima

Gewoon prima behandeld

Vriendelijk, doelgericht en efficiënt

Prima en keurige behandeling

Behandeling door tandarts dorst ,maar staat niet in het rijtje ,jammer

Ben uitstekend geholpen

Alles wat ik verwacht van een tandarts

Geen poespas of langer zitten als noodzakelijk maar wel op een manier die niet ongeduldig of gehaast voelt, gewoon goed. Erg professioneel en kundig, zonder comfort van de klant/patient te vergeten. Enige advies/puntje zou zijn iets meer toelichten wat er wordt gedaan, maar dat kan ook alleen maar persoonlijke voorkeur zijn.

goed en snel geholpen met het nodige advies

gewoon goed geholpen en nog wat advies meegekregen.

Vriendelijk, betrouwbaar, netjes op tijd

Prima. Geheel tevreden.

Aardige en professionele dame

Vriendelijke benadering

Duidelijke uitleg hoe beter te poetsen nog. Nam de tijd om uit te leggen.

Micha werkt met aandacht voor haar patiënten

Ik ben blij met deze praktijk, zowel de tandarts als de assistenten zijn vakkundig enheel vriendelijk

Fijn hoe er werd geluisterd en hoe de behandeling verliep.

Fijn hoe er werd geluisterd en hoe de behandeling verliep.

Goede ervaring, communicatie onderling kan beter

Afgelopen tijd verschillende keren tandarts moeten bezoeken, altijd fijn geholpen, er wordt ook rekening met je gehouden. De communicatie tussen balie en tandarts kan beter. Behandeld door Manon Dorst, ipv Korver, staat niet in rijtje

Erg welkom.

Ivm verhuizing bij deze praktijk in geschreven. Voelde me welkom. Werd duidelijk verteld hoe het gaat in deze praktijk. Fijne tandarts. Vertelde wat ze ging doen. Helaas zagen ze op foto dat ik een klein gaatje heb tussen mijn kiezen. Moet hier nog voor terugkomen. Gezien het 1e fijne contact, hoop ik dat het vullen ook goed gaat komen. Bij de vraag wie mijn behandelaar was, staat tandarts Dorst er niet bij. Vandaar onbekend ingevuld.

Molenstraat 19

3291 EE Strijen

Over Samenwerkende Tandartsen Strijen

Bij Samenwerkende Tandartsen Strijen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Strijen aan de Molenstraat in Strijen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.