vriendelijk geholpen

goede ervaring,vriendelijk geholpen

Fijne behandeling

........

Goed en snel geholpen

Snel afspraken kunnen maken en op tijd geholpen. Zeer prettig

Ik ben bang voor de tandarts

Ik ben gewoon heel bang voor de tandarts en ik weet niet waarom

Heel goed

Top goed advies en meedenkend en lief

Gezellige mensen

Kon binnen 2 dagen terecht en super geholpen

Fijne ervaringen vriendelijk en kundig personeel

Prima behandeling, netjes leggen ze uit wat ze doen.

Beter is niet mogelijk volgens mij.

Waardering is wat mij betreft een 10+

Deskundig en gemakkelijk

Over het algemeen erg tevreden! De wachttijden kunnen uitlopen, maar goed, waar niet? Goed geholpen met; -Algehele controle van het gebit -Gebitsreiniging -Invisalign beugel -Tanden bleken -Advies e.d. Kom hier al minimaal 20 jaar en zal voorlopig nog blijven. Top team, professioneel maar tegelijk ook erg vriendelijk!

Rustig en goed uitgelegd wat ze ging doen

Toppie

Netjes geholpen

Zoals gewoonlijk netjes geholpen, maar weet geen naam. Wellicht een idee om dit te vermelden bij de gemaakte afspraak.

Naar verwachting

Vlotte diagnose en klachten waren snel verholpen. Altijd ruimte voor een gezellig gesprek

Prettige tandarts

Prettige vriendelijke tandarts hielp mij goed

Ik vraag altijd naar mischa den Ouden

Nvt

Planning is heel slecht

Als je een afspraak hebt, je komt de behandelkamer in en de tandarts is bij een andere patiënt een behandelplan aan het bespreken. En dat duurt..en duurt...en duurt. ..de mondhygiënist was een aardige dame die alvast maar begon, want het kon nog wel even duren. Ik mag toch aannemen dat iemand die een beugel moet omdat haar gebit een lastig iets is, een langere afspraak krijgt dan ik met m'n halfjaarlijkse controle. Zo niet, dan gaat er bij jullie iets goed mis. Ook mijn tijd is geld en ook ik heb nog andere dingen te doen dan te wachten op de tandarts omdat het niet volgens plan verloopt.

Fantastisch geholpen, fijne assistente

Fantastisch geholpen, fijne assistente

Vlot en prettig geholpen.

Ik voel me bij deze tandarts op mijn gemak, al is een tandartsbezoek nooit fijn. Ik had wat pijnklachten, maar kon snel terecht.

Fijn

Hele aardige vrouwen met goeie kennis van het vak

Wordt goed geholpen

Vriendelijk en begripvol!

relaxed behandeld !

Prettig en op tijd geholpen

goede ervaring

We zijn zeer gastvrij ontvangen

Duurt allemaal erg lang en de rekening is fors

Ik vind het allemaal erg lang duren en krijg advies waar ik niet op zit te wachten. Daarmee is de rekening ook een veelvoud dan wat ik voorheen had. Al met al niet tevreden met deze zogenaamde ‘vooruitgang’.

Aandacht voor je gebit.

Praktijk met ruim aandacht voor je gebit. De preventie-assistente verdient ook zeker een pluim.

Molenstraat 19

3291 EE Strijen

Over Samenwerkende Tandartsen Strijen

Bij Samenwerkende Tandartsen Strijen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Strijen aan de Molenstraat in Strijen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.