Okee

Vriendelijk met de juiste excuses voor de vertraging

Prima toch!

Snel, pijnloos, vakkundig zonder poespas. Website mag nog wel een goed doorgelopen worden op fouten.

Rustig, kalm en comfortabel

De wachtkamer is ingericht naar een stijl van rust en comfort tijdens het wachten, de tandartsen zijn zeer professioneel in hun werk, maar staan zeker open voor een kort gesprek, gebit gerelateerd of niet. Het maken van afspraken in de toekomst bij de balie gaat ook altijd al vlekkeloos.

Prettig geholpen.

Er was rust en de behandeling ging ook relaxed. Goed verdoofd en er werd gezegd wat er ging gebeuren. Ivm mijn claustrofobie vind ik het fijn dat de stoel niet te diep wordt gezet.

Goed maar het was erg druk

Ik kwam voor controle maar moest wel erg lang wachten, maar de tandarts was erg goed, ik hoop dat deze tandarts nu voorlopig hier werkt want ik vind het niet leuk om iedere keer een andere tandarts te krijgen.

Goed en deskundig geholpen

Heel netjes en rustig geholpen met de mondreiniging.

Correct en vakkundig geholpen!

Idem!

Gehaast

Ik kreeg, behalve bij het maken van de foto's, een gehaast gevoel. Met name het contact met en het onderzoek door de tandarts ging in rap tempo. Er werd ook erg snel overlegd tussen tandarts en assistente; ik heb toen om uitleg over de volgende behandeling gevraagd. Ook weet ik niet wie de tandarts was.... het mondkapje ging niet af bij de begroeting. Een onrustig consult.

wrefsdgfmm

Vriendelijk en bekwaam personeel

Leggen alles goed uit " tenminste" de vrouwen die ik gehad heb.

In een woord goed.

Keurig en goed behandeld en optijd van mijn afspraak.

Prima praktijk, netjes, vriendelijk

Zeer goed.

Na tandbreuk binnen 1 uur geholpen en 1 dag later vervangende tand met plaatje gepaatst

Heel fijn consult

Na 25 jaar een nieuwe tandarts met een fobie is niet niks, maar wat een onwijs warm welkom en een hele fijne tandarts! Dat beloofd veel goeds voor de komende jaren. Fijn de uitleg het begrip en ook naar mijn zoontje toe! Dank tandarts Kilic!

Snelle behandeling en duidelijke uitleg.

Ik werd deskundig geholpen. Tandarts legde uit wat ze ging doen en sprak stopteken af. Ben goed geholpen. Het enigste was dat ik het gevoel had dat ze haast had en ze haalde telkens haar neus op.

Exellent!

...

Geen correcte communicatie

Tandarts verwees door naar baliemedewerkster voor uitleg. Deze wist deze niet te geven. Zegde toe met tandarts te overleggen en mij via mail te informeren. Na een week nog geen mail. Zelf gemaild en kreeg vervolgens een, voor mij, grotendeels, onbegrijpelijke mail in vreemd Nederlands,

Goede behandeling

Goede behandeling en duidelijk uitgelegd

Weer top geholpen aan twee kapotte kiezen!

Weer top geholpen aan twee kapotte kiezen!

Prima geholpen

Eindelijk een tandarts gevonden die alles goed doet. Zeer tevreden.

Prettig bezoek.

Kundige en zeer vriendelijke tandarts. Legt de dingen goed uit en geeft extra advies.

Prettige behandeling hi

Vriendelijk

goed verloop gebitsreiniging.

Mijn bezoek aan de preventie-assistente is goed verlopen; een bijzonder fijne assistente voor het verwijderen van tandsteen etc.etc.

Nieuwe tandarts zo gedreven

Tandarts zo niet mijn hobby Maar er zijn 3 facings gezet ,duurde effe door wat overmacht hier en daar maar daar kan niemand wat aan doen Mooi resultaat ook ,ezgi gaat net zolang door totdat zij ookzij tevreden is ,leuk om te zien Meerdere keren achter geweest,van de bali tot in d ebehandelkamer allemaal even aardig. Alsmik al een minpuntje mag noemen in dit we hebben een kei fijne nieuwe tandarts en die staat nog niet in het rijtje van wie heeft u het laatst behandeld das raar toch? Bovendien staan er tandartsen in die ‘er niet meer zijn ,het is een team dat moet vermeld worden

Fijne praktijk

Aardige tandartsen die je gelijk op je gemak stellen

Molenstraat 19

3291 EE Strijen

Over Samenwerkende Tandartsen Strijen

Bij Samenwerkende Tandartsen Strijen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Strijen aan de Molenstraat in Strijen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.