Vlot geholpen, goed advies !

Altijd vriendelijk en kundig personeel

Altijd vriendelijk en kundig personeel

Vriendlijk

Hartelijk en ontspannen

Heel goed ervaren.

Duidelijke afspraken. Goede verzorging.

Hele vriendelijke tandarts en assistente

Zoals hierboven: hele vriendelijke en aardige tandarts en assistente. Dat maakt een bezoek een stuk leuker.

slecht

weer een andere tandarts onbehouwen

Prima geholpen

Mooi op tijd aan de beurt, fijn geholpen door vervangende tandarts

Netjes en professioneel

Pijnklachten werden direct bekeken en kreeg duidelijke uitleg over de behandeling. Echter zou ik een overzicht ontvangen over de kosten van de behandeling, maar tot heden heb ik nog niks ontvangen.

Prima tandarts je word goed geholpen

Prima tandarts.een nadeel je maakt een afspraak voor een bepaalde tijd en moet soms lang wachten voor je aan de beurt bent. Vraag wie heeft je behandeld kan ik niet beantwoorden. Ik weet de naam niet van de tandarts.

Goed en vriendelijke

Goed en vriendelijke en optijd

Fijn geholpen

Zie er altijd weer tegenop, maar goed gegaan.

Goed en snel geholpen.

Goed geholpen

top

netjes

Goed behandeld

Vlotte behandeling op afgesproken tijd.

Snel accuraat en vriendelijk.

Deze keer moest ik 10 minuten wachten, hetgeen ik zeer redelijk vind. Madelon heeft me daarna snel geholpen en kwam nog even terug op een opmerking bij de vorige behandeling om te vragen of het allemaal goed was gegaan.

Vertrouwen

Ik ben heel tevreden over de ontvangst, communicatie en de behandeling.

Altijd welkom

Vriendelijk en deskundig

Duidelijk goede behandeling

Fijn, menselijk en luchtig contact

Altijd een prima ontvangst en fijne controle met altijd ruimte voor een grap en een grol

Alles naar wens

Zeer vriendelijke en kundige tandarts en ook zeker de tandartsassistente.

Goed ervaren en vriendelijk personeel

Volgens afspraak geholpen Vriendelijk ontvangst Deskundig

Fijne praktijk Vriendelijk.

Molenstraat 19

3291 EE Strijen

Over Samenwerkende Tandartsen Strijen

Bij Samenwerkende Tandartsen Strijen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Strijen aan de Molenstraat in Strijen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.