vriendelijk

prima behandeld en te Vreden

Super!

Hele fijne tandarts en assistent, stelt je gerust en zorgt dat je op je gemak bent

vriendelijk maar minimale behandeling, zeer onvoldoende

Heb geen correcte tandsteen behandeling gehad. Alleen met een "haaknaald" was voldoende volgens de behandelaarster, Binnen 5 minuten weer uit de stoel.

Prima geholpen

Duidelijke uitleg bij wat er gedaan werd

Vriendelijk, vakkundig en duidelijk

Zie boven

Bijzonder alleen dat ik met 5 minuten buiten sta en er 10 minuten reinigen in rekening worden gebracht

Goed en fijn geholpen

De assistente weet mijn beperking en laat me niet eerst gaan zitten als ik al verder kan lopen. De tandarts, waar ik nu vast bij zit, is lief, begripvolle en kijkt naar de mogelijkheden. Vraagt iedere keer of het nog gaat of dat ze iets kan doen voor me. Bespreekt duidelijk de prognose.

uitstekend

Fijn bezoek en relax!

Fijn

Zeer vriendelijk en vakkundig

De halfjaarlijkse controle was zeer naar tevredenheid. Geen lange wachttijd en de behandeling was goed.

Een goede tandarts praktijk

Ik komt er al jaren, altijd perfect geholpen

Was heel erg goed

Heel fijn !

Fijne ervaring, goed uitleg, zorgzaam, vriendelijk en heel begripvol als je zelf een beetje angstig bent voor behandelingen. Echt een heel leuke team.

Alles wat er gedaan wordt overlegd. Ik heb mijn tandartskosten voor dit jaar al opgemaakt, daar wordt zelfs nu rekening mee gehouden. En al besproken wat er bij de volgende behandeling gaat gebeuren. Verder nog diverse tips meegekregen.

Deskundig en vertrouwd!!!

Ben al jaren verzekerd van goede mondzorg

Ik ben prima geholpen

Alleen moest ik voor de 3e keer vertellen dat ik altijd verdoofd wil worden bij een behandeling. Het aanmaken van een reminder lijkt maar niet te lukken. Ik heb traumatische ervaringen als kind bij de kno arts gehad, moet ik dit nu blijven uitleggen?

teleurstellend

U vraagt mijn mening over mijn laatste bezoek. Die was geweldig, Madelon is een mensen-mens en heeft oog voor haar patiënt die tandartsenangst heeft. Nee laten we het hebben over die keer ervoor, mijn halfjaarlijkse controle. Meneer v/d Bas is zeker geen mensen-mens. Vond het ook maar raar dat ik aangaf angst te hebben voor de tandarts en dat ik daarom moest huilen. Nadien vroeg hij of ik een vriend had, en of ik het dan niet prettig vond een kunstgebit te nemen gezien ik een tand mis. Ik vond dit uitermate onbeschoft te vragen. Tijdens de controle door de mondhygiëniste kwam ze een achtergebleven wortel tegen in mijn kaak. Meneer v/d bas gaf aan dat hij zeker de weten deze niet getrokken kon hebben want hij laat niets achter. Meneer v/d Bas ging naar achter toe en de mondhygiëniste maakte nog wat foto's. Vanuit mijn angst vroeg ik haar wat een extractie van de bovenkaak en een kunstgebit precies inhield. Zij beantwoorde mijn vragen uitgebreid, mijn angst zakte hierdoor enorm. Meneer v/d Bas kwam binnen en zei, door kletsen wordt die foto niet gemaakt. Het is misschien niet netjes om te zeggen maar wat een hork van een man. 1x nooit meer.

Hele fijne praktijk

Leuke, aardige en deskundige mensen

Rustaagh

Begripvol en deskundig modern en

Tevreden

Duidelijkheid

Helemaal fijn zo

Nieuwe tandarts edgi Luisterd goed ,legt goed uit En fijn mooi mens Helemaal tof

Hele fijne tandarts Madelon. Stelt je echt op je gemak.

Goed geholpen.

Ik kon snel terecht met afgebroken kies.

Duidelijk

Vriendelijk en duidelijk

Molenstraat 19

3291 EE Strijen

Over Samenwerkende Tandartsen Strijen

Bij Samenwerkende Tandartsen Strijen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Strijen aan de Molenstraat in Strijen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.