Vriendelijk personeel

Ik was hier voor de eerste keer en ik was positief over de ervaring. Jammer was wel dat ik een half uur moest wachten.

Fijn geholpen

Fijn geholpen heel vriendelijke tandarts voor het eerst bij haar geweest na jarenlange tijd bij tandarts Korver

Zeer vriendelijk en kundig personeel

Eenvoudig afspraak te maken. Men krijgt tijdig een reminder. Leuke en gemoedelijke sfeer (en dat bij een tandarts :-)) met zeer vriendelijk en kundig personeel.

Anders dat met dhr Korver, moet misschien even wennen.

Dhr. Korver was altijd vriendelijk, voorzichtig en zorgzaam vanwege gevoeligheid van gebit voor metalen gereedschap. Deze keer was dat anders, had het gevoel dat de tandarts enigszins ruw met haakje door en tussen gebit "harkte" en prikte. Ook de waterafxuiging door assistente liep niet goed en liep uit mn mond en shirt was nat.

Tot nu goed

Niet echt een behandeling gehad nog dus kunnen daar nog niet over oordelen, maar bij de controle ontzettend vriendelijk en duidelijk

Ze zijn erg geduldig

Ze stelt je erg op je gemak

Prima geholpen, geen onnodige toestanden, gewoon goed en deskundig geholpen

Nieuwe tandarts is heel vriendelijk en bekwaam.

Nieuwe tandarts is heel vriendelijk en bekwaam.

Altijd goed

Er wordt zoveel rekening gehouden met mijn angsthazengedrag, dat is zo superfijn, dat ik me er bijna op ga verheugen als ik weer naar de mondhygiëniste mag... Bijna hé?. Serieus, echt fijn om zo benaderd en behandeld te worden.

weer prima geholpen

Madalon heeft mij weer prima geholpen

Aardige mensen!

Prima geholpen na klachten, maar helaas kom ik nog steeds niet graag bij de tandarts!

Super lieve tandarts, heel rustig en duidelijk

Deze tandarts is echt een hele lieve vrouw, ook netjes en zachtaardig naar de kinderen. Dus weer goedgekeurd voor een half jaar.

Prima aandacht voor cliënt en goede zorg gebit

Prettige tandarts en assistente

Vanaf het begin al, elk half jaar voor controle geweest, wisselingen meegemaakt van tandartsen en assistentes, nooit geen nare ervaringen meegemaakt.

Hele fijne ervaring.

Een prachtige team.Hele lieve en behulpzame jonge mensen . Toppers.

Prima behandeld

Rustig,persoonlijk en prima behandeld.

Prima behandeling door praktijk ondersteuner

Prima op tijd. Behandeling was peima

Wat een leuke vent!

Heb me erg vermaakt met deze meneer. Tussen de humor door ook nog advies geven. Jammer dat hij alleen invalt

vriendelijk

Duidelijke en vakkundige uitleg

Leggen alles prima uit en geven goed advies

Prettig behandelingen uitleg gehad .

Goed!!

Mijn eerste wortelkanaalbehandeling wat ik spannend vond. De tandarts stelde me op m'n gemak en legde elke keer uit wat hij deed of ging doen. Goede ervaring!

Vriendelijk en goed

Na bijna 40 jaar dokter Korver als tandarts gehad te hebben is het altijd afwachten. Maar de dienstdoende tandarts was erg vriendelijk grappig en capabel. De mondhygiëniste was ook erg aardig en goed. Een pijnloze en perfecte behandeling

Molenstraat 19

3291 EE Strijen

Over Samenwerkende Tandartsen Strijen

Bij Samenwerkende Tandartsen Strijen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Strijen aan de Molenstraat in Strijen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.