Bijzonder goed geholpen

Zeer kundig , vriendelijk geholpen door beide dames . Ik zie alleen haar naam niet in onderstaande keuze

Prima geholpen in een gezellige ontspannen sfeer.

Fijne persoonlijke benadering.

Rustig en Zorgvuldig

Voorbereiding voor eerste behandeling perfect

Behandeld door Madelon, neemt de tijd en legt alles goed uit tevens goed advies

Duidelijke uitleg

Goeie ouderwetse tandarts .

Mijn kies moest eruit . De ervaring van deze tandarts gaf mij een goed gevoel .!!

Hartelijk en geruststellend

Voor mij na 35 jaar bij tandarts Korver nu naar een andere tandarts . Er was een stukje van mijn kies afgebroken , dus naast half jaarlijkse controle ook een behandeling . De assistente kwam mij halen en ik was best zenuwachtig, een andere tandarts ziet meestal van alles wat beter kan , toch . Ik werd echt op mijn gemak gesteld , grapjes tussendoor wat de sfeer ontspannen maakte . Alles was verder oké en na de behandeling en controle over half jaar terug komen . Nogmaals dank voor de professionele ondersteuning.

Ongeorganiseerd en rommelig

Lang wachten er worden 2 klanten tegelijk geholpen. Ik vind het een ongeorganiseerde tandarts praktijk Jammer

perfect

zeer bekwame tandarts

Goede vriendelijke behandeling

Ben goed geholpen door haar,vriendelijk en deskundig

Prettig

Gezellig gesprek en met schoon gebit weer naar huis.

word goed ontvangen

word goed geholpen ben dik te vrede en goed schoon gemaakt

Als zeer prettig ervaren

Zowel de tandarts als assistente waren zeer professioneel! De assistente was erg behulpzaam, en heeft heelveel goede tips en informatie gegeven over het nog beter onderhouden van het gebit!

Gewoonngoed

Uitstekende ervaring

Uitstekende ervaring

Goede tandarts werkt zorgvuldig

Heel erg fijn

Ik had een acuut probleem en ben direct heel goed geholpen door dokter Korver ben heel blij met de snelle en goede behandeling Bedankt Peter Sirag

Vakkundig advies en behandeling

Kon snel terecht. Werd vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg tijdens de behandeling.

Fijn geholpen!

Mijn laatste bezoek heb ik als zeer goed ervaren. Supervriendelijke fijne assistente;verwijderen van tandsteen etc was deze keer veel minder gevoelig en bij deze complimenten!

Was een aardige tandarts en assistente

Was een akerte tandarts dien zag dat er bij die tandarts een vulling minder werd, gelijk verholpen.

Aardige vrouw

Ze zijn rustig als je angst heb en proberen het anders op te lossen ondanks het alsnog een rot werk is en pijn doet

Aardige vrouw. Dacht goed mee.

Wel pijnlijk. Maar dat ligt aan de behandeling niet aan de medewerker

na jaren lang mr Korver te hebben gehad nu voor het eerst een nieuwe tandarts. gaatje gevuld. was zo gebeurd en geen pijn of last erna.

Molenstraat 19

3291 EE Strijen

Over Samenwerkende Tandartsen Strijen

Bij Samenwerkende Tandartsen Strijen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Strijen aan de Molenstraat in Strijen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.