Deskundig en goed

Deskundig en goed Goede uitleg voor de behandeling

Klantvriendelijk en kwalitatief goed.

Wat hier boven is geschreven, lijkt me voldoende.

Bij Paula voel ik me altijd op m’n gemak. Weet haar achternaam niet.

Uitstekend geholpen zoals altijd

De kies brak, bleek een kapotte vulling te zijn, werd gelijk behandeld en goed geholpen. Geen pijn en ongemak meer. Hartelijk dank!

Vakkundig geholpen

Weer vakkundig geholpen door Luna. Vraagt netjes of alles goed gaat onder de behandeling,en geeft aan waar ze mee bezig is , erg prettig. Aanrader om bij haar de behandeling te doen. Zit er relax bij .

Veranderingen vraagt aandacht

Er is veel veranderd. Nog nooit zijn mijn tanden schoongemaakt, nu wel. Maar ook niet op alle plekken. Waarschijnlijk is dit de nieuwe aanpak, waar wij aan moeten wennen. Ik begrijp dat dit een mondhygieniste doet. Nadat dit gebeurt heb ik 5 minuten achterover moeten liggen, wachtend op een tandarts. Dit heb ik al heel naar ervaren. Tip: zeg wie je bent ( naam en functie) en wat je gaat doen. Leg veranderingen uit

Heel goede zorg!

Ik was mega nerveus en werd direct gerustgesteld. Heel lieve tandarts. Heb echt vertrouwen in haar.

Goed geadviseerd

Ze heeft me heel goed geadviseerd

Was deze keer erg tegen gevallen

Jammer dat ik na 3 min buiten stond en er geen gelegenheid was om te polijsten, terwijl ze dat altijd doen, nog nooit mee gemaakt dat ik te horen kreeg dat dat niet mogelijk was omdat de afspraak online was gemaakt??

Een fijne praktijk en een super lieve tandarts !

Gehaast

Behandeling gehaast. Wist niet dat je een dubbele afspraak kon maken, niet via de mail.

Fijne tandarts

Fijn contact gehad met de nieuwe tandarts en goed advies ontvangen. Haar naam staat niet in het lijstje waar ik iemand moet selecteren

Slecht

Tijdelijke kroon met zoveel cement dat ie 3 weken aan andere kiezen zat vastgeplakt waardoor tandvlees ging ontsteken. Definitieve kroon weer met te veel cement dat vervolgens niet goed meer te verwijderen was en die niet goed past. Al terug geweest bij andere tandarts, maar niet goed meer te herstellen. In afwachting van contact met de manager over hoe nu verder.

Prettig in omgang

De tandarts stelt me gerust, vraagt en luistert echt, waardoor ik iets minder gespannen ben.

uitstekend

Ben erg blij dat is steeds Madelon krijg en niet steeds een ander. Vindt Madelon fijn en heel vriendelijk

Neutraal

Graag zou ik willen aangeven dat als je als patiënt al in de stoel ligt , de nieuwe tandarts boven je hangt om vragen te stellen. Is toch wel heel onprettig , zeker als je nog geen kennis hebt gemaakt. Zeer ongemakkelijk. Mvg Marianne Breijer Flink

Fijn

Fijn en snel tot het punt

Heel prettige kennismaking

Er werd heel goed rekening gehouden met mijn angst voor de tandarts. Heel rustig werd alles uitgelegd en gedaan. Een hele fijne ervaring.

Aardige tandarts en assistente

Prettige ervaring gehad, leggen alles stap voor stap uit.

Fijne rustig aardige tandarts

Tandarts neemt de tijd en maakt een praatje is erg aardig Het was de nieuwe tandarts

Leuk maar wel stevig

Leuke nieuwe tandarts, was echt even gezellig :) wel met het beetje tandsteen weghalen ging het er stevig aan toe vergeleken de oude tandarts. Maar daardoor was ik ook sneller klaar.

vakkundig geholpen

duidelijke uitleg wat er gedaan wordt en zeer vriendelijk.

keurige en goede behandeling, vriendelijk

zie boven

Onrustige praktijk

Je krijgt helaas steeds een andere tandarts. Wegens mijn angst voor de behandelingen bij tandartsen vind ik dit erg onprettig. Het zijn geen gesloten behandelkamers. Als je in de behandelstoel ligt lopen de behandelaars achter je, van de ene naar de andere kamer. Dit is niet prettig.

Molenstraat 19

3291 EE Strijen

Over Samenwerkende Tandartsen Strijen

Bij Samenwerkende Tandartsen Strijen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Strijen aan de Molenstraat in Strijen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.