Mijn ervaring is het onaangename verloop van de tandartsen, iedere keer een ander

Mijn ervaring is dat er nogal eens een verloop van tandartsen is, iedere keer krijg ik weer een ander.

Altijd even vriendelijke en behulpzaam en stelt de patient op zijn gemak.

Goede behandeling

Telefonisch correct geholpen, het feit dat ik met mijn klacht direct dezelfde dag terecht kon was plezierig, en de behandeling bij de tandarts was empathisch en adequaat.

Matig

Geen iedee welke tandarts/mondhygienist ik heb gehad ieder keer een andere.

Vriendelijk en kundig geholpen.

Zowel de assistent die de scan maakte van mijn kaak als Willem van Dalen hebben me fijn geholpen. Duidelijk uitgelegd wat het doel was van deze afspraak en wat ik verder kon verwachten.

professioneel

duidelijk en prijzig

Mijn ervaring is dat ik veel te lang moet wachten, totdat ik behandel kan worden met evt een kroon.

Met een gebroken kies en alsnog de vulling eruit.

Efficient, vakkundig maar af en toe laat men organisatorisch een steekje vallen

Zie boven- rommelig mbt organisatie afspraken, aanwezigheid hulpmaterialen

Very impersonal

I was the first patient for the day, and I could hear the workers drinking coffee and chatting and laughing in the back. I waited 15 minutes at the reception before I was helped. They knew I was there, as many had seen me waiting. I found this very impersonal. After seeing the dentist, I was told that I need to make another appointment. I went back to reception to make the appointment and pay the outstanding amount, only to find the reception empty again. I waited another 10 minutes and decided to leave. This was my first experience at this establishment, and if this is what it is going to be like in the future I would rather travel further to an establishment that shows some interest and care for their patients. I did not leave with a healthy smile, I did not leave with a smile at all.

Goed verlopen

Goede ervaring zag er tegenop maar geen napijn gehad.

Nette praktijk, vriendelijk personeel, kundig

Nette praktijk, vriendelijk personeel, kundig

Zorgvuldig en geduldig!

Fijne tandarts en ongepland ruimte bij mondhygiëniste

Ik had afgelopen week voor het eerst weer een nieuw tandarts. Een hele fijne en rustige vrouw. Na de controle afspraak kon ik ongepland nog terecht bij de mondhygiëniste (was een afspraak vergeten te maken). Fijn dat het zo toch nog kon.

Goede uitleg en uitstekende behandeling

Idem als boven, vriendelijke medewerkers, maar vooral het gevoel gekregen dat ik door kundige mensen ben geholpen.

Mooie praktijk

Altijd op tijd geholpen. Je wordt op een bellijst gezet voor evt eerder, maar dan bellen ze ook als ze een plek eerder hebben. Heel fijn.

Super behandeling

Het was voor mij de eerste keer. Moest even zoeken waar ik deze tandarts gevestigd was. Ziet er spic en span uit! Vriendelijke ontvangst en deskundige behandeling.

Het ging allemaal goed en de tandarts begeleide me naar een stoel In de wachtruimte en kreeg een kopje thee omdat ik me niet heel goed voelde in mijn hoofd.

goed geholpen en prettige medewerkers

wat ik al aangaf heel goed geholpen en ook aan de balie prettig geholpen

super

Vervangen van een vulling. Super! Geen pijn professioneel en geconcentreerd!!

Goed en fijn

Ervaring Meedenken Kundig

Deskundig geholpen

Ik heb een hele fijne tandarts Ze heet Bernice. Ze stelt me gerust omdat ik soms angstig ben.

prima geholpen

Mondhygiëniste zeer vriendelijk en heel goed mijn gebit schoongemaakt; top! Tandarts vlot en prettig advies; ook top! Afspraak maken gaat snel en prettig. Fijn om in één keer achter elkaar de mondhygiëniste en tandarts te plannen.

Geweldig team

Mij gerust gesteld dat alles geen pijn zou doen en dat klopte ook, met prima uitleg van Willem van Dalen.

Karel Doormanweg 9 C

3115 JD Schiedam

Over Samenwerkende Tandartsen Schiedam

Bij Samenwerkende Tandartsen Schiedam komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Karel Doormanweg. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, endodontie, MRA, Grindcare, orthodontie, gnathologie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met tand technisch laboratorium Sips dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.