Vriendelijk & professioneel

Vriendelijk & professioneel

Altijd vriendelijk personeel en prima service

Deskundig personeel, denken mee, ook qua afspraken maken, proberen zo goed mogelijk te regelen, ook fijn dat je vroeg of in de avond afspraken kunt maken

Vriendelijk en duidelijke uitleg

Heel blij met mijn tandarts, en natuurlijk de assistentes. Ik word altijd zeer vriendelijk geholpen en ook altijd een super duidelijke uitleg van wat er gedaan moet worden. Wat allemaal extra prettig is in verband met mijn angst voor de tandarts!

Een goede beslissing

De behandeling is afgerond, mijn implantaten (twee kiezen, onderkaak) zitten als gegoten.

Een mooie combi van expertise en klantgerichtheid

De tandarts heeft aandacht voor de mens én heeft veel verstand van zaken.

Prima goed geholpen

Ben keurig volgens afspraak geholpen

Leuke mensen en zorgzaam

Redelijk

Een snelle korte blik op mijn pijnklacht en ik moest de tandarts zelf erop attenderen om verder te kijken. Vond het oppervlakkig en twijfel Over mijn nieuwe tandarts, noemi roemeiro. Over Bernice tevreden.

Goed en vriendelijk

Geweldig dat ik snel geholpen kon worden.

Prima geholpen

Geen wachttijd en prima geholpen

super ik kon gelijk komen

Mijn spalk in ondergebit was losgeraakt s'morgens om 8.30 uur gebeld ik kon om 9,25 uur gelijk komen. Super . ik kwam al jaar bij tandarts Mosk ( Lex) in de b.k.Laan naar na naar het huidige pand . ondanks de div wisselingen van tandartsen nooit problemen gehad altijd correcte geholpen

Goede ervaring vriendelijk personeel

Top ga zo door!

Kom er al 40 jaar

Onze tandarts van het eerste uur is met pensioen, maar de nieuwe tandarts geeft hetzelfde vertrouwde gevoel.

Het zou handig zijn als controle en mondhygiëniste in een keer kan wij hebben geen auto en gaan we met de ov ook gezien de leeftijd

Prettig geholpen

Prettig

Prettig geholpen. Goede uitleg en fijne sfeer

Weer fijn geholpen door de preventie assistente

Zoals altijd prima geholpen en ook nog precies op tijd. Altijd vriendelijke medewerkers , ook aan de balie. Hele goede praktijk.

top

Prima extra fijn

Goed geholpen

Snel en goed geholpen bij mijn afgebroken kroon!

Heel prettig

Heel aangenaam

Afspraken niet goed gepland, maar zeer flweer positief

Alles is goed gegaan

Eerste keer langs geweest, goed en duidelijk uitleg gehad.

Fijne praktijk

Het is een fijne praktijk met kundige tandartsen.

Karel Doormanweg 9 C

3115 JD Schiedam

Over Samenwerkende Tandartsen Schiedam

Bij Samenwerkende Tandartsen Schiedam komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Karel Doormanweg. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, endodontie, MRA, Grindcare, orthodontie, gnathologie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met tand technisch laboratorium Sips dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.