Professioneel en ontspannen

Deskundig en empatisch

Gedurende de gehele behandeling werd uitgelegd wat gedaan werd en gevraagd of het goed met mij ging.

Kundig

Ik ben kundig en vriendelijk geholpen.

Perfect geholpen en op tijd

Als je een afspraak voor een half jaarlijkse controle of iets urgents dan is de wachttijd minimaal.

Prettig geholpen door Abdel (achternaam weet ik niet, waarschijnlijk Taounza?)

Top!!!!!

Prima locatie, fijne medewerkers, goede mondzorg

Weer vriendelijk geholpen en bijna geen wachttijd.

Die is goed

Zeer vriendelijke mensen, goed geholpen.

Top service

goed geholpen

Prim

Adequaat

Vriendelijk

Vriendelijk personeel en alles wordt goed uitgelegd

Doeltreffend en keurig.

Op tijd geholpen. Vriendelijk personeel

Prima!

Vriendelijke ontvangst en aardige tandarts en duidelijke uitleg.

heel goed

Professioneel, vriendelijk

Netjes en op tijd geholpen

Kon heel fijn een afspraak maken

Professioneel en hartelijk

Hartelijke ontvangst, alles oogt zeer professioneel, personeel legt eea duidelijk uit, dikke prima !

Aardig en kundig (Mariëlle)

Prettig

Tandarts perfect, mondhygiëniste neemt heel erg de tijd!

Afspraak 13.20 hygiëniste en om 13.30 uur tandarts perfect dacht ik. Was de afspraak intern geruild ,prima zou je zeggen, direct geholpen door de tandarts, prima ,goede uitleg en behandeling. Terug naar de wachtkamer , om 14.00 uur Nog geen mondhygiëniste !? Gevraagd bij de receptie……zij zei de afspraak in om half 3 uur maar t loopt uit dus zal wel 15.00 uur worden, ja hallo lekker omgeruild, ik moet ook nog gewoon werken, dus ben zonder behandeling weer vertrokken. Volgende keer beter zal ik maar zeggen. Communiceren, eerlijk communiceren, niet zeggen het is omgeruild, terwijl het dan anderhalf uur later is!

Karel Doormanweg 9 C

3115 JD Schiedam

Over Samenwerkende Tandartsen Schiedam

Bij Samenwerkende Tandartsen Schiedam komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Karel Doormanweg. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, endodontie, MRA, Grindcare, orthodontie, gnathologie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met tand technisch laboratorium Sips dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.