je wordt er als mens behandeld

alles loopt soepel en je wordt er echt heel fijn behandeld, ik zag heel erg tegen de behandeling op maar achteraf bleek dat nergens voor nodig te zijn geweest

Snel en hardhandig

Ik was dit keer bij een mondhygiëniste, tijd was voor haar duidelijk geld. Behoorlijk hardhandig ging ze door mijn mond. O.a. het apparaat om te polijsten tikte continue tegen mijn tanden aan. Water spetterde over mijn gezicht en door onvoldoende afzuigen liep het ook uit mijn mond mijn nek in. Ik heb dit ook direct gemeld aan de balie. Andere dames die ik in het verleden heb gehad deden dit met veel meer beleid. Als klap op de vuurpijl de laatste opmerking 'goed je best doen he!' toen ze me een tandenborstel gaf. Alsof ik geen volwassen vrouw ben maar een kind die een sticker kan verdienen, kwam nogal denigrerend over. Hoe ze heet? geen idee, mevrouw heeft zich niet voorgesteld.

mijn ervaring is vrijgoed

Prettig

Prettig

Goede behandeling, duidelijke uitleg over de verrichtingen

Behandeling van ruim een uur, vlot en goed verlopen.

Het was prima

Het verliep prettig.

Ik word er prima behandeld

Fijne grondige behandeling, kom graag in de toekomst bij haar terug!

relaxed

alles werd goed uitgelegd en wat een mooie nieuwe techniek met een scan ipv ouderwets happen

Helemaal goed

Vriendelijk, geïnteresseerd en snel

Geen van de 3 assistentes achter de balie keken mij aan toen ik me voor de balie meldde. Helaas een wat uitgelopen afspraaktijd, 25minuten, vriendelijke tandarts die me toch maar snel verdoofde na het eerste geboor.

Duidelijke informatie gekregen.

Good

Good

Pijnvrij en zeer deskundig geboord en gevuld.

Geholpen door Catarina Boutnariu

Goed en adequaat geholpen

Had na een behandeling een klacht. Gebeld en ik mocht dezelfde dag nog komen. Ik ben heel vriendelijk en met veel empathie geholpen. Mijn klacht is heel professioneel en adequaat behandeld. Ben heel tevrede over het resultaat.

Fijne sfeer

De zorgvuldigheid en focus bij het verzorgen van mijn gebit door de jonge dame waar ik bij in de stoel zat was erg prettig. De manier waarop ze tot in de puntjes schoonmaakte was erg fijn. Kortom ik voelde me gezien goed verzorgd en welkom.

Gezellige praktijk vriendelijk

Vriendelijk , ik kan vertellen wat ik wil met m’n gebit. Luisteren goed. 1 min puntje bij mijn vorige tandarts maakte ze m’n gebit schoon voor /na dat ik naar de tandarts zelf ging. De mondhygiënst . Dat zou fijn zijn . Volgende keer vraag ik daar naar!!

Uitstekend geholpen

Fijn dat er wordt gezegd wat ze gaat doen.

Mijn ervaring was prima.

Mijn ervaring was prima.

Deskundige hulp

Alles wordt zo goed mogelijk uitgelegd zodat patient snapt wat er allemaal moet gaan gebeuren + de kosten ervan.

Hele fijne tandarts vertel ook wat ze ga doen en stel je op je gemak meeste patienten zijn toch een beetje zenuwachtig als ze naar de tandarts gaan Weet de naam van de tandarts helaas niet weet wel dat ze ging verhuizen zoals ze vertelde had ze graag als me vaste tandarts willen hebben Bij een volgende bezoek zou ik zelf graag een vaste tandarts willen hebben

Geen bijzonderheden

Standaard controle. Op tijd en adequaat. Goed overleg voor opvolging.

mond hygienists

was vriendelijk en vakkundig bij de balie hadden ze pauze vervolg afspraak maken duurde dus lang

Karel Doormanweg 9 C

3115 JD Schiedam

Over Samenwerkende Tandartsen Schiedam

Bij Samenwerkende Tandartsen Schiedam komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Karel Doormanweg. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, endodontie, MRA, Grindcare, orthodontie, gnathologie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met tand technisch laboratorium Sips dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.