Vakkundig vriendelijk

Afspraak was niet op tijd. 15min wachttijd.

Goede afspraken Voor mij passende termijn Iedereen is vriendelijk

Vriendelijk maar chaotisch

Afspraken worden veel te ver weg ingepland. Dossier overdragen ging moeizaam. Gelijk alweer foto's maken terwijl vorige praktijk dit ook gedaan heeft. Ik kreeg een andere tandarts dan waar ik voor ingeschreven had. Ook onduidelijk wie de mondhygiëniste is. Naam op afsprakenkaart staat niet op de website. Aparte locatie voor een tandarts. Tandartsstoelen lijken verouderd. Al met al nog niet overtuigd of ik hier wil blijven.

Altijd kwalitatief goed

Mijn laatste bezoek zou een controle moeten zijn op de verlenging van de tanden en bleek een normale controle te zijn. Dat vind ik wel vreemd

Vriendelijk

Prima behandeling

Combinatie tandarts en mondhygiënist afspraak is fijn. Beide prettig verlopen.

Prima tandarts

Vriendelijke ontvangst. Ruime aandacht voor het belang van de patiënt en een heldere uitleg. Precies wat een patiënt van een tandarts verwacht, namelijk erop kunnen vertrouwen dat tandarts het belang van de patiënt centraal stelt.

Steeds een andere tandarts als ik kom

Wij krijgen steeds een andere tandarts en voor een klein beetje tandsteen weghalen moet je een nieuwe afspraak maken. Niet echt handig

heel goed

aandachtig, deskundig, goede uitleg. betrokken.

Ervaring met tandarts is prima.

Alleen de lokatie is de eerste keer zeer moeilijk te vinden. Daar is een makkelijke oplossing voor, zie hieronder. Ik heb 30 minuten gezocht, Stress. Kwam daardoor te laat. Meerdere routeplanners geraadpleegd. Die stoppen alle voor het grote schuifhek. Ik dacht: dat is een prive terrein van een bedrijf, daar ga ik niet op. Achteraf zag ik dat er een groot bord op de muur staat, tussen vele, vele andere borden, dus dat helpt niet: ik dacht "al die borden, die ga ik niet lezen, ik zit midden in druk verkeer, zoveeeeel borden, daar is geen tijd voor!!!!" (Heb nog wel even snel gescand of ik ergens op de borden een grote witte kies zag). OPLOSSING: (die 100% zeker wel werkt): Plaats 1 geel bord rechts op het vaste hek naast het schuifhek met daarop een pijl naar boven en de tekst "Karel Doormanweg nr. .... t/m nr.... " (echte huisnummers invullen i.p.v. 4 puntjes) dit is snel te lezen. Het is dan in 1x duidelijk dat dit hek geen prive- (of bedrijfs) terrein afschermt. Dat is namelijk het probleem. Deze tekst s.v.p. doorgeven aan de directie.

Prima geholpen

Vriendelijke receptionistes, tandarts en assistente. Duidelijke uitleg. Klantvriendelijk.

Al 12 jaar goede ervaring met de behandelingen.

Deskundig en vriendelijk

Na 5 jaar weer naar de tandarts geweest. De reden hiervoor een beetje angst. Maar bij binnenkomst voelde ik mij zeer op mijn gemak bij tandarts Dijs. Goede uitleg wat er moet gebeuren. Bedankt hiervoor.

Geen vertrouwen

Geen vertrouwen

Aanrader

Goede begeleiding voor na en tijdens behandeling

te duur

Voor 10 minuten werk bij de mondhygieniste en dan een rekening krijgen van bijna 45,00 is naar mijn idee wel heel snel verdiend Ook omdat ik weet dat het vorig jaar rond de 25,00 was Hoe kan dit , ik heb bijna nooit tandsteen en deze keer ook bijna niet Graag hoor ik van jullie Door deze prijzen zal ik jullie niet aanbevelen bij mijn familie vrienden of kennissen ik snap niet dat jullie in een jaar tijd bijna 50% zijn gestegen zelfs de boodschappen in de winkel zijn niet zoveel gestegen ook vraag ik mij af of dat uberhapt mag , het ligt niet aan het materiaal toch

Slechte ervaring. Berekenen kosten zonder reden.

Kwam er terecht via de tandarts om een afgebroken vijltje te verwijderen. Samenwerkende tandartsen in Schiedam hadden een rekening samengesteld van bijna 1000 euro waarop ook weer een complete wortelkanaalbehandeling stond vermeld die ik al had gehad. Er werd weer opnieuw een röntgenfoto gemaakt terwijl mijn tandarts die al had doorgestuurd. Moest van mijn tandarts meteen op zoek naar een andere kliniek vanwege de haast sjoemel achtige manier van zaken doen door Samenwerkende tandartsen in Schiedam.

goede praktijk

prima geholpen

Wordt zeer goed behandeld .

Goede uitleg en behandeling

Zou ook een behandeling van de mondhygieniste krijgen,maar deze kon niet doorgaan omdat ik een nieuwe hartklep heb…..maakte excuses en er is een nieuwe afspraak gemaakt!

zoals altijd uitstekend

oIk hoefde niet te wachten, wer netjes aangesproken. Alles werd duidelijk en goed uitgelegd. zoal altijd een uitstekende ervaring.

De tandarts is aan mij voorgesteld maar ben het vergeten.

Snel doelmatig op handeling gericht

Assistente had vlgs mij het dossier niet ingelezen. Wat er moest gebeuren.. wist niet waar de ingreep nu uit bestond. Zelf aangegeven dat ik even naar kon worden van de verdoving. Doorgegeven dat ik nog vaak een kloppend gevoel in het front heb.. Voor kennis aangenomen. Geen reactie. Arts gaf uitleg tijdens de ingreep. Ervaar dit als prettig

Hele lieve mensen en zijn heel professioneel

Karel Doormanweg 9 C

3115 JD Schiedam

Over Samenwerkende Tandartsen Schiedam

Bij Samenwerkende Tandartsen Schiedam komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Karel Doormanweg. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, endodontie, MRA, Grindcare, orthodontie, gnathologie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met tand technisch laboratorium Sips dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.