Fijn bezoek

Fijn bezoek, keurig geholpen

Goed, deskundig en gedetailleerd.

Goeie behandeling maar veel te hoge kosten!

Ik ben heel goed geholpen bij jullie, ik moest een gaatje laten vullen en mijn spalkje moest vastgemaakt worden. Ik heb in totaal 30 minuten in de stoel gezeten. Ik schrok alleen enorm toen ik de rekening kreeg, 289,- euro vindt ik veel te veel geld voor een behandeling van 30 minuten!

Snel geholpen

Vriendelijke en snel geholpen

Hele fijne en professionele tandarts. Vakkundig, gespecialiseerd en neemt de tijd

Top. Ik ben blij met jullie

Fijn en goed contact met de tandarts. Goed advies en vriendelijk geholpen.

Vriendelijke en duidelijke uitleg tijdens gebeitscontrole

Goede controle, voor een verdacht plekje was wel een extra foto nodig, maar gelukkig nog niets aan de hand. Wordt netjes gemonitord.

Geweldig geholpen

Zeer vakkundige tandarts en daarnaast heel vriendelijk.

Vond het een pijnlijke ervaring helaas

Voortaan blijf ik bij dezelfde mondhygiënist, ik heb nu een paar keer een andere gehad maar vond elke keer een pijnlijke ervaring. Eigenlijk deed alles zeer, hoe ik behandeld werd en de apparatuur. Deed echt zeer de krachtige afzuiging, is gewoon soort van vrieskou aan je kiezen. Ik vond het al met al een lompe behandeling, past niet bij jullie kwaliteitsstandaard. Overigens wel een aardige mevrouw die probeerde wat aan mijn klachten te doen maar lukte niet echt.

Goede service en deskundige zorgverleners

Altijd netjes te woord gestaan aan telefoon en balie, heel fijn dat een combi afspraak met mondhygiënist mogelijk is, ruime afspraak mogelijkheden qua tijd. Het pand goed te bereiken en een fijne tandarts.

Deskundige en vriendelijke mondhygiënist. Gaf goed aan wat ze ging doen aan mijn gebit en wat de vervolgstappen zijn.

Altijd netjes geholpen en alles word netjes uitgelegd altijd.

Altijd als ik kom, voor een controle of laatst voor het trekken van mijn verstandskies, ik word altijd goed geholpen. De assistentes staan je keurig te woord, de tandarts legt alles goed uit en laat indien nodig zien met een spiegeltje.

Fijne praktijk. Kundige mensen.

Communicatie prettig, vriendelijke mensen en kundige tandarts.

De scan t.b.v. een te plaatsen kroon verliep efficiënt en correct. Het apparaat maakte raspende geluiden die mij onrustig maakten. Graag had ik daar eerder informatie over gehad. Na het onderzoek is e.e.a. uitgebreid uitgelegd..

Zorgvuldige half jaarlijkse controle

De tandarts was erg vriendelijk. Was ook erg zorgvuldig, communicatie was heel duidelijk en fijn. Ook heel lief tegen onze dochter van 3 die het wat spannend vond. Al met al een hele fijne controle

Zeer goed geholpen en behandeld.

Prettig en deskundig geholpen

Prettig en deskundig geholpen

Fijne zorg

Mijn ervaringen zijn erg goed. Zowel bij mijn vertrouwde tandarts A. Dijs kan ik vaak toch terecht bij spontane inplanningen en de combinatie van afspraken verloopt vaak soepel. Ook de aandacht, goede uitleg en ruimte voor vragen is prettig om te weten voor de gebitsverzorging op termijn. Een verbeterpunt zou is de ruimte voor fietsen. Het gebouw is gericht op de komst met de auto, waardoor het behelpen is als je per fiets of te voet wilt komen.

Vriendelijk ontvangen Tijdens behandeling duidelijke uitleg wat er gebeurde

Volop aandacht voor patiënt alsook de uitstekende vakmanschap betreffende tandheelkunde en klant gerichtheid

Weer geweldig, door de sneeuw veel te laat maar toch geholpen

Ik ben zo blij met deze tandarts!

Snel en Goed

Mijn bitje waarvoor ik 2 weken geleden eerder langs was geweest om digitaal de pasvorm vast te leggen, lag op 30 December 2025 kant en klaar, en er werd verteld hoe het bitje moest worden onderhouden, daarna klaar.

Netjes op tijd, informatie tijdens de behandeling goed

Mondhygieniste Helbin???; zie commrntaar in regel hierboven

Top prima

Karel Doormanweg 9 C

3115 JD Schiedam

Over Samenwerkende Tandartsen Schiedam

Bij Samenwerkende Tandartsen Schiedam komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Karel Doormanweg. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, endodontie, MRA, Grindcare, orthodontie, gnathologie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met tand technisch laboratorium Sips dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.