Vriendelijk en professioneel

De tandarts is professioneel maar ook erg menselijk. Zij blijft ook naar mij kijken en vragen hoe het gaat. Verdoofd op tijd en verteld wat ze doet zodat ik meer kan ontspannen. Het eindresultaat is prachtig!

Positief verrasst

Heel fijn. Er is contact en er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren waardoor ik me veilig en op mijn gemak voel. Ik ben echt heel blij met deze tandarts.

Helemaal goed!

echt een goede tandarts hebben we nu! Chinese meneer, heel kundig en legt alles goed uit... gaat gewoon soepel..

heel professionele tandarts, top!

Plaatsing van een kroon, oude verwijderen en schoonmaken van de ruimte in de kies. Zeer professioneel, vriendelijk, duidelijke uitleg bij iedere stap van de behandeling

Altijd een ontspannen sfeer ...

Heb altijd een goed gevoel bij de behandeling, en krijg altijd goede uitleg wat er gaat gebeuren.

uitstekend

Tandarts Noemi Romero is een fijne tandarts met een duidelijke uitleg en geduld. Ik zie haar naam niet staan onderin, dus staat er onbekend.

Altijd vriendelijk.

Altijd zeer goed geweest.

Keurig op tijd en met aandacht geholpen

Zie vorige zin

Toegankelijk en flexibel

Zeer flexibel. Erg vriendelijk personeel. Goede kwaliteit van zorg.

Professioneel, vriendelijk, goede communicatie, op tijd. Blij met Annemijn.

prettig en vriendelijk

Eerst waren er strubbelingen, iedere keer weer een andere tandarts, zonder vooroverleg. Bewust mijn keuze naar deze tandarts.

Professioneel en klantvriendelijk.

Goed geholpen.

Fijn gesprek over mijn implantaten

Goedemorgen ervaringen met de tandarts en mondhygiëniste

Zeer goed vriendelijk en professioneel

Zeer goed vriendelijk en professioneel

Uitstekende behandeling

Goede ontvangst en fijne arts.

Ben vriendelijk ontvangen en de tandarts is super. Heeft belangstelling en legt alles zeer goed uit geen opdringere behandeling en als er iets moet gebeuren dan eerst overleg en uitleg. Voel me erg op mijn gemak bij deze tandarts.

Goed,netjes,prima geholpen. Duidelijke uitleg

Prima georganiseerd

Ik was voor een controle afspraak. Een beter oordeel kan worden gegeven na de behandeling.

Horrible service by the reception

Robin specially, for the incompetence and being childish on finding proof

Komt zeer professioneel over

Eerste bezoek afgelegd en duidelijk in uitleg

Goed en vakkundig geholpen

Prima behandeling gehad. Door de Roemeense dame waar ik geen naam van weet. met assistent Wendy Daarom doe ik zomaar een naam intoetsen.

Zeer Goed

Bezig met behandeling.

Exact zoals het hoort.

Goed ontvangen en geholpen en de wachttijd was minimaal.

Niet tevreden door verloop tandartsen

We zijn bij Mosk terecht gekomen, nadat onze vaste, lieve en goede tandarts ziek was geworden en zich daarom bij Mosk had aangesloten. Helaas is hij inmiddels overleden. Sinds die tijd hebben we steeds weer een andere tandarts gekregen. Nadat ik hier over geklaagd had kregen we een nieuwe vaste tandarts. Over haar waren we zeer te spreken, maar helaas is zij ook al weer vertrokken ( 1,5 jaar?) Voor de laatste controle had ik dus weer een nieuwe tandarts, waar ik geen klik mee had. Ik heb nu besloten dat ik dit niet meer wil. Een vaste tandarts is voor mij belangrijk, ook omdat ik een lastige medische voorgeschiedenis heb en dit steeds weer moet uitleggen. Ik heb overigens geen klachten over de tandheelkundige behandelingen.

Karel Doormanweg 9 C

3115 JD Schiedam

Over Samenwerkende Tandartsen Schiedam

Bij Samenwerkende Tandartsen Schiedam komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Karel Doormanweg. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, endodontie, MRA, Grindcare, orthodontie, gnathologie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met tand technisch laboratorium Sips dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.