Vriendelijk en snel geholpen

Ben daar altijd op min gemak

Gewoon een super praktijk

De tandartsen zijn gewoon super goed. En houden rekening met de patiënt. En zelfs ik die een oncontroleerbare bewegingen heb over het zenuwstelsel kan gewoon behandeld worden. Ik maak oncontroleerbare spier bewegingen en dus is het best lastig on iets te doen in mijn mond. Maar hier word rekening mee gehouden. En als ik wat zenuwachtig ben dan stellen ze mij op mijn gemak. Elk half jaar ga ik er heen en elke keer weer kom ik met een glimlach naar buiten. En ben ik rustig en ontspannen. Wat best lastig is voor mij met mijn spierspasmes. Maar het lukt keer op keer weer.

Rustige uitleg over hetgeen gedaan gaat worden. Fijne behandeling. Boren en vullen gaatje achterzijde voortand. Vakkundig gedaan. Ook nog gekeken naar plotselinge andere klacht en gelijk behandeld. Flexibele tandarts en assistent. Top

Profesioneel

Kon dag na verwijzing al terecht Super

Wordt altijd goed behandeld

Goed geregeld

Ik kan op korte termijn een afspraak maken. Ik ben nerveu s en word gerust gesteld met uitleg over wat er gedaan gaat Worden. En er is nazorg; na een ingrijpende behandeling word er nagebeld

Streven hoge kwaliteit na!

Herstel van afgebroken kies, de 4.5, is top uitgevoerd door tandarts en assistente! After service zit in de lift

Naast mijn periodieke controles heb ik afgelopen week een afspraak gemaakt om mijn tanden te laten bleken. Uitleg en behandeling is heel goed. Annemijn en Manouk zijn geweldig! Met recht samenwerkende professionals! Nu al een prima resultaat.

Duidelijke uitleg over het algemeen

Gastvrij

Prima locatie met een zeer gastvrije ontvangst.

Goede behandeling

Is even wennen aan een nieuwe tandarts, zeker omdat ik erg over over mevr. Huuskes tevreden was. Blijf het jammer vinden dat zij weg is omdat ik het een hele goede tandarts vind. De behandeling van mevr. Romero heb ik echter ook als prettig ervaren. Vriendelijk, goede legt uit wat ze gaat doen, en de prettige uitvoering van de behandeling. Zie haar naam overigens niet hieronder bij de behandelaars staan.

Zorgzame tandarts

Ik was moeilijk te verdoven, maar mijn tandarts had geduld en toen de verdoving goed was in gewerkt ging ze aan de slag

Kwaliteit gaat snel achteruit

- teveel verschillende tandartsen (misverstanden in communicatie wegens taalbarriere - weinig ervaring - slechte communicatie - slechte afstemming

Mijn zoon van 17 jaar is goed en snel geholpen.

Goed, voor zover een hele tijd met je mond open zitten prettig is.

Gerustgesteld door de assistente en de tandarts. Ik was erg nerveus.

Vriendelijk en duidelijk

Ontvangst door assistent is vriendelijk. Ook de tandarts is vriendelijk en duidelijk en legt alles goed uit. Jammere is dat je wisselende tandartsen hebt.

Een zeer goede en ontspannen ervaring.

Deze tandarts is duidelijk en vakkundig in de manier hoe ze je behandeld. Geeft een duidelijke uitleg tijdens de behandeing en stelt je op je gemak. Uitstekend.

Fantastisch

Altijd correct geholpen.

Snel geholpen

Ben heel blij dat ik zo snel kon komen super gelukkig Heel veel dank

Zeer ontevreden

Mondhygiëniste had totaal geen empatisch vermogen. Mijn specifieke hulpvraag om mijn gebit te reinigen werd niet aangehoord, naar leek meer op een verkoopster voor een hele behandeltraject om mee op te moeten starten. Heb een ontevreden gevoel en ben met een bloedende mond de deur uitgegaan, na een gehaaste korte reinigingsbehandeling. Ik ga nooit meer bij haar in de stoel zitten. Ik heb er dagen mee rondgelopen of ik hier nou een melding van moet gaan maken, hopelijk waarschuw ik anderen hiermee.

Prettig

Zeer prettig en comfortabel om naar toe tegaan.

redelijk

het is jammer dat jullie vragen om een beoordeling te schrijven hoe de behandeling was ik kan hier eigenlijk weinig over zeggen ik hen elk half jaar een andere tandarts en als je een afspraak ga maken voor een volgende half jaarlijkse controle krijg je gelijk te horen dat de huidige behandelaar er dan niet meer is. Ontvangst is goed, behandeling zal ook goed zijn maar is lastig beoordelen als ik elk jaar een ander behandelaar heb krijg wel advies om iets aan de tand of kies te doen spreek je af dat is goed dat is die tandarts weg en de volgende weet daar niets van

Professioneel

Hygienisch, professioneel en kundig

Karel Doormanweg 9 C

3115 JD Schiedam

Over Samenwerkende Tandartsen Schiedam

Bij Samenwerkende Tandartsen Schiedam komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Karel Doormanweg. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, endodontie, MRA, Grindcare, orthodontie, gnathologie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met tand technisch laboratorium Sips dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.