Was eerste bezoek aan praktijk ivm doorverwijzing , netjes geholpen bij het eerste consult

Netjes en verzorgd (zoals altijd).

Er wordt zorg besteed aan de uitgevoerde behandeling. Fijne communicatie met de behandelaar (mondhygiëniste). Goede feedback over schoonhouden gebit.

Goede ervaring

2 wortelkanaal behandelingen gehad bij C.Vesa die goed en secuur zijn uitgevoerd in een mooie praktijk.

Netjes en zorgvuldig geholpen.

Bij eerste consult gedegen onderzocht en verteld welk behandelplan uitgevoerd zal worden. Volgende consult zijn drie tanden / kiezen behandeld op een manier dat het beste resultaat gaf.

Kundige en vriendelijke behandeling

Vooraf aangegeven hoe de behandeling plaats zou gaan vinden. Tijdens behandeling toelichting op ingreep. Vriendelijke omgang en goed resultaat!

Heel goed en deskundig

Aardige mensen en zeer meedenkend als je voor de tweede keer de afspraak vergeet. Alhoewel ik toch wil voorstellen om de sms service weer aan te bieden, want dat was een extra trigger om de afspraak te herinneren.

Goede afspraken

Allemaal vriendelijke duidelijk met afspraken

Prima behandeld

Prima behandeling

Aanvang van behandeling was mooi op tijd. Tandarts gaf goede voorlichting m.b.t. de staat van mijn gebit, en gaf advies voor verdere behandeling. Mondhygiënist heeft prima werk geleverd.

Prima geholpen door Willem en Monika.

Prima geholpen door Willem en Monika, ze namen hun tijd en geven gedurende de behandeling goede uitleg.

De tandartsen en de assistentes vragen altijd of ik problemen heb

De tandartsen en de dames achter de balie zijn vriendelijk

Professioneel team

Klikgebit aangevraagd

Volgens mevr. Hadeer Kan je geen porselein gebit meer krijgen. Navraag gedaan, bleek dat het gewoon te verkrijgen is bij tandartsen. Dus, dat vind ik vreemd , dat ze dat met zekerheid tegen mij vertelde. Omdat porselein niet gauw verkleurd, zoals de kunststof klikgebit

super en mooi op tijd geholpen

aardig personeel

Goed en snel

De technicus werkt goed en efficiënt.

Geruststellend

Ik heb het als heel fijn beleefd heb mijn wensen besproken en ben heel erg tevreden altijd ook geweest

Zoals het hoort

Vriendelijke deskundige tandarts die het probleem adequaat aanpakt.

Vriendelijk en duidelijk

Prima geholpen

Ik ben uitstekend geholpen en er werd goed uitgelegd wat ze ging doen

Super fijn geholpen door mevrouw Ruby

Super fijn geholpen door mevrouw Ruby erg vriendelijk

Duidelijke communicatie, snel en netjes geholpen.

Duidelijke communicatie, snel en netjes geholpen.

Mijn eerste bezoek aan de mondhygienist bij Samenwerkende Tandartsen Schiedam. Prima ervaring.

Klantvriendelijk en professionele dienst

Klantvriendelijk en professionele dienst

Netjes geholpen

Keurig op tijd

Karel Doormanweg 9 C

3115 JD Schiedam

Over Samenwerkende Tandartsen Schiedam

Bij Samenwerkende Tandartsen Schiedam komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Karel Doormanweg. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, endodontie, MRA, Grindcare, orthodontie, gnathologie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met tand technisch laboratorium Sips dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.