prima, vanaf de balie tot met de arts.

Hartelijke ontvangst, aardige assistente en deskundige en de tijd nemende arts.

Controle

Heel aardige tandarts maar weer een ander. Controle ging heel vlug. Wederom foto's maken. Krijg vaak het gevoel dat er gewoon aan je verdiend moet worden.

Professioneel afspraken worden op tijd nagekomen, uitleg is prima en follow-up ook

Planning afspraken

Ik ben aan het overwinteren in Spanje en heb speciaal een afspraak gemaakt, tandarts en preventie, op het moment dat ik een aantal dagen in NL ben. Maandag 6 november vroeg! Wordt ik in Spanje netjes gebeld dat de afspraak met de preventie assistente niet door kan gaan en er een andere afspraak moet worden gemaakt. Vertel ik netjes dat dit geen probleem is maar dat 7 november om 07.20 retour vlieg naar Spanje. Deze assistente heeft dit goed opgepakt, preventie is ook belangrijk gaf ze aan en heeft beide afspraken omgezet naar de maandagmiddag, perfect. Helaas wordt ik maandagmorgen gebeld dat de afspraak met de preventie niet door kan gaan en er een nieuwe afspraak gemaakt moet worden. Weer het hele verhaal uitgelegd maar helaas was er volgens de receptioniste niets te regelen, dus zwaar teleurgesteld! Controle en behandeling met tandarts Dijs perfect, preventie is/was nodig.

Fijne tandartsenpraktijk.

Goede uitleg wat er moet gebeuren. Prettige omgeving. Prima allemaal.

Professionel

Nvt

Goed.

Efficient.

Vriendelijk personeel. Ze legden goed uit wat ik kon verwachten.

Netjes op tijd geholpen. Heb echter geen idee hoe de behandelend tandarts heet...

Snelle, krachtige controle.

Kreeg goede advies, werk werd netjes en duidelijk verricht.

Keurig op tijd en goed behandeld.

Zeer goed geholpen bij plaatsen implantaat e.a.

Erg goed

De tandarts is erg vriendelijk, legt goed uit wat er gaat gebeuren en is zorgvuldig.

Aardige vakkundige mensen

Uitstekend!

Prima behandeling

goed geholpen

Behandeling

De behandeling is naar wens gegaan en keurig uitleg over de behandeling

Snel geholpen

Klantvriendelijk

Iedereen was vriendelijk en competent

Zie biven.

Waardeloos

Wij komen nu zo’n 40 jaar in deze praktijk maar alle veranderingen zijn zeker geen verbeteringen voor de klant. Eerst werd de afspraak verzet zodat we niet meer op een dag naar de tandarts en mondhygiëniste konden. Vanuit de wachtruimte moesten er opeens foto’s gemaakt worden, waarom en waarvoor werd ons niet duidelijk. We kwamen opnieuw bij een andere tandarts, de derde al na het vertrek van dhr Mosk. Daarnaast hebben we de manier waarop de controle werd uitgevoerd als zeer onprettig ervaren.

Zorgvuldig en geduldig

Zorgvuldig en geduldige mondhygiëniste

Goed geholpen

Ik ben goed geholpen

Super alles perfect

Vervelende wortelkanaal behandeling gehad 1 uur en dertig minuten ,zeer tevreden over de behandeling , weinig tot nagenoeg geen napijn gehad en duidelijk uitleg na de behandeling helemaal top, ik dacht dat ik behandeld werd door C, Vesa maar weet het niet zeker, maar ze was top

Nog nooit teleurgesteld.

Vriendelijk personeel en korte wachttijden.

Ik ben heel bang , maar ben super rustig geholpen . Van wegen de spanning ben ik de naam van de tandarts vergeten.

Karel Doormanweg 9 C

3115 JD Schiedam

Over Samenwerkende Tandartsen Schiedam

Bij Samenwerkende Tandartsen Schiedam komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Karel Doormanweg. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, endodontie, MRA, Grindcare, orthodontie, gnathologie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met tand technisch laboratorium Sips dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.