super goed

deze tandarts verteld wat ze gaat doen en ik hebt alle vertrouwen in haar

Vakkundig en prettig geholpen

Tandarts prettig in omgang - goede behandeling zonder veel problemen. Vakkundig geholpen. Echter de assistente vond ik te slordig in omgang. vb gebruik van afzuigcanule meer aandacht geven.

Ik ben heel erg blij, ze heeft mij fantastisch geholpen

Ik weet de naam van de mevrouw niet, maar ze werkt bij de tandtechnisch.

Op tijd geholpen en goede uitleg

Voorbereiding plaatsen kroon, rustig en duidelijk.

Hele fijne tandarts die de tijd neemt niet om je op je gemak te stellen. Stelt duidelijke vragen en geeft aan wat ze gaat doen. Fijne praktijk.

Tevreden

Tevreden over de behandeling

Enige min steeds een andere behandelaar

Over het algemeen ben ik tevreden en ziet alles er zeer professioneel uit voor zover mijn kennis dat kan beoordelen. Enige grote min is steeds een andere tandarts en of mondhygiënist.

Helaas niet met spoed losgekomen kroon eruit te plaatsen door tandarts

Nu alweer mijn 4e tandarts

Vriendelijk, kundig Alleen jammer dat je bij elk bezoek steeds weer een ander krijg Helaas weet ik van deze dame de naam niet meer Zou ze graag de volgende keren ook weer hebben

Goed geholpen met duidelijke communicatie

Geholpen door Willem van Dalen en zijn team erg vriendelijk personeel en duidelijk in de communicatie. Ook het belletje een dag na de behandeling voelt erg prettig. Ondanks de goede ervaring hoop ik niet snel terug te komen.

Onmenselijk

Ik denk dat de tandarts zijn werk goed gedaan heeft. Alleen is tandarts zijn een vak waar je te maken hebt met mensen. Er is niet goed geluisterd en er zijn uitspraken gedaan die heel slecht gevallen zijn. Nadat ik tot rust was gekomen van deze vreselijke ervaring hoe ze met mij zijn omgegaan (menselijkheid) heb ik nagedacht hoe ik dit verder op wou pakken. Mijn nabehandeling doe ik sowieso elders. Verder dacht ik laat ik een gesprek aangaan in plaats van een klacht indienen. Ik ben door diegene die klachten afhandelt gebeld aangezien ik een afspraak had gemaakt voor een gesprek. Deze vrouw nam het alleen maar op voor haar collega's. Deed alsof ze begrip had voor mij. De laatste zin voordat ik zelf de telefoon opgehangen heb was: hoe u gereageerd heeft dat is niet normaal. Bij deze ben ik er dus helemaal klaar mee. Een gesprek is voor mij niet nodig. Ik kan net zo goed tegen een muur gaan praten. Als mensen niet beter willen worden in hun werk ( in dit geval hoe ga je met mensen om) dan heeft het ook geen zin om daar energie in te steken. Ik hoop dat iedereen die hier naartoe gaat een positieve ervaring gaat hebben. Mijn ervaring gun ik niemand.

Altijd prima geholpen!!

Fijne tandartsenpraktijk. vriendelijk personeel.

Kort wachten, vriendelijk, goed met kinderen

Tandarts is super prettig met kinderen, vriendelijk en snel geholpen.

Onbegrip.

Waar ik mijn aan ergert is het volgende. Een bemiddelingsbureau waar de telefoonkosten kunnen oplopen tot €10 per gesprek, is te gek voor woorden. Ik was eerder in Almere bij een noodtandarts ook daar werd de afspraak geregeld via een Callcentrum in Amsterdam geen extra kosten en super snel binnen 1 uur een afspraak bij een tandarts .Ook vind ik het het zeer vreemd dat er in zo grote tandartsen praktijk afgelopen maandag geen 1 tandarts aanwezig was. Wel was ik super blij dat er een tandartsassistente bereid was mij te helpen, Ook merk ik dat de tijd van de bereikbaarheid wanneer er een telefoniste c.q. een tandarts aanwezig is behoorlijk is verkort. Ook dat je een eigen tandarts had behoort tot het verleden is mijn ervaring.

doortastend en duidelijk

fijn geholpen, kundig personeel...goed advies!

gewoon goed!

Er moest wat met de pockets gebeuren, deze waren teveel zichtbaar. Hierop is een en ander opgevuld en dit is echt helemaal top gebeurd. Blij met het resultaat. Diverse keren werd er gevraagd of alles nog goed ging, was namelijk een behandeling van meer dan een half uur. Echt zeer deskundig en professioneel.

Vriendelijke tandarts die alle stappen uitlegt.

Al was de boodschap minder, de behandeling was respect vol

uitstekend

d

ik was keurig op tijd aan de beurt en werd prima geholpen

ik was keurig op tijd aan de beurt

Optijd en goede behandeling door mondhygiënist

Ontvangst bij receptie was goed. Op tijd binnen geroepen. Behandeling werd vriendelijk en rustig , professioneel uitgevoerd. !

Vriendelijke tandarts en goed behandeld

Snel geconcludeerd dat er een kroon geplaatst moet worden. Stuurt eerst een begroting. Voor de zekerheid ook een foto gemaakt van de andere kant van het gebit

Goed en fijn geholpen

Heeft mij netjes geholpen en goed verteld Wat hij ging doen en na afloop informatie aan mij man verteld

Heel professioneel en stellen je op je gemak

Vriendelijk en kundig

Goed ervaring Was voorheen erg angstig en dit is nu zoveel minder

Karel Doormanweg 9 C

3115 JD Schiedam

Over Samenwerkende Tandartsen Schiedam

Bij Samenwerkende Tandartsen Schiedam komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Karel Doormanweg. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, endodontie, MRA, Grindcare, orthodontie, gnathologie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met tand technisch laboratorium Sips dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.