Een hele fijne, bekwame tandarts

Een hele goede vervangster voor meneer Mosk!

Super.

Ik ben op mijn gemak gesteld. Er werd steeds verteld wat er ging gebeuren.

Waardevol

De juiste tips meegekregen van de mondhygiëniste, ze is kalm en duidelijk. Je hoort de zorgzaamheid en betrokkenheid in/van haar. Ik mis de vorige ook en die vond ik ook heel sterk in dezelfde kwaliteiten. Ze was heel leuk in omgang , niet dat de nieuwe het niet is want ik heb maar een paar sessies gehad en dit vind ik ook heel fijn de simpelheid en weet dat er ruimte is voor om een band te creëren. De insteek hiervan is om aan te geven dat ik graag een vaste behandelaar wil want ik vind haar top!

Goede ervaring

relax

goed geholpen en ook de nieuwe techniek van polijsten beviel goed

Vanaf 2014 in behandeling bij toentertijd de praktijk van Dr. Mosk , wat nu samenwerkende Tandartsen Schiedam heet. Doorgestuurd door Dr. Ham van tandarts praktijk Ordental, deze heeft Met Dr. Koudstaal van het Erasmus en Dr. Mosk van Samenwerkende Tandartsen en een Arts van Orthodontia Oudendijk Rotterdam samengewerkt. Ben toen in het Erasmus geopereerd aan mijn kaak, het is een lange rit van jaren geweest. Met mooi resultaat. Ik ben zeer tevreden over Samenwerkende tandartsen, ze hebben mij een mooie mond terug gegeven. Zeer professioneel en kundig, ik beveel andere deze tandarts aan.

Gerust gesteld

niet meer bang voor de tandarts

Professioneel en gezellig

vriendelijk, gezellig, professioneel, informatief, duidelijk,

Perfect.

Punctueel, efficient, en vriendelijk.

Geeft altijd een vertrouwd gevoel, prettige sfeer !

Ik ben er altijd goed geholpen en/of geadviseerd. Een ander prettig en niet onbelangrijk aspect is, de lokatie aan de kop van de haven. Er zullen weinig of geen tandartspraktijken zijn met zo'n geweldig uitzicht over de haven. Ik ben ooit begonnen in de scheepsbouw als LL Scheepsbeschieter bij Gusto Schiedam. Dus ik voel mij wel thuis op die manier...

Prima.

Prima.

20 Minuten gewacht omdat ze te laat kwam

Schoonmaken van de tanden was verder goed

Heel goed geholpen

Mijn moeder is heel goed geholpen met haar klikgebid. De personeel is heel vriendelijk

Good implant

Good job on my implant surgery. No pain during or after

Fijn geholpen lieve dames

Goede ervaring

Ben bij de mondhygiënist geweest aardige man

Rustig

Prettig en een leuk team

Ik heb het als zeer positief ervaren,rustige sfeer,en professioneel. Goed geholpen door de tandarts en assistente!

Vriendelijke ontvangst en deskundige behandeling

Zoals boven omschreven is de ontvangst vriendelijk en de behandeling deskundig. Het enige "nadeel" is dat het steeds verschillende personen zijn waarmee je als "patiënt" te maken krijgt. Alhoewel wij de laatste keer wél door dezelfde arts werden geholpen. Wellicht dat dit "euvel" inmiddels tot het verleden behoort.

Ik ben niet van de woorden geweldig enz omdat ik het overdreven vind klinken, maar wel heel goed. Altijd vriendelijke dames en heren. Goede uitleg

Vakkundig

Ben Lex Mosk gewend, nu geholpen door inplantaloog van Dalen.Vakkundige man, en ik ben door hem goed voorgelicht voor de behandelingen. Dus tevreden.

Hele fijne tandarts en assistente

Vandaag behandeling mbt vervanging van drie kronen, pijnloze verwijdering, mooie tijdelijke nood kroon, geen napijn.

Een tandartspraktijk, vriendelijk en professioneel

Vriendelijke "baliedames" Volgens afgesproken tijd geholpen. Goede en duidelijke uitleg qua behandeling.

Karel Doormanweg 9 C

3115 JD Schiedam

Over Samenwerkende Tandartsen Schiedam

Bij Samenwerkende Tandartsen Schiedam komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Karel Doormanweg. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, endodontie, MRA, Grindcare, orthodontie, gnathologie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met tand technisch laboratorium Sips dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.