Snel en accuraat

Na ontdekking van onbekende verkleuring achter kies

Vriendelijk en deskundig geholpen

Prima!

Goed, kundig, efficiënt en vriendelijk!

Professioneel, Kundig, Duidelijk en bovenal VRIENDELIJK

geweldige tandarts

Ik ben erg tevreden met de gebitsreiniging. Professioneel, stipt en zorgzaam.

Geduld en er wordt hygiënisch gewerkt

Is er een tandarts met zo'n fantastisch uitzicht (over onze mooie haven).

Aardig personeel - ook aan de balie. De dames in de behandelkamer (tandarts + 2 assistenten) vormden een geoliede machine. Leuk dat ik mee mocht kijken naar de foto's en dat er heldere uitleg bij kwam. Bedankt ook voor de fijne praktische tips voor mondverzorging. Ik ben heel blij dat ik ben overgestapt naar deze tandarts.

Snel en deskundig geholpen

Xxx

Goede ervaring, al 40 jaar.

Altijd betrouwbaar, vriendelijk en vakkundig.

Zeer goede ervaring. Prima behandeling en mooi op tijd

Fijn, vakkundig en to the point.

Prettig en vakkundig en to the point.

zeer goed

goede sfeer, uitstekend behandeling en top hoor

Top!

Kom hier al als kind. Nu was ik een afspraak vergeten. Ben ik gelijk gebeld en konden we een nieuwe afspraak maken. Goede communicatie en gelukkig geen consequenties voor het ongemak. Dit is dus ook waarom ik hier zal blijven. Heb wel het idee dat er te vaak foto's worden gemaakt. Krijg meer het idee dat dit voor financieel gewin is erg jammer. Om de twee jaar is prima maar als ik dus foto;s van vorig jaar nog heb is het zonde geld, maar dit weet ik niet zeker dus alsnog 5 sterren.

Vriendelijk en deskundig.

Samenwerkende tandartsen Schiedam is een prettige praktijk. Veel medewerkers met verschillende aandachtsgebieden dus je kan er altijd terecht. In mijn geval ging het om een halfjaarlijkse controle dus geen grote behandeling. Ik heb wel telkens een andere tandarts de laatste jaren, voor mij geen probleem maar voor sommigen misschien niet prettig. De tandartsen zijn van diverse nationaliteiten.

Op korte termijn goed geholpen met pijnklacht

Op korte termijn erg goed geholpen met een pijnklacht toen ik was doorverwezen naar een specialist. Verder goede uitleg ook vooraf over wat er ging gebeuren.

Vriendelijk en goed

Mondhygieniste Helbin. Voor de eerste keer ontmoet, Vriendelijk en geeft goede stapsgewijze uitleg over wat zij doet.

Prettig en snel

Goede en snelle inzet. Prettige medewerksters.

Keurig geholpen door het hele team

Ondanks de grote van de praktijk, heb ik steeds mijn eigen tandarts

Zeer zorgvuldige mondhygiëniste

Mijn gebit had aanslag na de vele medicatie welke ik voor een operatie moest gebruiken. Mevrouw Kirali heeft met uiterste precisie en zorg mijn gebit gereinigd. Ik ben er super tevreden over. Echt een precieze vakvrouw.

Kundig maar daar is alles mee gezegd!

Na begroting kies getrokken en tijdelijk een bitje met kies gekregen. Behandeling prima, daarna bitje geplaatst, zit dan vervolgens vol met bloed. Geen bakje gekregen om bitje in te dienen, geen idee wat nu vervolg stappen zijn.... Daarna rekening ontvangen die vervolgens meer is dan begroting. Gebeld en dan duurt t heeeel lang voordat je wat hoort! Dus niet super blij.

Prima ontvangst en professionele mondhygiënist

Goede parkeergelegenheid en aardige ontvangst van de dames aan de balie. Bij binnenkomst bij de mondhygiënist direct gastvrij ontvangen en een leuk geruststellend praatje en een prima behandeling.

Voel mij op mijn gemak

Vriendelijke tandarts en legt dingen uit

Goede ervaring

Goede ervaring.

Duidelijke afspraak. Toe te passen techniek duidelijk beschreven. Hoogstaande techniek. Virendelijke medewerkers. Goede parkeer mogelijkheid.

Karel Doormanweg 9 C

3115 JD Schiedam

Over Samenwerkende Tandartsen Schiedam

Bij Samenwerkende Tandartsen Schiedam komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Karel Doormanweg. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, endodontie, MRA, Grindcare, orthodontie, gnathologie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met tand technisch laboratorium Sips dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.