Professioneel en vriendelijk

Professioneel en vriendelijk

geweldige service en ook nog vrolijk.

Bovengebit hersteld. Na telefoontje om 9 uur kon ik direct om 13.00 uur komen. keurig op tijd behandeld door een vriendelijke dame. Na 20 minuten was de reparatie voltooid. Tijden het wachten werd me ook nog een kop lekkere koffie aangeboden.

Goed en vriendelijk geholpen

Controletijd wordt steeds korter

Zie de praktijk, na ruim 30 jaar door dhr. Mosk behandeld te zijn, langzaam in negatieve zin veranderen. Voorheen werd gebit nog gereinigd tijdens controle en nu moet je een afspraak gaan maken bij mondhygiënist. (terwijl de controle zelf nog geen 3 minuten duurde) Zelf ook bellen voor afspraak want baliemedewerkster wist niet hoe systeem werkt en collega's in vergadering.

Slecht

Ik ben Bernice gewend die veel gedaan heeft bij mij .2 Bruggen vele kronen enz. Nu was het een beetje water spuiten, geen grondig onderzoek. Geen foto's die gemaakt hadden moeten worden , Tandsteen die ik altijd heb niets over gehoord. Heb er een slecht gevoel over.

Tandarts wil eerst overleg met parodontoloog, nu moet ik nog langer wachten tot er iets aan gedaan .

Ik vind het niet opschieten, het duurt zo lang.

gematigd positief

Ik heb vanaf mijn jeugd tot aan de overstap naar tandarts Mosk, eigenlijk maar twee tandarts gehad omdat de 1e met pensioen ging. Vanaf dat ik het moment dat ik bij tandarts Mosk zit heb ik er in een relatief korte periode al 3 gehad en dat vind ik niet prettig. Ik werd afgelopen maandag verrast met de melding dat mijn voorlaatste tandarts iets anders is gaan doen waarvan ik als patiënt niet eerder van op de hoogte was gesteld. Daarnaast heb ik voor het eerst in al die jaren een vervolgafspraak (daags later) moeten maken voor het verwijderen van een klein beetje tandsteen wat tot dusver altijd tijdens één van de halfjaarlijkse controles werd gedaan. Ook hier geldt dat er niets is gecommuniceerd m.b.t. een andere werkwijze of beleid en dat vind ik jammer.

Prettig

Aangenaam

Prima.

Wordt goed geholpen en vriendelijke personeel.

Professioneel.

Vriendelijke opvang, vakkundige controle en precies de informatie ontvangen die ik nodig had.

Efficiënt, behulpzaam,snel, vriendelijk...

Ik was goed behandeld en voelde me op mijn gemak....wat achtergrondmuziek in de wachtkamer zou de sfeer opvijzelen...

Gebitsreiniging, heel goed behandeld.

Weinig aan toe te voegen, ben gewoon professioneel geholpen door een dame die het niet goed ,maar uitstekend wilt doen.

Echte professional

Echte professional

Hele fijne tandarts

Legt alles goed uit. Kent de patiënt en de partner

Tevreden

Ik was goed behandeld vanaf de eerste dagdat daar aankwam. Medewerker zijn ook vriendelijk en altijd klaar om te helpen.

Mijn hartelijke dank.

Was iets te laat door omstandigheden, maar kon gelukkig nog ingepast. Eind van het jaar, eventueel omzetting verzekering. Afspraak heeft me een hoop extra werk gescheeld en behoed voor onnodige hoge verzekeringskosten.

Goede en snelle restauratie van afgebroken tand

Na een telefoontje had ik een dag later een afspraak. Daarbij werd een afgebroken ondertand opnieuw opgebouwd.

Niet prettig

Ik was nooit eerder verdoofd voor een behandeling. Er is mij niet verteld dat bijvoorbeeld je tong ook erg verdoofd kan zijn. Ik raakte na de behandeling dan ook in paniek omdat ik niet ingelicht was. En er dus erg van schrok. Ook deed de behandeling onder erg veel pijn ondanks de verdoving.

Een hele fijne, bekwame tandarts

Een hele goede vervangster voor meneer Mosk!

Super.

Ik ben op mijn gemak gesteld. Er werd steeds verteld wat er ging gebeuren.

Waardevol

De juiste tips meegekregen van de mondhygiëniste, ze is kalm en duidelijk. Je hoort de zorgzaamheid en betrokkenheid in/van haar. Ik mis de vorige ook en die vond ik ook heel sterk in dezelfde kwaliteiten. Ze was heel leuk in omgang , niet dat de nieuwe het niet is want ik heb maar een paar sessies gehad en dit vind ik ook heel fijn de simpelheid en weet dat er ruimte is voor om een band te creëren. De insteek hiervan is om aan te geven dat ik graag een vaste behandelaar wil want ik vind haar top!

Goede ervaring

relax

goed geholpen en ook de nieuwe techniek van polijsten beviel goed

Vanaf 2014 in behandeling bij toentertijd de praktijk van Dr. Mosk , wat nu samenwerkende Tandartsen Schiedam heet. Doorgestuurd door Dr. Ham van tandarts praktijk Ordental, deze heeft Met Dr. Koudstaal van het Erasmus en Dr. Mosk van Samenwerkende Tandartsen en een Arts van Orthodontia Oudendijk Rotterdam samengewerkt. Ben toen in het Erasmus geopereerd aan mijn kaak, het is een lange rit van jaren geweest. Met mooi resultaat. Ik ben zeer tevreden over Samenwerkende tandartsen, ze hebben mij een mooie mond terug gegeven. Zeer professioneel en kundig, ik beveel andere deze tandarts aan.

Karel Doormanweg 9 C

3115 JD Schiedam

Over Samenwerkende Tandartsen Schiedam

Bij Samenwerkende Tandartsen Schiedam komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Karel Doormanweg. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, endodontie, MRA, Grindcare, orthodontie, gnathologie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met tand technisch laboratorium Sips dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.