Goed geholpen

Ik ben haar naam vergeten maar ze is heel geduldig geweest en ze geeft goeie uitleg. Haar werk doet ze ook goed.

geweldig

aardige assistente en mondhyginist fijn geholpen en maakt gezellig een praatje voor hij begint.

Word altijd vriendelijk geholpen. Fijne tandarts die weet waar hij over praat. Zeer ervaren.

Keurig geholpen

Mislukte afdruk implantaat

De afdruk van het implantaat is mislukt morgen moet ik terug. Dat is de tweede keer achter elkaar dat iets mislukt. Heel vervelend. Assistente trouwens wel vriendelijk en goed.

een fijne dame

werd goed geholpen en had interesse in me gezondheid

verrassend

bij aan komst kreeg ik een andere tandarts die mij behandelde !

Implantaat voor afgebroken voortand

Eenmaal bij de tandarts is de behandeling prima maar om een afspraak op korte termijn te krijgen is een obstakel. Vooral de eerste afspraak om het implantaat in mijn kaak te plaatsen duurde ca 3 maanden. Het is heel vervelend om zolang met een gat in je mond te lopen!

Was netjes en zorgvuldig

Vooral zo doorgaan

Prima behandeling!

Wordt altijd netjes behandeld

Top!

De controle en behandeling was vlot en efficiënt. Vriendelijk personeel. De tandarts neemt de tijd om vragen te beantwoorden.

Behandeling

Heel erg goed behandeld. Vriendelijke medewerkers en snel geholpen.

Belabberd

Aan moeten geven dat de meting niet door de verzekering gedekt is en nu zitten we met de 2 rekeningen die we eigenlijk niet kunnen betalen.

2 verstandkiezen uitgetrokken zonder pijn

Hartelijke ontvangst bij de balie Vriendelijk begeleid en netjes mijn verdoving (incl. info) gekregen 2 verstandkiezen uitgehaald zonder pijn Dmv ijs pack en begeleidende schrijven voor nazorg, zijn de dagen erna redelijk pijnloos gegaan. Beetje gevoelig.

Netje geholpen

Vriendelijk personeel

Alles goed en helder uitgelegd

Ik werd vaniuit Vlaardingen voor een specialistische behandeling naar Schiedam doorverwezen. Gedurende de eerste afspraak werd de voorgestelde behandeling goed en helder uitgelgd.

Prettige behandeling

Vriendelijk en kundig

Vertrouwd

Wordt heel fijn geholpen en alle tandartsen zijn even vriendelijk , voel me er altijd erg op me gemak.

Goed op tijd en vriendelijk

ik ben een nieuwe klant...kon redelijk snel terecht en ben goed geholpen

Zeer professioneel

Zeer zorgvuldig en kalm een kroon laten plaatsen

Prettig, acuraat, vlot

Geduldig geholpen en open contact

Fijn dat je niet veroordeeld wordt, dit maakt de drempel veel lager.

Perfect.

Goed en snel verholpen probleem(pje)

Vakkundig en vlotte afhandeling

Was er voor jaarlijkse controle. Vragen werden zoals je verwacht op een duidelijk manier beantwoord.

Karel Doormanweg 9 C

3115 JD Schiedam

Over Samenwerkende Tandartsen Schiedam

Bij Samenwerkende Tandartsen Schiedam komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Karel Doormanweg. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, endodontie, MRA, Grindcare, orthodontie, gnathologie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met tand technisch laboratorium Sips dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.