Gewoon een fijne praktijk waar je met alles, voor wat betreft je gebit, terecht kan. Hoef je niet te zoeken. Erg prettig. En zeker niet onbelangrijk: deskundig!

Top tandarts

Mijn tand was afgebroken en door de tandarts hersteld. Hij legde goed uit hoe en wat hij dit ging herstellen en tussendoor vragen hoe het met mij ging. Binnen no time was de tand hersteld, pijnloos. Super!

Ontspannen en fijn

Het is ontspannen en fijn Hoewel deze combi niet vaak met een tandarstbezoek gehoord wordt

Prima. Op tijd, deskundig en professioneel. Teamwork!

Prima behandeling

Relaxte ontvangst, goede uitleg van de behandeling, meekijken en beslissen.

Afgelopen woensdag is een oude kroon vervangen, de tandarts legt precies uit wat ze doet, ik ben op de afgesproken tijd geholpen en had weinig napijn.

Zie hieronder

Uitstekend behandeld door tandarts mevrouw A. Dijs. Heel jammer dat zij overstapt naar orthodontic. Helaas kan ik haar nu niet meer aanbevelen. Ik hoop dat de plaatsvervangende tandartsnet zoveel empathie heeft voor de patiënt als mevrouw A. Dijs.

Goed geholpen

kundig

Altijd goede behandeling

De benadering was vriendelijk,vakkundig en goede uitleg.Geen centje pijn ondanks geen verdoving.Na behandelingen ook geen last.

Wederom uitstekend geholpen

Altijd goede aandacht en professioneel geholpen verteld ook wat ze doet en waarom erg tevreden

Heel goed

Tandarts is rustig, zelfverzekerd, legt goed uit wat er gaat gebeuren en heeft controle.

Van de receptie t/m de behandeling prima.

Prima behandeling

Heel snel geholpen, duidelijke uitleg, en mooi herstelde tand

Superblij weer een vaste en fijne tandarts te hebben!

Altijd vriendelijk met uitleg van en over de behandeling, denkt mee over te nemen (toekomstige) stappen Voel me zeer op mijn gemak hopelijk blijft ze nog heeeeel lang gr.FRED

Professioneel

Ik ben erg bang voor de tandarts, ook al ging ik voor een nieuwe prothese. De behandelende tandtechnicus (mevrouw) is erg spontaan en maakte grapjes, waardoor ik me op mijn gemak voelde. Prothese is prachtig en zit twintig keer beter dan de oude.

Efficiënt, vriendelijk en duidelijk

Ibidem

De beste schoonmaak behandeling die ik ooit heb gehad.

Ik zou graag dezelfde tandarts willen bij mijn volgende behandelingen.

Professioneel !!

De Tandarts werkt professioneel met zijn patiënt en met zijn assistent(e) Legt nauwkeurig uit wat de de tandarts gaat doen in stapsgewijs en wat de patiënt kan verwachten Stelt iedereen gerust en positief Met vriendelijke groeten

Goed geholpen

Mijn 1e wortelkanaal behandeling gehad zonder enig pijn of complicaties. De dame die mij heeft behandeld verstaat haar vak.

Weer prima geholpen

Zowel bij de tandarts en mondhygieniste geweest, geen gaatjes en alles weer schoon. Vriendelijk geholpen.

Prima behandeling met goede uitleg

Prima behandeling met goede uitleg

veel wachten

je haast je om op tijd te zijn en vervolgens zit je 25 min te wachten

Prima en snel een spoepafspraak kunnen maken

20 minuten nadat ik op vrijdag middag belde kon ik terecht voor een spoepafspraak. Hierbij werd beoordeeld dat de wortelkanaal behandeling afgemaakt moest worden. Dit kon op zaterdagmiddag in Rotterdam. Deze behandeling ging erg deskundig en zorgzaam.

Karel Doormanweg 9 C

3115 JD Schiedam

Over Samenwerkende Tandartsen Schiedam

Bij Samenwerkende Tandartsen Schiedam komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Karel Doormanweg. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, endodontie, MRA, Grindcare, orthodontie, gnathologie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met tand technisch laboratorium Sips dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.