Heel goed en heel slecht

Bij het plaatsen van een implantaat heb ik verzocht er direct een noodkroon op te plaatsen.Implantaat plaatsen was uitstekend! Noodkroon waarvoor veel geld is betaald is daarna 5!!! keer losgekomen waardoor ik enkele maanden heel moeilijk heb kunnen eten en me zeer ongemakkelijk heb gevoeld. Weliswaar is de steeds weer losgekomen kroon op nieuw is gemonteerd is dit mij heel erg tegengevallen Daarna is gisteren 27/1 jl de echte kroon uitstekend geplaatst.

Fijn geholpen

Op tijd geholpen door een fijne mondhygiënist.

Goed behandeld

Pijnloos Naar goed gekijken en goed behandeld

Kan beter

Assistent was aardig, tandarts kon aardiger. En wat ik echt een probleem vind, dat ik een tandarts heb die alleen op dinsdag tot 14 uur werkt. Ik vind dit niet klantvriendelijk.

Ik wil deze tandartspraktijk van harte aanbevelen!

Tijdens een spoedgeval ben ik ontzettend goed en snel geholpen. Ze waren zeer professioneel, betrokken en vooral heel meewerkend in de emergency-situatie. Er werd direct een plek voor mij gevonden en ik voelde me meteen serieus genomen en gerustgesteld. De zorg en aandacht die ik heb ontvangen waren echt uitstekend. Nogmaals dank aan het hele team voor de snelle en fijne hulp!

Fijne tandarts

Fijne aardige tandarts

Heel goed

Vriendelijke mensen ,alles wordt goed uitgelegd. Je wordt gerustgesteld. Als je angst heb voor de tandarts moet je daar wezen.Want ze stellen je echt op je gemak.

Fijn bezoek

Fijn bezoek, keurig geholpen

Goed, deskundig en gedetailleerd.

Goeie behandeling maar veel te hoge kosten!

Ik ben heel goed geholpen bij jullie, ik moest een gaatje laten vullen en mijn spalkje moest vastgemaakt worden. Ik heb in totaal 30 minuten in de stoel gezeten. Ik schrok alleen enorm toen ik de rekening kreeg, 289,- euro vindt ik veel te veel geld voor een behandeling van 30 minuten!

Snel geholpen

Vriendelijke en snel geholpen

Hele fijne en professionele tandarts. Vakkundig, gespecialiseerd en neemt de tijd

Top. Ik ben blij met jullie

Fijn en goed contact met de tandarts. Goed advies en vriendelijk geholpen.

Vriendelijke en duidelijke uitleg tijdens gebeitscontrole

Goede controle, voor een verdacht plekje was wel een extra foto nodig, maar gelukkig nog niets aan de hand. Wordt netjes gemonitord.

Geweldig geholpen

Zeer vakkundige tandarts en daarnaast heel vriendelijk.

Vond het een pijnlijke ervaring helaas

Voortaan blijf ik bij dezelfde mondhygiënist, ik heb nu een paar keer een andere gehad maar vond elke keer een pijnlijke ervaring. Eigenlijk deed alles zeer, hoe ik behandeld werd en de apparatuur. Deed echt zeer de krachtige afzuiging, is gewoon soort van vrieskou aan je kiezen. Ik vond het al met al een lompe behandeling, past niet bij jullie kwaliteitsstandaard. Overigens wel een aardige mevrouw die probeerde wat aan mijn klachten te doen maar lukte niet echt.

Goede service en deskundige zorgverleners

Altijd netjes te woord gestaan aan telefoon en balie, heel fijn dat een combi afspraak met mondhygiënist mogelijk is, ruime afspraak mogelijkheden qua tijd. Het pand goed te bereiken en een fijne tandarts.

Deskundige en vriendelijke mondhygiënist. Gaf goed aan wat ze ging doen aan mijn gebit en wat de vervolgstappen zijn.

Altijd netjes geholpen en alles word netjes uitgelegd altijd.

Altijd als ik kom, voor een controle of laatst voor het trekken van mijn verstandskies, ik word altijd goed geholpen. De assistentes staan je keurig te woord, de tandarts legt alles goed uit en laat indien nodig zien met een spiegeltje.

Fijne praktijk. Kundige mensen.

Communicatie prettig, vriendelijke mensen en kundige tandarts.

De scan t.b.v. een te plaatsen kroon verliep efficiënt en correct. Het apparaat maakte raspende geluiden die mij onrustig maakten. Graag had ik daar eerder informatie over gehad. Na het onderzoek is e.e.a. uitgebreid uitgelegd..

Zorgvuldige half jaarlijkse controle

De tandarts was erg vriendelijk. Was ook erg zorgvuldig, communicatie was heel duidelijk en fijn. Ook heel lief tegen onze dochter van 3 die het wat spannend vond. Al met al een hele fijne controle

Zeer goed geholpen en behandeld.

Prettig en deskundig geholpen

Prettig en deskundig geholpen

Karel Doormanweg 9 C

3115 JD Schiedam

Over Samenwerkende Tandartsen Schiedam

Bij Samenwerkende Tandartsen Schiedam komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Karel Doormanweg. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, endodontie, MRA, Grindcare, orthodontie, gnathologie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met tand technisch laboratorium Sips dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.