Klant vriendelijk

Vriendelijk

Als ik vraag om correspondentie via de post krijg ik deze onzin

Ik heb het pas 5 keer aangegeven nu dus word er best moe van

Eerste indruk was heel positief!

Ik kreeg een antwoord op mijn alle vragen en voelde zich belangrijk als patiënt.

Snel en kundig

Afspraak gemaakt en kon snel terecht om een afgebroken kies te herstellen. Een zeer kundig en vriendelijke tandarts heeft de kies weer prachtig gemaakt!

Een fijne tandarts

Weer op controle geweest, er moet een getrokken worden, advies kaakchirurg i.v.m medicijn gebruik

Prima te woord gestaan met duidelijke uitleg

Er is een goed vooronderzoek gedaan en de resultaten daarvan zijn met mij besproken. Tijdens een later consult wordt mij een behandelpan voorgelegd samen met een kosten begroting.. Ik ben hier erg tevreden over.

Zeer goede Tandarts gespecialiseerd in Zenuwbehandelingen top

Ik moet eerlijk zeggen dat ik angstig was en er erg tegen op zag maar ze hebben mij ontzettend goed geholpen en gerust gesteld en mij ook rustig gemaakt , er was geduld uitleg en begrip. Heb zelfs gevraagd of ze niet mijn tandarts kon worden maar dat ging niet vanwege haar specialisatie. IK hoop dat ik de goede naam kiest want daar heeft ze recht en de assistente was ook de gehele behandeling top . Ik ben geholpen op dinsdagmiddag om kwart voor vijf maar twijfelt aan de naam hoe deze tandarts heette.

Prettige ervaring

Jaren geleden ben ik bij deze tandarts gekomen. Als kind was ik altijd bang voor de tandarts, maar dr. Taounza heeft me enorm geholpen om van deze angst af te komen. Hij toonde veel begrip en legde duidelijk uit wat er ging gebeuren. Door mijn angst had ik mijn gebit enigszins verwaarloosd, maar ook hiervoor toonde hij begrip. Er werd een plan opgesteld om alles te herstellen zonder belerend te zijn, wat bij andere tandartsen vaak wel het geval is. Dankzij zijn benadering heb ik tijdens een behandeling besloten om geen verdoving te gebruiken, omdat ik Dr. Taounza vertrouw. Ik zou iedereen deze tandarts aanraden, juist omdat ze niet veroordelend zijn als het er even wat minder uitziet!

Ontvangst goed en zeer prettig geholpen.

Ontvangst goed en zeer prettig geholpen.

Goed geholpen en duidelijke uitleg

In verband met een ontsteking aan mijn wortelpunt ben ik geholpen door endodontoloog Kalim. Ik kreeg een heldere uitleg en de behandeling is goed verlopen.

Zoals verwacht.

Kijk er nooit naar uit als ik weet dat er verdoofd moet worden. Maar er hoefde dit keer realtief tijdens de behandeling weing te worden bijgepraat.

heel positief

ik werd op tijd en professioneel geholpen

prettig geholpen

Hartelijk, gastvrij en professioneel

Deskundig en geruststellend

Prettige tandarts en geruststellende assistente. Zorgzaam voor mij als patiënt. Ben blij met deze tandarts. Na 40 jaar bij Dhr Mosk geweest te zijn was ik sceptisch, maar dat is helemaal weg.

Op tijd, correct en goed.

Buiten de wachttijd van 1 uur een prima behandeling , vakkundig vriendelijk en precies uitgevoerd.

Er is aandacht voor de patient

Er wordt tijdens de behandeling regelmatig gevraagd hoe het gaat en steeds aangegeven wat er gaat gebeuren.

Hele fijne tandarts!

Fijne proactieve communicatie en goede behandeling. Een van de betere tandarts ervaringen tot op heden.

Geweldig geholpen.

Goede controle van mijn gebit.

Zeer nou keurige controle van het gebit , zoals het nalopen van de Torx schroeven in de steg met een torsie tool en het verwijderen van tandplak.

Fijn geholpen

Het is nog even wennen dat de patiënten eerder zijn dan de receptie. Dat is ongetwijfeld de nieuwe tijd maar een warm welkom is toch netter.

Endodontist en mondhygienist aansluitend. Zeer kundige endodentist en grondige schoonmaakbeurt door mondhygieniste. Eindelijk nu ook abonnementenservice.

De behandeling is goed had ietsie beter gekund voor de rest ging alles redelijk goed

Karel Doormanweg 9 C

3115 JD Schiedam

Over Samenwerkende Tandartsen Schiedam

Bij Samenwerkende Tandartsen Schiedam komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Karel Doormanweg. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, endodontie, MRA, Grindcare, orthodontie, gnathologie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met tand technisch laboratorium Sips dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.