Prima behandeling

Prima behandeling en alles goed uitgelegd.

Goed geholpen

Altijd goed geholpen en zij vriendelijk ontvangen

Heel goed

Ik ben zeer goed, vriendelijk en efficiënt geholpen.

Prima behandeling.

Zowel de behandeling door de tandarts als de afhandeling aan de balie verliep heel goed. Duidelijke voorlichting op wat er ging gebeuren. En tandarts, assistente en de medewerkster aan de balie waren heel vriendelijk. De behandelend tandarts was Catalina, blijkbaar is dat de voornaam. Daardoor kan ik niet aangeven welke persoon mij als laatste heeft behandeld.

Snel en vakkundig

Mijn tand is heel vakkundig hersteld. Ik kon ook heel snel terecht.

Ik ben zeer tevreden.

Tandarts en assistent waren heel vriendelijk, stellen gerust en komen professioneel over. Je merkt echt dat ze tijd en aandacht hebben voor de patiënt.

Goed.

Vriendelijk, goed en netjes geholpen. Alleen moeilijk te vinden voor de eerste keer.

Pijnloos en professioneel

Elke behandeling bij de praktijk is altijd zonder pijn en heel professioneel. Ik ben helemaal tevreden met de tandartsen omdat ze de tijd nemen alles uit te leggen in plaats van gelijk aan het werk te gaan.

Zeer goed geholpen

Vriendelijke tandarts

Met zeer veel rust en begrip een behandeling gehad.

Ondanks een enorme angst een behandeling ondergaan. De tandarts had veel rust. Legde alles goed uit en stelde me heel erg op mijn gemak.

Positief

Behandeling was prima, geen pijn en aardige tandarts - en assistente

Altijd vriendelijk geholpen

Er wordt tijd voor je genomen en goed uit gelegd wat er is er wat er moet gebeuren en tijd afspraken kloppen meestal redelijk goed. Bij de vraag bij wie ik het laatst geweest ben weet ik alleen de voornaam catalina volgens mij weet alleen niet of het met een k of een c begint

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen

Prettig

Vrijwel op de afgesproken tijd kreeg ik na een complimentje een pijnloze zorgvuldige behandeling.

Goede fijne ervaring super vriendelijk en vakkundig team.

Door deze tandarts is mijn angst voor tandartsen volledig weg. Super vriendelijk rustig en prettig hoe de tandarts en zijn assistente samenwerken, mooi resultaat leveren en uitleggen wat hij aan het doen is. Ik voel me veilig en ben blij met hoe mijn gebit de zorg en aandacht krijgt die nodig is.

Prettig contact, fijne tandarts

bla

Fijne rustige tandarts die vertelt wat hij doet

Deze behandeling is goed

Prima ervaring

Professioneel geholpen zoals gewoonlijk.

Andere PA maar alles ok

Andere PA maar alles ok

op tijd en vakkundig

Prettige bejegening

Persoonlijk en deskundig

Heldere uitleg vooraf en aandacht tijdens de behandeling.

Balie vriendelijk en behulpzaam. Tandarts Dijs erg fijn, duidelijk en deskundig.

Goed, super vriendelijk en heel kundig.

Heb zoveel goede tips en mondverzorging hier gekregen. Hier ga ik met een goed gevoel heen en terug!

Karel Doormanweg 9 C

3115 JD Schiedam

Over Samenwerkende Tandartsen Schiedam

Bij Samenwerkende Tandartsen Schiedam komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Karel Doormanweg. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, endodontie, MRA, Grindcare, orthodontie, gnathologie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met tand technisch laboratorium Sips dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.