Voorstel tandarts: 3 slijtageplekken vullen in kans op afbreken.

Deze slijtageplekken zij al 20 jaar hetzelfde. Tandarts Mosk himself heeft toen gezegd daar ga ik niks aan doen. Als je goed poetst dan wordt het niet erger. De controles daarna afgelopen jaren hebben ze er ook nuets aan gedaan. Daarom heb ik mijn bedenkingen. Ik heb gezegd als het bijvullen of ruimte maken voor de vulling, de tand tijdens de behandeling afbreekt dan stel ik de tandarts aansprakelijk daarvoor. Waarop ze zei dat het 100% niet het geval is. Helaas heb ik al eerder een kies gehad van hetzelfde kaliber, deze brak tijdens de behandeling af. Nu zit daar een gat! Helaas. Dat maakt mij voorzichtig en heb ik deze opmerking geplaatst. Dus ik ga ervan uit dat het 100% safe is. Dus geen afgebroken hoektand en geen zenuw die geraakt gaat worden omdat ik daar nu geen last van heb. We gaan het morgenavond maandag 4 augustus 2025 beleven wanneer een andere tandarts dit gaat uitvieren. Met vriendelijke groet, Ron van Meurs.

Goede behandeling en nu dagen later is het resultaat prima

zie hierboven

Tandarts kon mij niet helpen

Tandarts kon mij niet helpen omdat dit werk voor een implantoloog was. Het is voor mij een raadsel waarom de assistente mij naar deze tandarts heeft verwezen, omdat ik duidelijk heb uitgelegd wat er aan de hand was.

Professioneel

Zeer professionele en rustige tandarts!

Goed geholpen.

Goed geholpen en duidelijk uitleg gehad.

Hele vriendelijke team!

Tandarts is erg betrokken en heel duidelijk, geeft uitleg en advies. De tandarts en de assistente die mij hebben geholpen waren ontzettend vriendelijk.

De tandarts die me had geholpen is erg behulpzaam en vriendelijk..goed uitgelegd met spullen die ik nodig ( ik heb mra gekregen)

Kundig & vriendelijk

Kundige en vriendelijke behandelaars. Er word uitgelegd wat ze tijdens de behandeling doen en je word op je gemak gesteld. Al met al een hele fijne praktijk.

Fijne en vriendelijke tandarts Setyo

Hele fijne tandarts.

Prima behandeling

Goed verzorgd

Beste endotoloog die er is!

Kom hier alleen voor de endotoloog, en over haar ben ik heel tevreden. Ze gaat heel secuur en rustig te werk want er meehelpt als je het beetje eng vindt.

Prima behandeling door mondhygiëniste

Duidelijke uitleg en prettig contact

Op je gemak

Er wordt goed uitgelegd wat de behandeling inhoud en ook de kosten. Dit zie ik als prettig en snelle afhandeling

Controle beurt prima

Fijn, dat ik weer bij mijn vaste tandarts terecht kom, goed en plezierig contact!

Weer prima geholpen!

Bij mijn halfjaarlijkse controle weer prima geholpen door mijn tandarts en haar assistente!

Controle was prima, ongewenste opmerking

De tandarts verpakte het als compliment dat „ik een geschikte kandidaat zou zijn voor het bleken van mijn tanden”. Ik liep verbluft het pand uit en eenmaal thuis besefte ik pas wat ik van deze opmerking vond. Als jonge vrouw krijg ik de hele dag te horen en te zien hoe ik aan het schoonheidsideaal kan voldoen. Ik ben niet gebaat bij een arts die mij ook een cosmetische behandeling wil verkopen en mij een nieuwe onzekerheid aanpraat. Ik kom bij de tandarts voor mijn mondgezondheid en niet voor cosmetische tips. Bovendien zijn mijn tanden helemaal niet geel.

Uitstekend geholpen

Er was een gaatje gespot gedurende mijn reguliere controle een week terug. De week erop kon ik het al laten behandelen. Professioneel en verzorgd behandeld.

Zeer tevreden.

Mevrouw C. Butnariu is een uitstekende tandarts, die cliënten met veel professionaliteit en begrip behandelt. Ik ben alle keren zeer tevreden geweest.

Zeer ontbetrouwbaar

Twee weken geleden voor het eerst langs geweest. Een tandarts heeft mij een aantal minuten te woord gestaan. Ik zou een mail krijgen met prijs informatie etc. maar die heb ik niet gekregen. Nu heb ik een factuur met een bedrag van 136€. Prestatiecode onjuist. Per mail heb ik dit aangegeven incl. de correcte prestatiecode, namelijk korte visuele inspectie en een gesprek van circa 10 minuten. Er zijn geen aanvullende diagnostische handelingen verricht en er wordt nu opgedrongen om alsnog te betalen. Zeer onbetrouwbaar. Ik ga opzoek naar een andere tandarts.

Gewoonweg goed

Goede ontvangst, vriendelijk personeel, goede tandarts

Uitermate goed

Abdel , had mij geholpen en ik vind Abdel een wereldse tandarts en mens als hij op de een of andere manier weggaat dan zijn wij gehele gezin ook weg ! Mvg Mehmet Sahin

Top geholpen

Het is nooit leuk om voor een wortelkanaalbehandeling naar de tandarts te gaan maar ben zo netjes, lief en professioneel geholpen. En belangrijkste is nog dat ik van de pijn af ben want dat is echt niks. Dus voor de twijfelaars, zorg dat het probleem niet erger wordt en ga op tijd naar de tandarts! Want erger is altijd nog langer herstel.

Goed en snel geholpen

Ik heb een goede ervaring ben snel en goed geholpen. Duidelijk uitleg gehad over wat er nodig is en ook goede nazorg

Zoals altijd heel goed

Karel Doormanweg 9 C

3115 JD Schiedam

Over Samenwerkende Tandartsen Schiedam

Bij Samenwerkende Tandartsen Schiedam komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Karel Doormanweg. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, endodontie, MRA, Grindcare, orthodontie, gnathologie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met tand technisch laboratorium Sips dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.