Fijne tandarts, duidelijke communicatie over afspraken

Fijne tandarts, je voelt je gehoord en communicatie met secretariaat is duidelijk

zoals altijd: UITMUNTEND

Ga zo door.

super

Vakkundige tandarts die goed en zorgvuldig werkt. Luistert en goed uitlegt.

Fijne mondhygiëne behandeling

Aardige rustige jonge man ,die ook nog eens op zaterdag werkt heel handig voor drukke mensen. Heel fijne behandeling

Meedenkende professionals

Er is een wachttijd bij de endodontologen wat niet fijn is als je pijnklachten hebt, maar er is zo goed mogelijk meegedacht om ervoor te zorgen dat ik snel geholpen werd binnen de mogelijkheden die er waren. De behandeling is goed verlopen doordat er heel nauwkeurig wordt gekeken door de endodontoloog en goed geluisterd wordt naar mij als patiënt. De telefonische bereikbaarheid is erg goed. De assistentes zijn bereid om mee te denken, vragen te beantwoorden en tussendoor te overleggen met de arts. Een fijn team!

Goed geholpen!

Zeer deskundig!

Deskundige gnatoloog

Mijn ervaring met deze gnatoloog is goed. Deskundige dame die weet wat ze doet, vriendelijk is en meedenkt. Eerste telefonische ervaring was helaas niet oké. Een dame bij de receptie die van niks wist en uiteindelijk na afspraak maken geen bevestiging of formulier heeft gestuurd.

zorgvuldig

Zorgvuldig, deskundig en vriendelijk

Snel, professioneel en met goede communicatie!

Zie boven

Helemaal Ok

Ok ok

Goede uitleg en keurig geholpen

Netjes gebeld toen er een plekje vrij kwam voor mijn behandeling. Fijn geholpen door Christiena.

Professioneel, duidelijk en goede uitleg

Voldoet aan mijn verwachtingen

Heel prettig

Heel prettig

Ben altijd weer blij dat mij mijn Gebod weer redelijk naar m’n omstandigheden weer blinkend de deur uit gaat

erg fijne praktijk duidelijk en erg goed

Erg goed

keurig geholpen

goed en goed geluisterd naar klacht

Zeer professioneel

Het maakt niet uit welke tandarts je wordt toegewezen.Het begrip kwaliteit staat bij deze organisatie hoog in het vaandel.Ook het ondersteunende personeel is zeer communicatief en terzake kundig. Ik ben erg blij bij deze praktijk terecht te zijn gekomen

Goed en vriendelijk geholpen

Goed geholpen

Professionele medewerkers.

Xx

Xx

Aardige en vakkundige mondhygiëniste.

Verschillende jaren al een buitengewoon goede service

Heel snel ( binnen 24 uur na melding)en pijnloos afgebroken kies gerepareerd

Kundig

Er wordt goed geluisterd en doorgevraagd. Dat is fijn

Goede zorg met duidelijke uitleg

Mijn gezin en ik komen al jaren bij Samenwerkende Tandartsen. Aardige medewerkers, heldere communicatie en altijd goede uitleg over de werkzaamheden met persoonlijke aandacht.

Karel Doormanweg 9 C

3115 JD Schiedam

Over Samenwerkende Tandartsen Schiedam

Bij Samenwerkende Tandartsen Schiedam komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Karel Doormanweg. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, endodontie, MRA, Grindcare, orthodontie, gnathologie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met tand technisch laboratorium Sips dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.