vriendelijk en professioneel personeel

Van ontvangst tot wachten in de wahtruimte, het oproepen dat je aan de beurt bent, de uiterst begripvolle en professionele controle en behandeling tot het maken van een nieuwe afspraak en zelfs het verlaten van het pand wordt je vriendelijk en rustig gegroet.

snel en goed geholpen

Er was een stuk van mijn kies afgebroken. Gelijk gebeld en kon 's middags al terecht. Kies kon gelukkig nog gerepareerd worden, en stond na 15 min. weer buiten met een gerepareerde kies.

Fijne tandarts

Tijdens mijn behandeling word ik goed verdoofd en als ik mijn hand op steek stoppen ze direct. Tussen door controleren ze ook of alles nog goed gaat

Fijn geholpen

Gemoedelijk sfeertje, rustige en kalmerende tandarts. Vertelt altijd wat hij aan het doen is.

Je voelt je er op je gemak

Vriendelijk en ter zake kundig

Vriendelijk personeel

Goede zorg

Altijd goed behandeld

Keurige behandeling

Duidelijk uitleg en goed gevoel bij!

Tevreden.

Ben tevreden. Wordt goed overlegd en uitgelegd,wat er gedaan moet worden.

Op tijd, rustig en zorgvuldig

Na enige "omzwervingen" bij deze praktijk ingeschreven . Fijne mensen en zorgvgvuldige tandzorg.

Goed geholpen

Vriendelijk

Aardige ontvangst en controle keurig optijd

Bij binnenkomst werd ik aangemeld en daarna op tijd opgehaald door de tandarts.

Oke

Fijne tandarts

altijd vriendelijk

Geholpen door karel werkelijk fantastisch

Gezellige sfeer leuk personeel en een tandarts met hart voor de patiënt en die niet afraffelt of snel snel door wil.

Deskundige tandarts

Tandarts werkt zeer netjes En vriendelijk

Top geholpen

Vlot geholpen door leonie pikkemaat vriendelijk en zonder pijn de stoel weer verlaten.

Contact is goed

Je wordt vriendelijk ontvangen en ook goed geholpen

uitstekend geholpen door een uitsteken team rustig en doortastend

uitstekend geholpen door een uitsteken team rustig en doortastend

Heel goed

Goed zorg en snel

Vriendelijk,

Vriendelijk, goed en deskundig

Uitstekend Geholpen !

Vakkundig en plezierig geholpen !

Snel en vakkundig geholpen

Ik had tussen tijds een gaatje en kon best wel snel tussendoor geholpen.

Fijn geholpen.

Altijd goed en persoonlijk geholpen.

Ik kom al meer dan 20 jaar bij Dagmar, altijd correct en vriendelijk behandeld, kom hier graag voor naar Rijssen.

Boomkamp 2

7461 AX Rijssen

Over Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp

Bij Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Rijssen in ‘t Oale Doktershoes. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.