Top behandeling !!

Een top behandeling, een betere tandarts is er niet !! ook een groot compliment voor zijn tandartsassistenten .

Goed en vriendelijk

Ik werd erg vriendelijk behandeld, de tandarts nam de tijd voor me en de assistente was zo lief dat ik haar hand mocht vasthouden.

Prima tandarts

Aardige mensen, duidelijke uitleg snelle afspraak

Dfghff

Ffghgg

Gebroken kies is goed gerepareerd

Niet gedacht dat de tan-darts de gebroken kies nog kon repareren, maar dat is wel gelukt, gelukkig

Top tandarts. Kan niet beter

Prima en snel geholpen

Fijne tandartspraktijk. En vriendelijk

Geheel tevreden

Tevreden, toch snel behandeld kunnen worden vanwege de pijn en klachten

top tandarts

Fijne mensen die goed communiceren en ook nog eens gezellig zijn. Belangrijkste: tandarts levert goed werk, komt professioneel en relax over.

Prima tandarts

Goed geholpen door een ervaren tandarts

Goed en fijn geholpen,

Fijne tandarts

Snel en vakkundig geholpen

Zowel de receptionisten als tandarts en assistenten. Altijd vriendelijk. Lekker vlot werken. Tandarts legt altijd uit wat hij gaat doen, bespreekt zaken echt geweldig

Niet zo leuk

Ontsteking onder de kies

Goed geholpen en duidelijke uitleg wat ze doet

Fijne en gezellige praktijk en vriendelijke tandheelkundige

Vakkundig

Correct, en volgens afspraak

Ik krijg altijd netjes uitleg over wat er gaat gebeuren,en de eventuele behandeling wordt vakkundig uitgevoerd

Gewoon goed

Goed en prima tandarts

Kundige tandarts

Tandarts werkt héél secuur Loopt niet uit qua tijd Vriendelijke mensen die er werken

Afspraak maken is makkelijk

Fijne tandarts, zegt wat hij doet voordat hij begint. Afspraak maken is makkelijk. Medewerkers zijn aardig

Is goed ben trct

Is goed ben tevreden

Dit was de eerste bezoek bij deze tandarts, goed ontvangen.

Dit was de eerste bezoek bij deze tandarts, goed ontvangen.

Fijne praktijk

Tandarts is erg vriendelijk doet rustig zijn werk.

Goede service. Aardig personeel

Had een afspraak staan om 16.55 maar werd van tevoren gebeld of ik miss wat eerder kon. Eenmaal daar binnen is het personeel altijd vriendelijk en nemen ze de tijd voor (een praatje) je.

Uitstekend !

Fijne aandacht ! Goede behandeling.

Boomkamp 2

7461 AX Rijssen

Over Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp

Bij Samenwerkende Tandartsen Rijssen - Boomkamp komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Rijssen in ‘t Oale Doktershoes. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.