Niet best

De patiënt voor me was tijdens de behandeling flauw gevallen, dit betekende dat ik langer moest wachten. Dit vond ik geen enkel probleem, alleen jammer dat de receptioniste dit van achter de balie naar me riep en meteen vertelde wat er met de patiënt aan de hand was, dit is niet netjes/fijn.

het is goed

het is goed omdat ik wordt geholpen en dat fijn

Vind dat ze alvast tandsteen weg hadden kunnen halen, altijd gebeurd

Eerste afspraak kreeg ik dus te horen dat ze Wortelkanaalbehandeling gaan doen bij mij. Daarna hebben ze begroting gemaakt en toen kon ik alweer weg. Normaal gesproken doen ze altijd tandsteen verwijderen, is niet gedaan. Ze vertelde me alleen over de mondhygiënist, dat ik daar naartoe moest, omdat ze lockers ofzo hadden gezien. Ik weet nu niet wanneer ze de tandsteen weg gaan halen, heb in December, dacht de 22e een afspraak staan, dus hoop dat ze het dan doen.

Snel en goed geholpen

In het weekend een kies stuk gebeten. Maandagochtend gebeld en voor de middag al behandeld.

Fijn

Ze neemt de tijd voor je. Voel me op mijn gemak bij haar.

Aardig en ervaren geholpen

op tijd goed geholpen

werd op tijd geholpen en kreeg uitleg over wat ging gebeuren.

Vriendelijke (gezellige) behandeling

Ga steeds minder gespannen naar de tandarts !

Was bekende met mijn situatie legde ook uit wat je beste kon bij mij tandproblemen.

Zachte behandeling

Tandsteen verwijderen ging zachter dan anders.

Redelijk tevreden

Over mijn tandarts ben ik zeer tevreden,alleen de tandarts assistente die de tand steen weg moest halen minderen

Goede service, professioneel in orthodontie

Fijne samenwerking tussen specialist/assistent en wij als ouders met ons kind. Technisch voldoende vertrouwen in de behandeling die meestal door de assistenten worden uitgevoerd.

Duidelijk en vriendelijk

Vriendelijk geholpen

Het duurde vrij lang voordat ik geholpen werd. Verder goed en vriendelijk behandeld. Jammer dat ik nog terug moet komen om een gaatje te vullen....

Ontzorgend

Al jaren lang mijn tandarts naar tevredenheid.

Een zeer goede ervaring

Ben altijd bang geweest voor de tandarts en wat daarmee te maken had. Ik ben nog niet blij, maar jullie stralen rust uit die ik nodig heb.

Prima geholpen

Goed geholpen. Rustig.

Persoonsverwisseling

Deze keer een beetje raar. Ik wordt binnen geroepen en merk direct dat er iets niet klopt. Verkeerde tandarts, verkeerd tijdstip enz. Na mijn uiteindelijke behandeling blijkt er ook al een afspraak te staan voor over 6 maanden die ik niet gemaakt heb. Al met al SLORDIG.

kwaliteit en zorg gaan echt achteruit

Afspraken worden te vaak verzet, Wachttijden in de wachtkamer lopen teveel uit 15/20 minuten. 1/2 jaar controle werd vroeger ruimer gedaan met glazuur na behandeling . Wordt niet meer uitgevoerd.

Deskundig geholpen door Joy, jammer dat ze vertrekt.

Keurig op tijd, vriendelijke vrouw en accuraat werk.

geweldig

Goede en vriendelijke behandeling met uitleg wat er gaat gebeuren. Na de behandeling voor volgende afspraak aan de balie vriendelijk geholpen.

Weinig informatie over splint en plaatsen splint , door de tandarts zelf

Sint Jozeflaan 1 a01

4941 GP Raamsdonksveer

Over Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer

Bij Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Raamsdonksveer, tegenover de R.K. kerk. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.