Prima.

Snelle vlotte behandeling. Assistente werkte behoedzaam en pijnvrij.

Ik ben vriendelijk ontvangen. Mijn gebit is gereinigd, ontdaan van tandsteen en gecontroleerd. Tot slot heb ik deskundig advies gehad en ik kan er weer even tegen aan.

Tevreden

Goede samenwerking onderling.

Uitstekend.

Uitstekend.

tevreden

Zoals een tandartsen praktijk hoort te zij ( top )

Naar tevredenheid verlopen.

Wachtruimte is mooi geworden.

Goede behandeling,aandacht goed voor patient

Voelde me op mijn gemak

Persoonlijke benadering

Heel fijn!

Heel fijn, een buitenlandse dame en gaat assistent. Beiden als heel fijn ervaren.

Fijne praktijk met oog voor de patiënt.

Ondanks lastige behandelingen heb ik er goed gevoel. Er wordt altijd voor gezorgd dat de behandelingen zo comfortabel mogelijk zijn.

Secuur en goed

Fijn, gerustellende manier van behandelen

Vind het spannend elke keer weer. Daarom gevraagd of ze wilde vertellen wat er ging gebeuren. Dit werd op een zeer prettige manier gedaan.

Bij binnenkomst zeer onvriendelijk personeel en aanmelden heel onpersoonlijk.

Op de vraag wie mij onderzocht of behandeld heeft, kan ik helaas geen antwoord opgeven.Hoe triest is dit !!! Ik weet alleen een voornaam en die was "Andrea", zij heeft mij correct behandeld en tips gegeven.

Het was prettig dat er gelijk een afspraak gemaakt kon voor een "reparatieklus""

Ik kon direct een een afspraak maken voor een onverwachte kiesreparatie. Die actie is snel en deskundig uitgevoerd. De behandeling verliep prettig.

Prettige behandeling!

Goed onderzoek en duidelijke verklaring!

Is goed

Was goed

Alles is goed geregeld, en iedereen is even aardig.

Professionele benadering!

Afspraak prima op tijd. Goede behandeling. Vriendelijk personeel

Prettig

Was heel ontspannen en een luisterend oor van assistente ivm taal barrière tandarts uit Peru

Prima!

Korte fijne behandeling, er werd naar me geluisterd.

Geen min punten

Prettige sfeer en een prima behandeling.

heel positief

vriendelijk, belangstellend en deskundig

ik ben met de tandarts van Oosterhout naar Raamsdonkveer meegegaan dat zegt voldoende

Vriendelijk en Behulpzame dienstverlening

Ik ben op tijd geholpen tijdens mijn controle afspraak. Ik heb ook goede uitleg over tandsteen en het poetsen gekregen. Waarschijnlijk poetste ik toch te hard en dat is niet goed voor je gebit.

Sint Jozeflaan 1 a01

4941 GP Raamsdonksveer

Over Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer

Bij Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Raamsdonksveer, tegenover de R.K. kerk. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.