Lange wachttijd

Voor mijn afspraak heb ik gebeld met de vraag of ze uit zouden lopen (ik had daarvoor een andere afspraak die ook uitliep) ze vertelde me niet uit te lopen. Ik was dus netjes optijd en heb dus 25 min moeten wachten totdat ik aan de beurt was. Ze liepen dus wel degelijk uit.

snel, correct en goed geholpen

met spoedtelefoontje werd ik op vriendelijke wijze ontvangen en geholpen.

men werkt snel

de behandeling ging snel. om de afspraak te maken duurde lang, omdat men dicht was tussen kerst en oud en nieuw. dat vond ik tegenvallen gezien er zo'n grote groep tandartsen er zijn.

goed bereikbaar

Mijn probleem werd kundig opgelost

Mijntandspalkje had het net voor de Kerst begeven. Daags na de Kerst gebeld en toen bleek dat jullie alleen voor spoedgevallen waren geopend. Dit was niet echt een spoedgeval, maar wel vervelend. Op 2 januari gebeld en gelukkig kon ik wel op 3 januari terecht, waarbij mijn probleem dus kundig werd opgelost.

Spoedje vlot verholpen

Een afgebroken kies waar scherpe randjes aan zaten is snel bijgewerkt zodat mijn tong er geen pijn meer door doet! Kon snel terecht en werd vriendelijk geholpen!

Kwam voor hjc en reinigen dit is vriendelijk en professioneel gedaan Bedankt

Prima behandeling en informatie over een toekomstige TAVI

Met de computer zelf een afspraak gemaakt en op de juiste tijd behandeld. Wel het advies gekregen om beter te poetsen, bacterien. Na het schoonmaken van het gebid verder nagekeken door Lilian Voltman. Van haar heb ik ook een recept ontvangen van een anti biotica middel, te gebruiken voor de volgende behandeling bij de tandarts. Ik zal t.z.t. overleggen met Lilian.

Goede ervaring met tandarts

Tandarts is prima, bij de receptie ging het 2x niet goed. Was niet ingepland. Daarna slechts een gesprek over een eventuele dure behandeling.

Goede verzorging

Je wordt op een geruststellende manier geholpen

Heel prettig.

Reuze behulpzaam ivm mijn rug.

Fijne, rustige tandarts!

Een bezoek brengen aan tandarts Voltman is altijd een prettige ervaring.

Alles goed en begrijpend

De assistente is vriendelijk De tandarts kijk niet zo vriendelijk maar is wel deskundig bezig.

Jammer.

Jammer dat ik weer heb moeten wachten De afgesproken tijd van mijn afspraak is weer later geworden Niet de eerste keer!! De behandeling door de Tandarts is wel goed en correct of assistente.

Alleen maar positief

Aardige, kundige mensen; geen lange wachttijden

Tevreden en snel geholpen

Na het uitvallen van een vulling binnen enkel uren geholpen.

Nette en kundige tandartsenpraktijk

Ben al een aantal jaren cliënt, altijd netjes en goed behandeld. Fijne praktijk, goed bereikbaar en flexibel. Aardige tandarts.

ik vind het in een woord gewoon goed

prima gegaan, met aandacht behandeld

zie boven

Klantvriendelijk

Ze gaf een compliment wat motiveert om zo verder te gaan.

Vriendelijk en goed geholpen

Geholpen door mondhygianiste mevr, Ijdo. Ik ben goed geholpen. Ze heeft rekening gehouden met mijn gezondheid, ik heb hartfalen, daardoor slik ik bloedverdunners. En ik ben drager van een ICD.

Heel erg fijn

Top zeer proffesioneel

Er wordt rekening gehouden met mij.

Er wordt rekening gehouden met mijn angst.. Normaal moet ik kokhalzen wanneer er iets in m'n mond wordt gestoken, deze keer maar eenmaal.

Sint Jozeflaan 1 a01

4941 GP Raamsdonksveer

Over Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer

Bij Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Raamsdonksveer, tegenover de R.K. kerk. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.