Helemaal goed.

Helemaal goed.

Fijne tandarts met veel geduld

Zeer fijne tandarts, neemt de tijd voor angstige patiënten

Goeie reinigingsbehandeling

Shannon heeft onze gebitten weer puntgaaf ontdaan van het tandsteen. Zo fijn! Serieus werk.

Lang wachten, en op laatste moment afbellen

Slecht, eerst 15 tot 20 minuten in de wachtkamer. Dan 10 minuten in de stoel voor er een tandarts komt. Die kijkt 2 minuten en krijg 15 minuten op de rekening. Dan nog om 16:50 afbellen voor een afspraak daags erna die om 8:10 stond. Alles geregeld met het werk en nu 2 ziekteverlof uren kwijt, en geen tandarts gezien.

Gewoon goed

Word altijd goed geholpen!!

Behandeling oké, communicatie waardeloos.

Geen open communicatie over wat wel en niet mogelijk is.

Middelmatig

De behandeling van de tandarts is perfect en een cijfer 9 waard. De behandeling van de mondhygiëniste daar in tegen is voor mij nog geen 2 waard. Zeer wild of grof tijdens behandeling, liet tot 3 keer toe de afzuiger op de grond vallen en stak die gelijk terug in mijn mond en op het einde stak ze met een apparaat (boor) door mijn bovenlip dus bloeden. En nu heb ik na de behandeling ook nog ontstoken tandvlees. Het lijkt me beter dat u deze mevrouw ander werk geeft..

Je word goed ontvangen , en alles word duidelijk uitgelegd.

Ben zeer tevreden

Wordt zeer vriendelijk geholpen. Ik weet alleen niet hoe mijn tandarts heet. Ik herken ze ook niet op de foto’s van jullie site.

Op tijd, vakkundig en vriendelijk

Minimale wachttijden. Vriendelijke bediening en kundige behandeling. Heel fijn dat mondhygiene gelijk in de behandeling wordt meegenomen en dat je daar niet apart voor hoeft af te spreken.

Zeer vriendelijk en kundig

Zie boven

Prettig

Rustig nemen ze de tijd voor je!

Ze zeggen goed duidelijk wat ze gaan doen! hele fijne manier van werken!

Prima geholpen, wel alle roddels tussen tandarts en assistent meegekregen. Maargoed ik was toch geen gesprekspartner met mijn mond open. Bij de oude tandarts die er vroeger nog was voelde ik me meer welkom en leek voor mijn gevoel de reparatie aan mijn tand ook zorgvuldiger gedaan te zijn.

vlot duidelijk

Geheel volgens de verwachting

fijn dat je in de avond afspreken kunt, zeer kundige tandarts!

...

Heel fijn

Mijn ervaring was prettig. De assistente en tandarts waren erg vriendelijk

geweldig goed

Bij mij is een kies getrokken op woensdag 25-1 vanaf dat ik in de stoel gin zitten om geholpen te worden tot op de de dag vandaag (27-1) heb ik totaal geen problemen gehad.

Prettig, professioneel en geïnteresseerd.

Mondhygieniste Ruby is zoals hierboven beschreven. Duidelijk en goed in haar vak.

Vriendelijkheid

Snel en vriendelijkheid geholoen

Snel geholpen

Ik kon meteen terecht voor een reparatie van een vulling, er werd meteen meegedacht. Kleine kanttekening, tandarts Alex heeft vlug vlug de kies gerepareerd en niet gekeken of het mooi was, vond ik een beetje jammer.

Gewoon netjes behandeld

Vriendelijk personeel

Goed en vriendelijk geholpen desondanks dat ik te laat was .

Afspraak niet correct inmijn agenda vetmeld. Na telefoontje toch nog geholpen. Hartelijk dank hiervoor.

Correct en op tijd geholpen

Ik ben tevreden met een correcte behandeling!

Sint Jozeflaan 1 a01

4941 GP Raamsdonksveer

Over Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer

Bij Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Raamsdonksveer, tegenover de R.K. kerk. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.