Ben tevreden

Heb het goed ervaren Geen aanmerkingen

Snel en goed geholpen

Had 2 afspraken voor een wortelkanaalbehandeling staan, dit is in 1 behandeling verholpen, zonder iets gevoeld te hebben

Snel plek (spoed) en snel geholpen.

Gebeld voor spoed. Ik kon meteen dezelfde dag terecht. Ik werd vrijwel meteen binnengeroepen.

Ik wil geen e-mail voor het beoordelen van de tandarts

Ik ga naar de tandarts omdat het moet. Deze is behandeling is de laatste jaren prima. Maar ik heb een enorme afkeer van het ontvangen van e-mails ter beoordeling van de afspraak/bezoek/aankoop. Zeker wanneer ik ik dan ook nog een herinnering krijg dag ik de e-mail waarschijnlijk over het hoofd heb gezien. Door dit soort onzinnige e-mails gaan mensen echte informatie missen.

Erg lang wachten

Het duurde lang voordat ik aan de beurt was

Prima werk gedaan

Toppie

Prima, hoefde dit keer niet lang te wachten, vriendelijk personeel

fijne ervaring lieve assistente

Snel geholpen bij een ontstoken kies

Op zeer korte termijn een spoedbehandeling geregeld.

Alles in orde volgens afspraak

stipt op tijd en deskundig geholpen

deze keer was top

over het algemeen aardig goed maar 0 flexibiliteit

Prima.

Goed geholpen !

Snel geholpen

Fijne tandarts en assistente, duidelijk in uitleg.

Vriendelijk behulpzaam

Er wordt geprobeerd snel en adequaat te handelen op een vriendelijke manier.

Naar de tandarts is nog net geen uitje

Altijd een goede sfeer en tijd voor je super tevreden met mijn kroon en vakmanschap van Albert! En de assistentes

positief

Je wordt goed behandeld, ook in overleg.

heel goed

de mondhygieniste neemt de tijd, pijnloze reiniging en een profesionele controle door de tandarts

vriendelijk geholpen

Heer Ordeman met zijn team doen het goed.

Zowel mijn vrouw als ik zelf werden onlangs voor behandeling verwacht in Raamsdonkveer. Wij werden netjes zoals altijd ontvangen en werden al spoedig geholpen. Zowel zijn assistente als even later Heer Ordeman zelf stelde mij gerust en vertelde wat er ging gebeuren. Er was aangegeven dat er diep geboord moest worden en lag daarom met aangetrokken bilspieren in de stoel. Maar werkelijk, ik heb tijdens en er na, geen pijn of ongemakken ervaren. Ook mijn vrouw was hoogst tevreden over Haar behandeling. Heer Ordeman, onze complimenten voor u en uw team. Nogmaals bedankt Vriendelijke groet van ons.

Voel me altijd op me gemak en ze zijn vriendelijk

Is duidelijk ui mijn totaal scoren.

Mijn ervaring is prima

Zeer goed geholpen

Goede aandacht en word goed uitgelegd welke stappen er tijdens de behandeling genomen worden

fijne behandeling

op tijd geholpen ik was te vroeg werd geijk geholpen dus geen wachttijd behandeld was vlug en goed verlopen

Klantvriendelijk

Goede behandelingen en tijd voor de klant.

Behulpzaam/vriendelijk

Indien nodig kan je snel terecht. Zeer ervaren, goed in zijn vak.

Sint Jozeflaan 1 a01

4941 GP Raamsdonksveer

Over Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer

Bij Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Raamsdonksveer, tegenover de R.K. kerk. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.