Klantvriendelijk behandeld ben ik.

Bij binnenroepen al vriendelijk toegesproken en omdat ik bij het plaatsnemen op de ligstoel last krijg van m'n rug werd er een kussentje neergelegd ; kortom prima behandeld.

Tot 2x opmerking over te laat komen

Had afspraak om 8:10 en kwam 7 minuten te laat, er was nog geen enkele andere patiënt aanwezig, de receptioniste wees me hierop en ik gaf aan dat dit de eerste keer was dat ik laat was. Daarna gaf een andere dame (mondhygiëniste) het nog een keer aan, terwijl ze stond te kletsen met een collega bij de balie. Dat schoot bij mij in het verkeerde keelgat, liep richting uitgang. Uiteindelijk is de afspraak doorgegaan en stond ik ‘op tijd’ buiten maar dat was een nare ervaring De tandarts is perfect en vriendelijk, wel een groot contrast met die dames.

Goed geholpen

Had veel pijn direct geholpen

Omdat het te kort geleden is dat de behandeling is gedaan.

Recht toe recht aan, geen poespas

Kort en correct.

Ik word goed geholpen en krijg duidelijk uitleg wat er staat te gebeuren

I.h.a word ik goed geholpen en krijg goede uitleg.

helemaal goed

ben fijn geholpen en heb een vervolg afspraak staan op 8 maart

Goed en vriendelijke ontvangst en een relaxte behandeling

tevreden

normaal

Noodkroon eerste keer los gegaan. Daarna nog een keer.

Nadat ik teruggegaan was met een losgebroken noodkroon is die beschadigde noodkroon weer vastgezet..... deze was na een dag alweer kapot! Dat had gelijk een nieuwe moeten zijn... nu ben ik twee keer teruggeweest.

Goed geluisterd

Na een controle afspraak waar ik zeer teleurgesteld van thuis kwam ( door eigen gedachten) is mijn man op gesprek geweest, dit gesprek zeer goed verlopen en een stappenplan gemaakt. Zeer tevreden hoe dit opgepakt wordt.

Toppers

Goede service en snel handelen Tandarts is erg betrokken bij de patient en dat is erg fijn, daarom raad ik deze praktijk zo aan

Professioneel aan het werk gaan. Top

Zeer goede ervaring. Altijd een goed advies, vriendelijk, professioneel.

Goede klantvriendelijke behandeling

n.v.t.

Snel en kundig geholpen

Ik werd eerder geholpen dan de oorspronkelijke geplande tijd. Alles verliep kundig en professioneel

Vriendelijk, empathisch professioneel

Ik ervaar André als een zeer kundige tandarts. Heel duidelijk in het uitleggen van de situatie en mogelijke oplossingen. Betrekt je volledig in het proces en geeft je een duidelijke stem in de uiteindelijke keuze.

mondhygiëniste en tandarts niet prettig qua behandeling

Bij mondhygiëniste lang moeten wachten (meer dan 20 minuten). De vorige afspraak was ineens afgezegd 1 uur van tevoren terwijl gezegd was dat ze ziek was.(volgens haarzelf is ze niet ziek geweest). Pijnlijke behandeling en weinig communicatief. Ook tandarts Lesniewski vond ik niet prettig qua behandeling. Ze zit te neuriën boven je hoofd en doet controle in 2 minuten. Verplicht doorsturen naar mondhygiëniste, terwijl je dit niet wil. Tijdens vullen van gaatje liet ze 2 x wat vallen en geeft niet goed aan wat ze gaat doen (praat over je heen tegen assistente). Overgestapt naar andere tandarts

korte wachttiijden

zie boven.

Prima werk

Goeie tandarts, rustig en kundig

Is goed

I

Fijn geholpen vakkundig behandeld

Het is bijna leuken of gezellig om naar de tandarts en mondhygeniste te gaan

Kan pas als me man klaar is .

Mijn mening kan ik pas geven als mijn man helemaal klaar is met zijn gebit. Ook is het voor mijn in me hoofd te veel om in te vullen .

Prima service!

Altijd netjes geholpen. Ze doen alle moeite om elke behandeling pijnloos te laten verlopen.

Kundige zorg

Erg zenuwachtig en emotioneel, jammer dat de assistenten daar weinig mee deden. Tandzorg als uitstekend ervaren.

Met meer pijn thuis gekomen dan dat ik binnen kom

Totaal 4 keer langs geweest en maar 1 keer niet ziek geworden

Sint Jozeflaan 1 a01

4941 GP Raamsdonksveer

Over Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer

Bij Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Raamsdonksveer, tegenover de R.K. kerk. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.