Behulpzaam en geruststellend

Afgelopen dinsdag ben ik langs geweest voor de halfjaarlijkse controle. Het gebit werd grondig gecontroleerd op afwijkingen aan tanden en tandvlees. Daarnaast had ik aangeven dat de 2 kiezen waar 3 maanden geleden vullingen in geplaatst waren, tijdens het reinigen met rager gevoelig bleven. Hierop is adequaat gereageerd door een foto te maken om te kijken of de vullingen goed geplaatst waren. Na overleg met tandarts bleek dit zo te zijn en was het advies om te reinigen met flosdraad, wat minder gevoelig aanvoelde. Zowel de controle, als het advies dat gegeven werd om het gebit in goede conditie te houden, als zeer positief ervaren. Ik heb geen ervaring met andere tandartsen, maar desondanks ik 7 jaar geleden verhuisd ben altijd bij deze praktijk gebleven. De praktijkmedewerkers en tandheelkundigen zijn uiterst behulpzaam en vriendelijk, waardoor ik me hier op mijn gemak voel. (Aanrader voor mensen met angst voor de tandarts.)

Goede ervaringen

Gewoon heel goed!

jammer dat tandarts Ordeman geen gewone behandelingen meer doet, ik voelde me op mijn gemak doordat hij alles vertelde wat hij ging doen, heel fijn!!!! Sabine heb ik voor de schoonmaak, ook een hele lieve meid die alles uitlegt en je op je gemak stelt, die blijft gelukkig wel.... Ik hoop dat de nieuwe tandarts ( Lilly ) ook een fijne tandarts is...We wachten af!!!

Fijne Tandartspraktijk!

Prettige praktijk, goed afspraak- en aanmeldsysteem, geen lange wachttijden en het allerbelangrijkste: professionele behandelaars. Wij hebben zelf Tandarts Voltman en zij is een ontzettend fijne tandarts, heel kundig, geduldig en lief. De kinderen hebben geen enkele angst voor de tandarts en dat vind ik het grootste compliment voor een tandarts, ze vertrouwen haar en weten dat ze in goede handen zijn. En datzelfde geldt voor de assistentes rond de stoel!

Positieve ervaring

Goed en snel geholpen

Zeer prettig en gedegen

Ik heb een tandarts trauma vanuit mijn jeugd. Mijn tandarts stopte na 20 jaar en op advies kwam ik bij Mw Voltman terecht. Fijn eerste consult, rustig, voorzichtig en zeer goede uitleg. Geeft veel vertrouwen!

Fijne praktijk zelfs voor mij als angst patiënt

Lieve benadering. Voorzichtig. Goede uitleg.

Prima tandartsen praktijk

Pas 1 keer geweest, goed bevallen.

Snelke afspraak, Vriendelijke receptioniste en goede vriendelijke behandeling door de randarts

Tevreden met de deskundigheid en vriendelijkheid vh personeel

Goed en vriendelijk

Neemt de tijd om uit te leggen wat ze gaat behandelen.

Eindelijk mijn tand na 4bezoeken goed

Ivm chemo kreeg ik terug trekkend tandvlees en had ik een spleetje tussen mijn voortanden. En manneke tandarts zei kunnen we zo verhelpen. Ik super blij. Maar door chemo en meerdere antibioticum kreeg ik hele hele tand aanslag. Brak mini stukje af na een week. Bij de tandarts geweest bij mondhygiënist Daar werd gezegd dat ze dat niks aan konden doen. Ja nieuwe stifttanden. Terwijl mijn tand verder goed was. 1000 euro In Breda was ik onder behandeling voor mijn tandvlees en die zei dat ze dat stukje moesten vernieuwen. Geen tand stuk maken als het niet hoeft. Toen werd er gezegd dat ze het op nieuw moesten doen. Oke. Kom ik er. Toen kon het ineens gepolijst worden. Keurig bijgewerkt. Hoe het hoort. Jammer dat het zoveel tijd heeft gekost 4 afspraken verder. Ik ben benieuwd na de rekening maar die is voor hun. Er mag gewoon geen stuk af na een week en daarna met zoveel smoesjes. Wat niet had gehoeven als ze gewoon gelijk goed hadden behandeld

Altijd erg tevreden

Niks op aan te merken

Behandeling is goed, mondhygiënist en tandarts

Het val mijn op dat de rekening wel steeds extreem omhoog gaat, 40 minuten binnen en 125 euro.?

De tandarts en de -assistente zijn prima.

Mijn man en ik zijn uitermate tevreden over hen!

Vriendelijk

Vriendelijk en goed geholpen

Goede tandzorg.

Hele fijne tandarts om naar toe te gaan.

Correct geholpen

Fijn

Lekker vlot

Deskundige

Ik word altijd heel goed behandeld door Lili en de assistenten.

Zie vorige vraag

Nvt

Heel goed

Goede uitleg over de behandeling die ik nog krijg.

Wisselende ervaring

Dit is eerste mail die ik van u ontving voor evaluatie. Mogelijk eerste keer naar mailadres van mijn vader, dat al lang niet meer bestaat. Evaluatie: voor plaatsen op bovenframe van nieuwe voortand moest ik twee maal met mijn vader (van 97 jaar) komen omdat eerste keer frame uit gips gehaald werd, terwijl het frame nodig was voor plaatsen van nieuwe tand. We zouden na een week horen of gelukt was en dan afspraak krijgen voor het trekken van tand en plaatsen van aangepaste bovenframe. Na twee weken ben ik gaan bellen…… Mijn naam als dochter is doorgegeven als contactpersoon; mijn vader kan zelf geen afspraken meer maken. We konden wel de volgende dag terecht en ook over uitleg en trekken van voortand zijn we positief.

Netjes in overleg geholpen

Netjes

Vriendelijk en goed geholpen

Heel goed en vakkundig

Uitstekend geholpen..de behandeling vooraf goed besproken en alles goed uitgelegd.

Sint Jozeflaan 1 a01

4941 GP Raamsdonksveer

Over Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer

Bij Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Raamsdonksveer, tegenover de R.K. kerk. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.