Super goed

Goed geholpen

Zoon voor eerste keer geweest, prima behandeld. Al heeft helemaal niemand zich voorgesteld (en wel 3 of 4 verschillende mensen gezien in behandelkamer).

ik was later aan de beurt als dat de afspraak was maar werd goed geholpen en ben tevreden

Vriendelijk en op tijd geholpen met duidelijke uitleg over het hoe en wat

Vriendelijk personeel, geen lange wachttijd en duidelijke uitleg over een evt behandeling.

Weer fijn geholpen

Weer netjes geholpen

Spontaan en vriendelijk i

Ik werd vriendelijk ontvangen ook met een vleugje humor

Absoluut top

Zat in Hank bij de tandarts, ook al bij Rens. Maar gaat daar weg dus besloten om naar Raamsdonksveer te gaan waar hij ook zit. Personeel was hier behulpzaam en aardig. Ook de praktijk zelf ziet er goed uit. Als je iemand zoekt die aardig, normaal, niet ruw doet of iets moet je zeker bij Rens zijn. Topgast! Bij mij niemand anders die mijn gebit doet.

Wat een rust

Voel me helemaal op mijn gemak

PRIMA GEHOLPEN

Er was een stuk kies afgebroken. Ik heb gebeld en kon gelijk komen en de tandarts heeft het gelijk kunnen fiksen. Erg blij mee

Enorme rustige uitstraling van assistent en tandarts, perfect.

Al jaren goed.

Prima en adequaat geholpen.

Ik voel me zeer op mijn gemak, omdat ik word geholpen door medewerkers die hun vak verstaan.

Zeer fijne behandelingen en gezellige mensen

Uitstekende praktijk

Straks geregelde dienstverlening, professioneel en persoonlijke touch.

Tevreden

Geruststellend, duidelijk, professioneel.

Kennis van zaken

Altijd het gevoel dat ik weer goed ben geholpen

Door ervaring veel vertrouwen in de behandelingen

Altijd vrolijk en vriendelijk ontvangen. Meestal door dezelfde persoon behandeld dan raakt men getrouwd met elkaar.

Na wel iets te lang gewacht (20 minuten uitgelopen) had ik een vriendelijke assistente en een nieuwe tandarts die ook goed was bevallen.

ben zeer tevreden over de verleende zorg.

ben zeer tevreden over de verleende zorg.

Gewoon goed

Heb altijd goede ervaringen bij de tandarts Voel me altijd op mijn gemak Ze zijn altijd vriendelijk,wat heel belangrijk is

Goed geholpen

Je wordt er goed en netjes geholpen. Ook wordt er goed uitgelegd wat ze gaan doen

Heel plezierig en geruststellend

Edward tijdens de behandeling Continu gesproken over wat men aan het doen was en wat er nog gedaan zou moeten worden ook gaven ze tips ter preventie

Goede behandeling, vriendelijk en duidelijk.

Men neemt ruimschoots tijd voor de behandeling.

personeel is vriendelijk en stelt me gerust

Sint Jozeflaan 1 a01

4941 GP Raamsdonksveer

Over Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer

Bij Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Raamsdonksveer, tegenover de R.K. kerk. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.