Rustig

Wij gaan altijd in de avond. Vrij snel aan de beurt. Goed en duidelijk uitleg

Helemaal prima

Op prettige wijze en zonder problemen geholpengeholpen

behandeling gehad bij de mondhygiëniste

Matig

Volgende keer gewoon weer mijn eigen tandarts graag

Positief

Op tijd binnen geroepen en goed behandelt door een assistente om tandsteen te verwijderen. Korte controle door vrouwelijke arts. Zij was niet voldoende op de hoogte van de onlangs gemaakte foto's

Prettige manier van behandeling en benadering!

Vriendelijk en deskundige manier van behandeling.

Klantvriendelijk

Fijne mensen, zowel assistenten en mondhygieniste.Goede behandeling en advies

Prima.

Korte wachttijd en zeer aardige assistente en tandarts.

Doen erg goed hun best

Geven goede instructies

keurig werk geleverd

Binnen komst onpersoonlijk

Dit komt door de aanmeld zuil

Netjes, vlot en empatisch voor echtgenote en mij!

Het gaat qua privé te ver om alle in's & out's van het bezoek hier weer te geven, maar het niet-tandartsdeel was dit keer voor ons zéker ook van belang. Bedankt Albert!

Super praktijk

Een fijne praktijk. Zeer goed en kundig behandeld. Fijne en vriendelijke Baliemedewerkster.

Geen op of aanmerkingen

Deskundig en betrokken

Deskundig en betrokken

Ik word altijd heel prettig, vriendelijk, persoonlijk en kundig geholpen!

Dik tevreden zoals eerder beschreven.

Aanbevelen

Vriendelijk ontvangst en het komt ontspannen over.

Als spoedgeval werd ik heel goed en vriendelijk geholpen. De tandarts zou wel wat harder mogen praten ;) Ik wil graag weten wat er gaat gebeuren, maar dat kon ik soms net niet verstaan.

positief

Goede behandeling, duidelijk.

Uitstekende kwaliteit

Wordt altijd vriendelijk ontvangen en houden altijd rekening met je tijdens de behandeling.

Snel geholpen

Prima behandeling

Snel en deskundig

Eerste keer nieuwe tandarts nadat ik jaren dezelfde heb gehad. Dit als prettig ervaren. Assistente was wat hardhandig. Altijd weinig last bij verwijderen van tandsteen maar nu was het soms pijnlijk! Hier wel wat van gezegd maar werd niet op gereageerd

Sint Jozeflaan 1 a01

4941 GP Raamsdonksveer

Over Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer

Bij Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Raamsdonksveer, tegenover de R.K. kerk. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.