prima geholpen

geruststellend geholpen

Geduldig, vriendelijk en vaardig

Dit geldt zowel voor de tandarts als voor haar assistente.

Heel goed

Heel goed

Netjes behandeld

Vriendelijk en gastvrij

Doen erg hun best mijn klamme zweet weg te werken

De behandeling zelf is zo zachtaardig als ze het maar kan maken, daar ligt het niet aan. Het is mijn angst voor alles wat met mijn tanden te maken heeft, trauma's van vroeger. Geen pijn gevoeld, dus het was zo goed als het maar zijn kon.

prettig en snel geholpen. Daarnaast advies over vervolg

zeer goed

zeer goed

Fijne praktijk!

Stelt me gerust, en ik heb veel angst.

Snelle klantgerichte behandeling

Op mijn verzoek verdoving gebruikt. Dit werd niet ter discussie gesteld maar ingewilligd . Fijn dat er naar mijn gevoel werd gehandeld.

Ben tevreden

Mijn behandeling is afgerond en ben zeer tevreden over het eindresultaat.

Prima niks op aan te merken

Word er vriendelijk ontvangen goede uitleg

Snel en kundig, maar wat afstandelijk

Ik kon heel snel terecht voor een reparatie aan mijn kies. Het werd ook kundig verholpen, maar het contact was wat afstandelijk.

Zeer Aardige tandarts en assistent

Ik mis alleen de voorlichting bij verwijzing naar mondhygiënist. Heb zelf aan de assistent aan de balie om Informatie gevraagd en zelf maar een folder uit het rek gepakt.

Snel en aardig geholpen

Snel en aardig geholpen

Zeer professioneel, geholpen.

Ook goede uitleg en verder leuk gesprek gehad.

Vertrouwd en deskundig

Ondanks mijn traumatische ervaringen ivm de schooltandarts als kind, ga ik vrij onbevangen naar de tandartsafspraken. Je wordt op je gemak gesteld en de deskundigheid is top.

Prima, op tijd, uiterst correct. Er wordt goed geluisterd naar mijn wensen.

Fijn dat ik " mijn eigen tandarts" heb in de praktijk

Altijd vriendelijk, goede uitleg.

Zie boven

in een kille ruimte moest ik lang wachten

Ik was na de verbouwing nog niet geweest en was verbaasd over de verandering in sfeer die gecreeerd was. De wachtruimte was naar mijn idee altijd geprobeerd om niet heel kil en klininsch over te komen en met de nieuwe kleuren en inrichting is deze weg naar mijn idee helemaal los gelaten. Ik voelde me niet welkom en vond het koud en klinisch eruit zien. Het persoonlijke contact wat er altijd was was weg naar mijn idee. Het contact met de tandarts, een nieuwe voor mij, was onpersoonlijk. Ze kwam letterlijk even kijken en was ook zo weer weg. Ik weet wel dat het druk is maar dit voelt zo onpersoonlijk. Ik vind het echt een negatieve verandering voor de praktijk. Ik kom er niet voor de gezelligheid en de behandeling zelf was vast goed. Maar het persoonlijke contact miste ik echt.

gewoon zeer goed

Ondanks heel veel pijn gewoon naar huis gestuurd.

Fijne was dat ik ivm heftige pijn direct mocht komen. Echter omdat er geen tijd was moest ik wachten voor een wortel kanaal behandeling. In eerste instantie 2 weken, maar door tussenkomst assistente 1 week. Zie dat maar eens vol te houden als je gek wordt van de pijn. Zaterdag alsnog naar de spoed tandarts geweest, voor de eerste behandeling omdat het gewoon niet meer vol te houden was. Dit ben ik totaal niet gewend van onze tandartsenpraktijk.

Vakkundige behandeling, vriendelijke assistente

Naar verwachting.

Door mondhygiëniste is het gebit schoongemaakt. Gewoon goed.

Sint Jozeflaan 1 a01

4941 GP Raamsdonksveer

Over Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer

Bij Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Raamsdonksveer, tegenover de R.K. kerk. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.