De eerste keer bij Albert rustig,goed en snel geholpen

Fijn om te horen dat je je gebit goed onderhoud! Dankjewel!

Goede en adequate behandeling en duidelijke uitleg

Fijne duidelijke behandeling

Snel en goed behandeld

Goed geholpen, uitleg goed

Goed geholpen, alleen ik weet de naam van de tandarts niet meer.

Altijd netjes geholpen goede uitleg over alles

Prima beleefd en professioneel behandeld

Ik ben altijd erg zenuwachtig voor de tandarts, maar door de vriendelijke en rustige werkwijze van de assistenten en tandarts en door de goede uitleg vind ik de bezoeken steeds minder vervelend.

Snel afspraak en snel geholpen

Ik hat plotselinge pijn en kond heel snel terecht. Goed geholpen door vervangende tandarts. Normaal bij tandarts Lesnewsky zijn wij ook heel erg tevreden

Ik word goed geholpen.

Fijn altijd de zelfde assistente.

Vriendelijk en professioneel

Zorgvuldig en nemen tijd voor je

Vriendelijk personeel Accuraat

Slecht

Sara is nogal ruw behandeld door de tandarts. Dit had ze nog nooit meegemaakt. O.a. ruw in tandvlees porren, wat nu ook ontstoken is. Tandarts Costas.

slecht

niet tevreden met de service

Slechte ervaring

Er wordt niet naar de problemen van de patiënt geluisterd, waardoor er ruw ( hardhandig ) behandeld wordt. Veel pijn en stikneigingen ondergaan en niet ontspannen kunnen liggen door de pijn.

Geduldige en begripvolle tandarts

Een rustige duidelijke tandarts, die veel uitlegt en rustig behandelt, heel fijn bij iemand met angst voor de tandarts en bepaalde gezondheidsklachten. Ik weet alleen zijn naam niet.

Correcte behandeling en uitleg

Correcte behandeling en uitleg

Vlot geholpen en geen lange wachttijd.

gelaten ontvangen

voor het eerst een andere tandarts, ik zag er tegen op ,omdat ik niet van veranderen hou,ik was met Ordeman mee gegaan daar ik niet elk half jaar een andere tandarts wil. ik had het alleen wel leuk gevonden ,als hij mij dat zelf had verteld

op tijd keurig geholpen

Zowel door de tandtechnicus als de tandarts goed behandeld. Mondhygieniste heeft zorgvuldig gewerkt.

Nette kliniek

Snel en vakkundig

Korte wachttijd , vriendelijke baliemedewerker en blij en gemotiveerd en kundige tandartsassistentes. Tandarts kwam voor de controle afspraak even langs en kijken en was toen weer weg omdat alles goed was.

Teleurgesteld

Beste , Ik ben zeer teleurgesteld na aanleiding van mij laatste halfjaarlijkse controle Er werd een foto gemaakt daarna werd de foto door de tandarts bekeken Daarna kreeg een begroting over mij herstel van mij gebit van €5.616.,08 Ik weet dat er een brug gezet moet worden Maar dat er 8 kronen geplaatst moet worden was voor mij een grote verrassing Ik kom al jarenlang op controle 2x per jaar Mvgr Ad Berende

Altijd netjes geholpen en goede uitleg

Is gewoon fijn daar

Prima tandarts

Kom hier al jaren. Afspraken gaan goed, hoef nooit lang te wachten en ook over de behandeling geen klachten (niet meer als controle/reinigen en heel af en toe een gaatje vullen).

Sint Jozeflaan 1 a01

4941 GP Raamsdonksveer

Over Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer

Bij Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Raamsdonksveer, tegenover de R.K. kerk. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.