Weinig tijd en aandacht voor het eerste tandartsbezoekje van mijn dochter van 2.

Ze mocht met mij mee en er was extra tijd in gepland. Helaas werd er weinig aandacht aan haar besteed. En was de tandarts zo weer weg. Verzorging voor mij was prima!

Vertrouwd

Goede afspraak, weinig wachttijd en vriendelijke behandeling.

dik tevreden

snel, vriendelijk en zorgzaam

Secuur en relaxt

Er hangt een rustige sfeer. Je krijgt duidelijke uitleg.

Kundig geholpen

Zowel ik als mijn zoon van 3 zijn kundig geholpen.

Als het bij jullie lukt met mij, dan moet het bij iedereen lukken. Heel, heel vee l dank!

ik heb mijn bezoek als fijn ervaren. Nadat tandarts De Bruin uit beeld was, ben ik ook uit beeld gebleven maar nu weer terug bij jullie ben ik enorm dankbaar en voel me bijna op mijn gemak dus tot over een half jaar. Veel dank!

goed geholpen

het was fijn dat mijn kies toch nog gepolijst kon worden

Goed geholpen duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg en goed geholpen.

Prettige, correcte en betrokken behandeling!

Prettige , correcte en betrokken behandeling .!

Deskundig

Fijne tandarts, werkt rustig en geeft goede uitleg

Super geholpen

Na telefonisch contact direct de zelfde dag geholpen. Nooit fijn als je nat de tandarts moet maar erg goede dienstverlening

Positief

Snel en prettig geholpen.

Duidelijk uitleg wat er gaat gebeuren Rustige sfeer

geen klagen

Rustige atmosfeer, deskundig.

De tandarts is prima. De assistente mag bovendien een compliment krijgen aangezien deze een belangrijk deel van de behandeling verzorgd igv een controle.

Werd snel geholpen

Gebitsreiniging is niet volledig uitgevoerd

İk ben gewend dat er veel uitgebreider schoongemaakt wordt door de assistente en vervolgens een soort fluoride behandeling wordt uitgevoerd. Dat is dit keer niet gedaan. İk zal het een volgende keer ter plekke aangeven. Dus m03 2x 5 min klopt niet, ik heb het wel betaald.

Super keurig en optijd

Heel goed

Leuke tandarts en assistent.

Fijn snel geholpen.

O zich prima

Op zich prima alleen stoor ik me altijd aan het feit dat je steeds een andere tandarts assistente krijgt.

Ok

Jammer dat je niet online een controle afspraak kunt inplannen!

fijn

een prettige rustige sfeer.

Goed geholpen

De tandarts die ik had nam echt de tijd voor je

Perfecte behandeling

Zeer goed. Eerst een praatje. Bekijken en behandelen. Eventueel nog adviserend geinformeerd. Nieuwe afspraak in overleg gemaakt. Gaat zo door.

Sint Jozeflaan 1 a01

4941 GP Raamsdonksveer

Over Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer

Bij Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Raamsdonksveer, tegenover de R.K. kerk. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.