prima geholpen

fijne tandarts K.Sourgkounis .

Goed.

Goed en netjes geholpen.

Fijn en lief personeel.

Voorheen ging ik altijd met angst naar de tandarts. Sinds ik hier zit heb ik daar nooit meer last van gehad. Personeel is heel lief en vertellen goed wat ze gaan doen.

Er is een hele kroon gebeeldhoud op mijn kies,die af gebroken was.

Dus ik had een perfect resultaat voor nog minder geld ook nog eens. In een woord geweldig. Hier voor hartelijk bedankt

Okay

Wel goed

Uitloop van een kwartier waardoor ik koest wachten, nooit gehad dat ze een keer op tijd waren. Verder was het wel prima. Maar assistente kwam wel een beetje chaotisch over.

Een andere tandarts

Ik ben jaren dezelfde tandarts gewend, maar kreeg laatst bij de controle een andere tandarts.

Ik ben zeer tevreden over het gehele behandelplan.

Goed gevoel

Altijd wat nerveus maar wordt op je gemak gesteld, stoppen ook even als je het aangeeft dus fijne tandarts en mondhygiëniste

Erg goed

Op tijd behandeld , vriendelijk en deskundig personeel

Heel goed

Behandeld voor 2 gaatjes, zonder verdoving. Geen pijn gevoeld en het voelde na de behandeling gelijk goed.

Netjes en snel

Fijne omgeving en proffesionals.

Vriendelijke medewerkers, altijd vragen hoe het met mij gaat. Goede behandeling

Op tijd, Vriendelijk en professioneel geholpen

Halfjaarlijkse controle door tandarts: met aandacht bevraagd en gecontroleerd. Zoals altijd tandsteen verwijderen: met vaste hand en comfortabel als mogelijk behandeld.

Het was goed

Zeer informeel

Informeel en vakkundig geholpen

Ik werd goed en op tijd geholpen

Toen ik aankwam kon ik me eenvoudig en zonder wachten aanmelden. De praktijk zag er netjes fris en opgeruimd uit. Na kort wachten werd ik geroepen en vervolgen keurig en fijn behandeld. Ook het maken van de volgende afspraken ging vlot. Ik vind dat de tandarts mag verwachten dat je op tijd op de afspraak verschijnt, maar dan verwacht ik ook op afspraak behandeld te worden. Ik heb nl. Ook een planning. Ik moet zeggen dat ik niet vaak lang hoef te wachten.

Had enkel controle, maar alles verliep vlot. Geen op- of aanmerkingen of verbeterpunten.

Vriendelijk

Zowel aan de balie als bij de tandarts vriendelijk geholpen!

Heel goed geholpen goede tandarts

Zeer goed geholpen

Heel goed

Mijn gebit voelt veer lekker schoon.

Vriendelijk en vakkundig geholpen .

Ben al jaren bij mijn vertrouwelijke tandartscontrole te Raamsdonksveer en ben zeer tevreden en dankbaar dat ik nog mijn eigen tanden heb kunnen behouden door de goede zorgen en die regelmatige controles .

Goede uitleg, begripvol, duidelijk, eerlijk.

Sint Jozeflaan 1 a01

4941 GP Raamsdonksveer

Over Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer

Bij Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Raamsdonksveer, tegenover de R.K. kerk. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.