Volgens afspraak een goede behandeling.

Deskundig

deskundig geholpen

Slecht

Ik had een afspraak bij Albert controle implantaten. En als Albert er niet is wil ik geen andere tandarts die niets van implantaten weet. Dan wordt ik liever afgebeld. Nu krijg ik straks een rekening en voor wat? Ik ben nog niet gerustgesteld of alles wel goed is met de implantaten alleen een foto is niet genoeg.

Prima geholpen

Het waren voor mij en mijn buurvrouw een assistente en tandarts die we nog niet kenden.Maar beiden zeer tevreden over de ontvangst en behandeling

Prettige praktijk met vriendelijke medewerkers

Ik ben door mijn eigen tandarts in Ulvenhout doorverwezen naar deze praktijk ivm het plaatsen van twee implantaten. Hiervoor heb ik afgelopen week een afspraak gehad. Het was echter nog te vroeg om een foto te nemen omdat de kaak nog niet voldoende was genezen. Ik ben erg bang voor de tandarts door een nare ervaring elders, dit meteen gemeld bij binnenkomst aan de assistente. Zij was gelukkig erg empatisch en probeerde me gerust te stellen. Aangezien ik nog geen behandeling heb gehad en maximaal tien minuten binnen ben geweest vind ik het moeilijk om een beoordeling te schrijven.

Prima behandeling

Duidelijke, vriendelijke en geruststellende uitleg over wat men ging doen er ging gebeuren.

Tijdig en kundig geholpen

Werd op afspraaktijd binnen geroepen en na 10 minuten was ik al weer klaar

Lekkere uitgebreide opening tijden

De keuze van afspraak kunnen maken is door de de avond opening een aanwinst

Top, vriendelijk

Zie boven

Goed geholpen

Vlotte en pijnloze behandeling, stond zo weer buiten

Prima werk

Prima controle door assistent en tandarts

Geen lange uitlooptijd en vriendelijk personeel

Ik werd snel binnen geroepen. Vriendelijk personeel, met echt even aandacht voor je.

Fijne praktijk

Vriendelijk en goede behandeling

Heel goed.

Ondanks mijn grote angst ( ik ben vast niet de enige) ben ik prettig geholpen als eerste door de assistente en later bij de controle door de tandarts ( mevr voltman). De assistente nam de tijd en ging een gesprek aan zodat het bezoek niet zo beladen was. De aandacht werd afgeleid. De reiniging van het gebit deed ze heel behoedzaam en vooezichtig. Erg "fijn" dat het op deze manier gebeurt. De tandarts zelf deed daarna de controle die positief verliep zonder vervolg afspraak. Jippie. :)

Prima behandeling

Deskundig en accuraat

Geweldige service

De mondhygiëniste Sabine heeft uiterst deskundig en vriendelijk, een zeldzame combinatie, haar werk gedaan.

Op tijd en klantvriendelijk.

Op tijd, klantvriendelijk en deskundig.

Goede behandeling!

Het is erg prettig,als er op een vakkundige manier wordt behandeld !

was goed

De vriendelijkheid en service was goed van de medewerkers

Vriendelijk en vakkundig personeel.

duidelijke uitleg voor behandeling

prettige sfeer en er wordt op tijd gewerkt.

Mijn ervaring is prima. Ik weet niet wie mij behandeld heeft sorry. Heb meneer torren in gevoerd.

Uitstekend behandeld.

Snel een afspraak kunnen maken en ook een goede diagnose gesteld en uit gevoerd prima.

Weer prima zorg

Fijne praktijk met goed personeel

Vertrouwen

Voel me op m’n. Gemak bij samenwerkende tandartsen Raamsdonksveer

Sint Jozeflaan 1 a01

4941 GP Raamsdonksveer

Over Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer

Bij Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Raamsdonksveer, tegenover de R.K. kerk. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.