Perfekt

Duidelijke uitleg op de vragen. Heel simplistisch personeel.

Áltijd tevredenheid.

Klantvriendelijkheid goede service.

Al jaren vertrouwd

Fijn om al zolang een vertrouwd gezicht te hebben bij de tandarts. Je krijgt persoonlijk advies en er wordt meegedacht. En heel fijn dat er spontaan even ruimte werd gemaakt voor een orthocontrole bij mijn zoon, omdat er anders te lang tussen zou zitten.

Heel fijn

Ik had Sabine voor 1e keer maar ze deed het heel goed. Met mind open is nooit fijn maar deze keer ging het goed

Vriendelijk

Persoonlijke behandeling.

Vriendelijke aandacht en behandrling

Mevr Voltman is altijd meelevend,en correct.

Heel goed.

Vakkundig en vriendelijk.

Super!

Ik ga iedere 4 maanden na de mondhygiëniste en ieder half jaar naar de tandarts voor controle en ik ben hartstikke tevreden! Zeer kundige, professionele en aardige medewerkers. Ze nemen echt de tijd voor je en geven je persoonlijk advies over tandenragers e.d.

Altijd goed en netjes geholpen

Altijd goed en netjes geholpen. Ga 2 keer per jaar voor controle en mondhygiëniste.

Prima als altijd.

Iedereen is altijd heel aardig en vriendelijk.

Vriendelijk en goede service

Goede en aardige assistente

meteen heldere uitleg

Ontvangst door de assistente die meteen een heldere uitleg geeft over het te volgen tijdspad van de behandeling en de consequenties die daaraan verbonden zijn.

Heel bekwaam en leuk met de kinderen

De zin hierboven spreekt voor zich

HEEL GOED EN FIJN GEHOLPEN door A PUIG PARES

correct en met aandacht voor patient. over eindresultaat krijg ik veel complimenten.

Niet zo best

Er was een vervanger die verkouden was.

Fijne tandartspraktijk

Fijne tandartspraktijk met vriendelijk personeel

Snel en vakkundig

Gaatje was snel verholpen. Nog amper 6 minuten in de stoel gelegen. Wel in alle rust geholpen.

Heel lief en dat was wat ik nodig had met mijn angst

Netjes geholpen

Er zijn leukere dingen dan 30 minuten met je mond open te liggen maar daarna alles weer lekker schoon en glad

Aardig, prima, snel en kundig geholpen.

Erg prettig geholpen. Tandarts en assistente leggen alles goed uit, zijn aardig (ook voor de kinderen) en heel relaxed. Fijne controle en goed advies mee gekregen.

Eerste keer daar super geholpen

Eerste keer daar super geholpen

Ik werd op tijd en goed behandeld.

Sint Jozeflaan 1 a01

4941 GP Raamsdonksveer

Over Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer

Bij Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Raamsdonksveer, tegenover de R.K. kerk. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.