Prima.

De tandarts en assistente waren heel lief voor de kinderen.

Ze waren aardig en vertelde duidelijk wat ze gingen doen.

prima gegaan.

Fijn geholpen

Nadat er een stuk van een kies was fijn geholpen

pijnloos stukje aan voortand gezet

Ondanks vakantietijd en niet door "eigen" tandarts pijnloos uitgebroken stukje aan voortand gezet. Bedankt p.s. behandeld door A. Puig Pares, staat hieronder niet bij keuzeveld vandaar onbekend ingevuld

Goed behandeld

Kort en goed

Afspraak voor controle, ik kon snel terecht, al met al een prettige ervaring. Vervolgafspraak heb ik meteen kunnen plannen op korte termijn. Samengevat: Ik ben tevreden.

goede ervaringen

lieve tandarts,werkt rustig,,assistenten ook erg lief! dus........ geen problemen mee,wordt altijd goed geholpen dus alles positief... gr jacomien damen

Ben weer uitstekend geholpen

Mijn plaatje was gebroken , gelukkig werd ik snel geholpen.

deskundigheid

Implantologie is toch een aparte techniek en ben blij dat ik zo weer een compleet gebit kan krijgen. De behandeling is nog niet afgerond maar ik ben tevreden met wat er tot nu gebeurt is.

was gewoon goe

goede behandeling en alles was goed

Flexibel

Afspraak is afspraak plus zelfs de mogelijkheid om in de avond afspraak te plannen. Voor mij de reden om naar deze plaats te rijden voor tandarts bezoek. Mijn ervaringen elders zijn totaal anders.

Goede Zorg

Prima ervaring

Kon snel terecht

Helemaal prima.

Word prima geholpen.

Werd gelijk geholpen toen ik er om vroeg super fijn

Weer keurig geholpen!

Fijne, rustige en zeer bekwame medewerkers! Blij mee!

Je wordt er goed geholpen

Je wordt er goed en netjes geholpen. Ze leggen uit wat ze gaan doen en nemen er ook de tijd voor. En ze zijn ook vriendelijk

Fijne en goede mondhygiëniste

Goede behandeling en advies

Positief!

Kwam met de vraag om een kies te beoordelen en of er op korte termijn iets aan gedaan kon worden, ivm naderende vakantie. Meteen goed geholpen...kies verwijderd. Hechtingen erin. Erg zorgvuldig, pijnloos. Ook bijna geen napijn gehad. Top!

Goede patiënt gerichte zorg.

Ik vind het fijn om naar deze tandartspraktijk te gaan. Zeer goed professionele zorg.

Prettig

Sint Jozeflaan 1 a01

4941 GP Raamsdonksveer

Over Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer

Bij Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Raamsdonksveer, tegenover de R.K. kerk. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.