Hij is duidelijker

Hij kijkt me aan bij het praten

Goede behandelingen

Vakkundige uitvoering. Goede begeleiding tijdens de behandeling.

Zeer goede en uitstekende ervaring. Ik raad ze aan.

Snelle reactie op vragen en ik kreeg snel een afspraak via WhatsApp. Ze zijn efficiënt en werken eerlijk. Dank jullie wel allemaal.

Tandarts heel rustig

Te lang traject

Maandenlang kampen met een ontsteking is niet van deze tijd, vind ik. Meermalen terugkomen om behandeling op te starten en af te ronden. Uiteindelijk resultaat is dat ik nog steeds pijn heb en de ontsteking erger is geworden. Nu doorverwezen naar Verwijspraktijk voor tandheelkunde/Kiesz in Oosterhout waar een nieuwe behandeling wacht. Röntgenfoto's wezen uit dat de behandeling bij Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer niet afdoende was. Daar heb de nodige kosten voor moeten betalen. Met als uiteindelijk resultaat: geen resultaat.

Vriendelijke en professionele praktijk.

Was voor periodieke controle, uitstekend

Ben fijn geholpen en voelde me op mijn gemak

Vriendelijk en duidelijke uitleg

Positief

Goede en vakkundige behandeling

Nvt

Vakbekwaam

Goed en bekwaam personeel

Rekening houdend met, meenemen in het hoe en waarom van de behandeling, zeer geduldig en vriendelijk.

Duidelijk in wat ze in de behandeling gaan doen.

Ondanks dat het niet mijn favoriete plek is om te komen. Word er altijd geprobeerd de behandeling zo pijnloos en comfortabel mogelijk te maken .

Sympathieke en duidelijke tandarts

L. Voltman weet duidelijk veel van haar vak af wat mij geruststelt als ik in de tandartsstoel lig. Daarnaast is ze erg sympathiek.

Prima!

Prettig en efficiënt.

goed geholpen

Nvt

Prettig

Toop

Super service zo als altijd. Goede adviezen en duidelijke instructies.

Héel zorgvuldig.

belachelijk

Ik moest en zou een vervolgafspraak maken voor een preventieve poetsvoorlichting. Deze kon absoluut niet tijdens de eerste afspraak worden uitgevoerd. Er is een tweede afspraak ingepland, enkel om een uitleg te krijgen die ook gewoon telefonisch had gekund. Maar toch moest ik wél 51 euro betalen voor deze zogenaamd 'noodzakelijke' afspraak. Belachelijk!

Fijne behandeling gehad , op mijn gemak gesteld!

Goede afgestemde persoonlijke zorg!

Ze nemen de tijd, zijn flexibel en luisteren naar jouw persoonlijke wensen! Het personeel is dan ook zeer prettig en gezellig! Ik ben dik tevreden!

Gewoon goed behandeld

Behandeling goed naar behoren. Nergens problemen mee. Alles werd netjes uitgelegd.

Vrijwel precies op de afgesproken tijd behandeld Duidelijke uitleg over toestand van mijn gebit ( was uiteraard prima ) tandsteen verwijderd en klaar , vriendelijke tandarts en mondhygiëniste

Uitmuntende gebitsreiniging

Mijn gebit is op uitmuntende wijze van tandsteen ontdaan. Vriendelijk, met zorg en vooral zeer grondig. Ik ben er heel blij mee. Motiveert ook om het poetsen en ragen voortaan nog trouwer en beter bij te houden. Dank. Helaas gaat Liesbeth vertrekken voor verdere studie tandheelkunde. Ik wens haar daarbij veel succes en heb groot vertrouwen ik haar toekomstige loopbaan.

Sint Jozeflaan 1 a01

4941 GP Raamsdonksveer

Over Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer

Bij Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Raamsdonksveer, tegenover de R.K. kerk. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.