Afspraak is verzet voor 3 maanden later.

Het is heel jammer dat er door zieke medewerkers mijn afspraak 3 maanden verzet is.. Laatste keer dat ik geweest ben voor tandsteen te verwijderen was 29 april en nu ben ik maandag 7 okt pas weer geweest. Beetje jammer

Gewoon goed

Niets dan lof

Tandarts is heel kundig, vriendelijk en alert. Bv door foto, 's te maken van je kaakbot, of er evt ontstekingen zijn. Daar denk je zelf niet aan namelijk

Ik goed geholpen

Fijne halfjaarlijkse controle

Vriendelijke ontvangst,het was niet druk,werd op tijd geholpen.Vriendelijke assistente en ook de tandarts was erg aardig.Tandsteen werd op een rustige manier verwijderd en vragen werden netjes beantwoord.

Oké

Op tijd geholpen, en vriendelijke behandeling

Ik werd zelfs enkele minuten voor de afspraak al binnen geroepen, vriendelijke assistente/mondhygiëniste en tandarts ( naam even kwijt) ook zeer vriendelijk.

slecht

Afspraken nooit op tijd

Netjes en goede adviezen

Netjes en goede adviezen

Goede ervaringen

Ervaren en vriendelijk

Gewoon goed

Ervaring is goed door fijn en deskundig personeel

snelle behandeling netjes

nette afhandeling

Toch nog geholpen ondanks dat ik te laat was.

Heel aardige en liefe mensen en staan voor je klaar geen haast werk

Goede en vriendelijke behandeling

Afspraken zijn soms onduidelijk.

Afspraken met orthodontie en trajecten zijn niet altijd helemaal duidelijk en worden omslachtig of niet beschreven in documentatie wat wordt meegegeven. Als de Orthodontist en assistent hierop worden aangesproken dan wordt laconiek gereageerd terwijl dit voor de patiënt tot onvoorziene kosten kan zorgen. Daarbij is het niet de bedoeling dat een klant verweten mag/kan worden dat het op voorhand deze onvoorziene keuzes moet maken. Met andere woorden let goed op de uitspraken en herzie documentatie!

negatief

assistenten erg vriendelijk, tandarts zelf niet. Verstandskies moet eruit wilde me doorsturen naar het ziekenhuis, aangegeven dat ik dit niet wil maar naar Geertruidenberg wil. Toen ze zei oh maar dan kijk het nog maar een week aan?

Prima, geven duidelijk antwoord op je vragen. Nog beter zou het zijn wanneer er vooraf een korte uitleg zou worden gegeven van wat er gaat gebeuren (bij een andere behandeling dan een (half)jaarlijkse controle).

Ik werd netjes en vriendelijk geholpen.

Ik ben op tijd voor mijn afspraken en was deze x ook snel (zelfs iets eerder dan gepland)aan de beurt Daarnaast de interesse ,nodige informatie die belangrijk kan zijn voor de controle/ het gebeuren aan je tanden. Hier is een luisterend oor voor.

Netjes geholpen.

Ben tevreden.

Zeer vriendelijk en goed geholpen

Zeer positief

werd voor mij gevoel afgewimpeld

Ben afgelopen week 2 keer geweest vanwege erge uitstralende pijn in mijn kaak, de eerste tandarts vond ik een afwimpelend gedrag hebben en was ook zo klaar bij hem, de tweede luisterde aandachtiger en kwam met meer opties en penicilline

Zoals alle voorafgaande keren, prima.

Rima geholpen.

Goede communicatie, zorg in overleg en kwaliteit

Ben al ruim 20 jaar tevreden klant bij deze praktijk. Controles verlopen goed, vullingen naar tevredenheid en ook enkele kronen laten vervangen.

Sint Jozeflaan 1 a01

4941 GP Raamsdonksveer

Over Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer

Bij Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Raamsdonksveer, tegenover de R.K. kerk. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.