Ik durf weer

Persoonlijk, zacht en lief maar toch ook streng

goed adequaat profesioneel.

ik had een probleem dat is heel snel verholpen.

Ervaring was goed

Goede service en snel geholpen

Prima tandarts ik weet alleen haar naam niet

Netjes op tijd

Professioneel en vriendelijk

Op tijd en erg vriendelijk en duidelijk gebraagd om foto,s te mogen maken

Heel goed

Altijd professioneel en vriendelijk

Tevreden

Ik werd al snel gebeld na dat ik mail had gestuurd voor mijn onverwachte probleem met mijn gebit. Ik kon dezelfde dag al terecht. Er werd netjes verteld dat mijn eigen tandarts er niet was. Prima geholpen door de vervanger

Een goede ervaring

Ik was 4 jaar niet geweest en toch heel goed ontvangen heel vriendelijk ook. Kon ook heel snel andere afspraken inplannen. En super service al vond ik dat zelf zo en nogmaals super vriendelijk en goede uitleg waardoor je het zelf snapt waar je beter kan poetsen enzovoort... Alleen ben de naam vergeten van onze assistente excuses.

Je wordt er vriendelijk en netjes geholpen

Fijn en goed geholpen je wordt op je gemak gesteld

Uitleg wat iemand gaat doen bij je zou nog meer verbetering zijn,verder prima geholpen

Jammer dat ik na 2 kronen nog dezelfde klachten heb, nog steeds voedsel tussen de kiezen, kost mij maar een hoop geld maar niet verholpen, het advies wat nu gegeven is kan ik mee leven. Kunnen nu zeker het probleem niet meer oplossen.

Goed werk

Gerust gesteld. Alles werd uitgelegd. De behandeling verliep goed

Nvt

Normaal, zoals altijd

Normaal zoals altijd

Veel wisselingen

Er zijn heel veel wisselingen van mondhygiënisten en tandartsen. Ik heb de laatste 2 jaren steeds anderen gehad. Bovendien viel de mededeling van de tandarts me erg rauw op mijn dak, vooral de manier waarop!

Prima geholpen door Lilly

Mijn kies met vulling was gescheurd….. héél fijn dat ik zo snel ben geholpen, zodat we op vakantie konden gaan !

Prettig

De tandarts is altijd heel rustig legt alles goed uit. Stelt je op je gemak.

Hele goede tandarts

Prima behandeling

De laatste keer ben ik bij de mondhygiëniste geweest. Prima en vriendelijke behandeling. Echter ben ik niet blij met het feit dat er nu een enorm dure behandeling aan zit te komen waar ik niet voor verzekerd ben. Al jaren heb ik verdiepte pockets. En al jaren zijn we bezig hier verbetering in te krijgen. Blijkbaar niet gelukt dus.... Nooit is er over gesproken dat er dan een behandeling aan komt die erg veel geld kost. Bij het laatste bezoek is er aangegeven dat er nu een behandeling plaats zou moeten vinden. En dat dit op kort termijn plaats zou moeten gebeuren. Een kans om iets te doen met mijn verzekering is er dus niet. Dit betreur ik ten zeerste, zeker gezien we hier al jaren mee bezig zijn. Uiteraard wil ik graag mijn tanden behouden, dus keuze heb ik niet. Maar had toch graag gezien dat dit anders aangepakt was!

Oke

Oke

Duidelijke uitleg n.a.v. klachten.

Netjes, rustig behandeld.

Goede voorlichting, behandeling van de afspraak.

Sint Jozeflaan 1 a01

4941 GP Raamsdonksveer

Over Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer

Bij Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Raamsdonksveer, tegenover de R.K. kerk. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.