Duidelijk in wat ze in de behandeling gaan doen.

Ondanks dat het niet mijn favoriete plek is om te komen. Word er altijd geprobeerd de behandeling zo pijnloos en comfortabel mogelijk te maken .

Sympathieke en duidelijke tandarts

L. Voltman weet duidelijk veel van haar vak af wat mij geruststelt als ik in de tandartsstoel lig. Daarnaast is ze erg sympathiek.

Prima!

Prettig en efficiënt.

goed geholpen

Nvt

Prettig

Toop

Super service zo als altijd. Goede adviezen en duidelijke instructies.

Héel zorgvuldig.

belachelijk

Ik moest en zou een vervolgafspraak maken voor een preventieve poetsvoorlichting. Deze kon absoluut niet tijdens de eerste afspraak worden uitgevoerd. Er is een tweede afspraak ingepland, enkel om een uitleg te krijgen die ook gewoon telefonisch had gekund. Maar toch moest ik wél 51 euro betalen voor deze zogenaamd 'noodzakelijke' afspraak. Belachelijk!

Fijne behandeling gehad , op mijn gemak gesteld!

Goede afgestemde persoonlijke zorg!

Ze nemen de tijd, zijn flexibel en luisteren naar jouw persoonlijke wensen! Het personeel is dan ook zeer prettig en gezellig! Ik ben dik tevreden!

Gewoon goed behandeld

Behandeling goed naar behoren. Nergens problemen mee. Alles werd netjes uitgelegd.

Vrijwel precies op de afgesproken tijd behandeld Duidelijke uitleg over toestand van mijn gebit ( was uiteraard prima ) tandsteen verwijderd en klaar , vriendelijke tandarts en mondhygiëniste

Uitmuntende gebitsreiniging

Mijn gebit is op uitmuntende wijze van tandsteen ontdaan. Vriendelijk, met zorg en vooral zeer grondig. Ik ben er heel blij mee. Motiveert ook om het poetsen en ragen voortaan nog trouwer en beter bij te houden. Dank. Helaas gaat Liesbeth vertrekken voor verdere studie tandheelkunde. Ik wens haar daarbij veel succes en heb groot vertrouwen ik haar toekomstige loopbaan.

Uitstekende service, empathisch, gepassioneerd

De mondhygiëniste maakte gebruik van de nieuwste technologie en gaf uitstekend vooraf en achteraf aan wat de werkzaamheden inhielden. Interactie tussen patiënt en behandelaar was uitmuntend en het resultaat was een vlotte, correcte en empathische behandeling. Hulde!

Geschrokken toen prothese niet paste

Bij Rens was het goed gegaan met afdrukken maken maar ‘s avonds ophalen prothese waren ze plotseling veel te ruim en vielen ze uit m’n mond

Altijd vriendelijk geholpen

Afspraken gaan in goed overleg

Gastvrij

Pas verhuisd en voor het eerst een nieuwe tandarts, maar hier voelde ik me gerust en goed geholpen.

Netjes op tijd volgens geplande afspraak.

Ik ben zeer tevreden over zowel de tandarts als de assistente

Mijn ervaring is dat de behandeling altijd professioneel en effectief is. Vooral de keren dat ik bij Sabine was vond ik uitstekend, zij is in mijn visie zeer vakbekwaam. Tijdens de behandeling laat ze je op je gemak voelen. Ook over de tandarts ben ik heel positief. Kortom ga zo door.

Blij

Ik ben als de dood voor de tandarts, maar er was een vulling uit mijn tand dus moest echt wel gaan. Met lood in mijn schoenen maar ik ben gegaan. Ben heel goed geholpen. Ze waren rustig en stelde me op mijn gemak. Heb gelijk vervolg afspraak gemaakt!

Heel vriendelijk en behulpzaam

Prima geholpen.

Zakelijk

Je merkt dat de tandartsen erg zakelijk geworden zijn in vergelijking met een aantal jaren terug. Erg jammer.

Slim opgemerkt probleem in mond …Fistel door tandarts.!

Stel als ik 3 juli na lange tijd naar mondhygiëniste kom….dat dokter Ouwehands? meekijkt op dan te adviseren foto maken?

Ik durf weer

Persoonlijk, zacht en lief maar toch ook streng

goed adequaat profesioneel.

ik had een probleem dat is heel snel verholpen.

Sint Jozeflaan 1 a01

4941 GP Raamsdonksveer

Over Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer

Bij Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Raamsdonksveer, tegenover de R.K. kerk. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.