zeer goed

je wordt altijd heel correct te woord gestaan en geholpen. Er is voor mij maar een garage en dat is Nico Konijn.

zeer goed

Geweldige service en klantgerichtheid.

Ze weten waar ze over praten en helpen je overal goed mee. Ze doen niet moeilijk als iets vervangen moet worden. Ze zorgen ervoor dat je met een tevreden gevoel weg gaat.

Zeer klantvriendelijk

Kan altijd naar binnen lopen voor spoed reparatie, geen lange wachttijden en goed advies

Goed en snel

zeer klantvriendelijk

je wordt op een vriendelijk manier welkom geheten en ze nemen de tijd voor al je vragen. Alles is mogelijk

Duidelijk, vriendelijk en zeer goede service

Zeer vriendelijk personeel. Duidelijk en een goede service .

Een autobedrijf die zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen!

Ik heb Bosch Car Service Nico Konijn ervaren als een auto bedrijf die eerlijk is! Duidelijk in wat er moet gebeuren en bespreken de planning netjes met je door en denken met je mee voor mij als ondernemer zeer prettig! Kwaliteit staat bij Bosch Car Service Nico Konijn en ze maken altijd tijd voor je of geven een duidelijk vooruitzicht wanneer wel. Echt een enorme aanrader!

Vakkundig en betroubaar

Nico Konijn en zijn personeel, Denken met de klant mee en gaan altijd voor de beste oplossing.

Duidelijke communicatie, professionele houding

Mijn waterpomp gaf de geest met flinke motorschade tot gevolg. In goed overleg werd snel de oorzaak gevonden en de gevolgen daarvan werden snel en vakkundig gerepareerd.

Altijd snel en goed geholpen! En voor een prima prijs.

Bij Nico Konijn wordt ik elke keer weer snel en praktisch geholpen. Ze lopen altijd even sneller als het nodig is. Heel fijn! Sowieso lijken ze altijd snel te lopen want de rekeningen vallen mij ook weer altijd mee. Deskundig zijn ze ook en dat delen ze graag met je. Je kan ook even meekijken zodat je zelf kan zien wat er aan de hand is. Voorheen ging ik naar de dealer. Op zich prima maar altijd erg duur. Na veel geld voor bougies te hebben betaald en een torenhoge offerte te krijgen voor een lekke tussenpijp (van de uitlaat) was ik klaar met de dealer. Ik reed naar Nico Konijn in mijn eigen dorp. Daar werd ik meteen erg goed geholpen en een prima prijs voorgeschoteld.

Goede ervaring met deze vakmensen!

Ik kom al jaren bij deze garage. De service is heel goed!

Meer dan standaard Bosch Car Service

Al jaren lang zijn wij een tevreden van Nico Konijn die in zijn bedrijf zeer ervaren autotechniekers om zich heen weet te verzamelen. Met welk merk auto u ook rijdt, de kennis van voertuigen is enorm. Ook reparatie onder garantie bij nieuwe auto's is geen probleem. Kortom, of u rijdt met een personen auto, bus of camper, u bent altijd welkom in dit prima auto onderhoud en reparatie bedrijf. Ps, dat ik communicatie niet een beoordeel met 5 sterren licht aan mij als klant want alles is bespreekbaar maar ik moet wel goed luisteren ;)

Meedenken met het maken van de afspraak waarna er een goede terugkoppeling kwam wat betreft de servicebeurt, de tekortkomingen aan mijn auto en, niet onbelangrijk, de te verwachte kosten. Transparant dus. Auto werd onderhanden genomen waarna ik op de hoogte gebracht werd dat de auto gereed was. Kortom prima service.

Prima service, klantvriendelijk

Goede service, klantvriendelijk

Perfecte service

Sta met pech op het parkeerterrein en word gelijk geholpen om toch weer de weg op te komen met de bedrijfsbus

Pitstop op afspraak

Vandaag bandenwissel op afspraak, klaar terwijl u wacht. Kopje koffie erbij. Snel en even vakkundig als altijd.

Goede en snelle service

Heel goede service en kwaliteit bij onderhoud. Bij acute problemen staat men ook gelijk voor je klaar. Men is duidelijk, transparant en meedenkend in oplossingen. Kortom, zeer tevreden over dit bedrijf.

Wij hebben een meer dan 30 jarige zeer prettige relatie met dit bedrijf!

Tot op de dag van vandaag een prettige garage met goed personeel.

Zorgeloos autorijden dankzij garage Konijn

Het onderhoud van mijn auto is in goede handen bij garage Konijn. Als ik een acuut probleem heb word ik meteen geholpen. De medewerkers zijn deskundig en klantvriendelijk. En over de kosten ben ik tevreden.

Adequaat en vriendelijk geholpen

Ik denk dat de geïnvesteerde reparaties ook werkelijk noodzakelijk waren. Dat geeft mij vertrouwen in het bedrijf.

Handig planningssysteem, duidelijke afspraken vooraf, klantgericht en deskundig personeel, heldere factuur en specificatie

Hele goede ervaring

Snel klaar staan als het nodig is en prima service.

Bamestraweg 3

1462 VM Middenbeemster

Over Bosch Car Service Nico Konijn

Bij ons staat service en duidelijke afspraken op de 1e plaats. Onze monteurs zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en volgen hier ook regelmatig cursussen voor om bij te blijven. U kunt bij ons terecht met alle merken auto's, ook campers kunnen wij keuren en onderhouden. Hybride en volledig elektrische auto's kunnen uiteraard ook bij ons terecht.

Over Bosch Car Service