Laden reviews...
6 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen een team dat goed meedenkt bij de planning en afspraken netjes nakomt. Klanten worden vriendelijk ontvangen en krijgen duidelijke uitleg. Er is extra aandacht voor netheid en kleine extra's na de dienst. Over het algemeen is de ervaring zeer positief en wordt professionaliteit en betrouwbaarheid vaak genoemd.
Een paar dagen na de levering van mijn Volvo kon ik al een schouwafspraak maken voor de plaatsing van een wallbox laadstation. tegelijk de meterkast vernieuwen (40 jaar oude smeltzekeringen). 3 weken alles vakkundig geïnstalleerd. Super tevreden.
30 July 2026
Rob
Brunssum
Goed meegedacht met het plannen van de afspraak. Daarbij keurig ontvangen en overlegje over de servicebeurt. Als extra werd mijn alarmcertificaat verlengd, goed meegedacht! Bij ophalen weer een juiste uitleg en als surprise was de auto uitgezogen en gewassen. TOP heren !! Dank daarvoor
16 May 2026
Cees Bosboom
HUIZEN
Goed op elkaar afgestemd team dat niet opgaf.
22 April 2026
Jos Sturkenboom
Culemborg
De laadpaal is geplaatst. Er zijn 4 gaten geboord van de garage richting de meterkast, hiervoor is een kabel van 35 meter getrokken, overal netjes afgewerkt en conform de afspraken vooraf. De monteur heeft tot slot de meterkast aangepast en de laadpaal (ZapTec Go-2) op de elektriciteit aangesloten. Top!
23 February 2026
Diederik
Oosterbeek
Monteur werkte hard en snel en het resultaat ziet er netjes uit. Klein probleempje werd snel en adequaat opgelost
11 February 2026
Geert
Kortenhoef
Dankzij het inzicht en de flexibiliteit van Melchior, is er een mooie oplossing voor onze laadpaal gerealiseerd. Zelfs vanuit ‘kantoor’ kwam een collega helpen met graafwerk. Heel fijn!
3 February 2026
Mary
Sittard
Melchior is een super gefocuste medewerker maar de rekening was niet volgens afspraak.
12 June 2025
Erik
Beuningen
Vriendelijke monteurs netjes gewerkt
8 April 2025
Peter
Mijdrecht
Vriendelijkheid en deskundigheid van de mensen die deze installatie bij ons hebben geplaatst zijn volop aanwezig.
12 March 2025
Ruud
Sittard
De schouw vooraf was constructief en nodig. Bracht andere en betere installatie opties in beeld. Installatie verliep soepel en hobbeltjes werden in goed overleg genomen. Mooi vakwerk! Kan niet anders zeggen.
19 December 2024
Hen
Leidschendam-Voorburg
Ik heb hier een gebruikte XC60 T8 model 2018 aangeschaft deze zomer inclusief garantie. Helaas tegen een aantal mankementen aangelopen de afgelopen maanden welke allen naar volledige tevredenheid zijn opgelost. Opvallend was de gedrevenheid van het hele team om de problemen zo goed mogelijk op te lossen. Ik beveel Scholten Mobility van harte aan en zal zelf ook het verdere onderhoud hier laten doen.
11 December 2024
Chris
Huizen
Ik ben nu vijf jaar klant bij deze (inmiddels weer) Volvo dealer. Na de verbouwing een uitstekende wachtruimte waar hoge kwaliteit koffie voor je wordt ingeschonken in porcelein, geen plastic bekertjes. Dagvers fruit in een fruitkist op tafel, pepernoten in de weckpot, koekjes, oplaadstations voor telefoon of laptop aanwezig en nu zelfs twee aparte kamertjes met faciliteiten en aansluiting om privé te kunnen werken tijdens de wachttijd. Tjonge, wat een service! Mijn klacht was een waarschuwingslampje dat steeds terugkomt. Bleek lastig de oorzaak te vinden. Twee uren werk, gewoon garantie. Geen enkele stress, monteurs komen je zelf even opzoeken in de showroom. Offerte gevraagd voor winterbanden. Bij thuiskomst al in de mailbox!
2 December 2024
Alexander Poustylnikoff
BUREN GLD
Keurig gewerkt, vriendelijk en behulpzaam
14 November 2024
Piet Donkers
Beneden-Leeuwen
Allles werd volgens afspraak prima uitgevoerd
11 October 2024
Bas
Oostrum
Uitstekend, zeer correcte monteurs. Keurig naar wens geïnstalleerd.
9 October 2024
Judith
Beneden Leeuwen
De heren waren ruim vóór de afgesproken tijd aanwezig. Dat was voor mij prima. Er werd vlot doorgewerkt. Na de klus kreeg ik uitgebreid uitleg over de installatie in de meterkast en over de Zaptec Go aan de gevel van mijn garage.
21 August 2024
Gerhard
Millingen aan de Rijn
afwassen GRATIS is slecht gedaan ,nog vegen op de auto /ramen niet droog gemaakt/wielen half gedaan
24 May 2024
J van Breda
Beusichem
ik had iets gevraag naar een onder deel en ze hebben een paar uur later al gebeld dat ze er al een hadden klasse
23 May 2024
Wim
18 May 2024
S.J.H Dekkers
Culemborg
De snelheid van inplannen en afwerken onderhoud Nu het toch weer een officiële Volvo dealer word is toch beter.
16 May 2024
Henk
Hellouw
Prettige sfeer bij bezoek aan de showroom, waarbij deskundig (maar niet opdringering) advies ons een mooie V90 heeft laten kopen. Ook bij de aflevering, werd ruim de tijd genomen om alles te regelen en uit te leggen. Als er toch iets op te merken valt, is dat wellicht nog even de kaartupdates geïnstalleerd hadden kunnen worden bij aflevering, want daar was de auto (eenmaal thuis) nog erg lang mee bezig en daar moet je op wachten voordat je andere apps kan installeren.
10 May 2024
Rene
Vleuten
Fijne service en vriendelijk geholpen.
10 May 2024
Nathalie
Muiderberg
Maandag gevraagd of ze met spoed naar mijn auto wilden kijken en vandaag klaar had een mooie leenauto gekregen. Met andere woorden weer super strakke service.
7 May 2024
Jan
Beusichem
Het dilemma bij een arts, een aannemer of een autoservicebedrijf is dat ik geen enkele deskundigheid bezit op deze terreinen. Het kunnen vertrouwen op degene die de dienst levert, is dan cruciaal. Bij deze Volvo-dealer is dit voor mij het geval. Ik ben inmiddels al 5 jaar klant. Meedenken voor oplossing van een probleem met de auto, deskundig advies, gevoel dat het om de klant gaat. Bij wachten op de reparatie wordt altijd goede koffie met koekjes aangeboden. Laatst werd door de eigenaars zelfs getrakteerd op verse tom poucen. Nooit lang wachten bij opnemen van de telefoon, prettige wijze van te woord staan Enfin, hele fijne service.
2 May 2024
Alexander Poustylnikoff
BUREN GLD
Kwam voor een cheek van mijn hybride accu Top geholpen en goeie service ook wat uitgelegd gekregen over mijn v60 Was de eerste keer maar kom er zeker weer
30 April 2024
Walter