Laden reviews...
121 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde beoordelingen benadrukken consequent vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en betrouwbare zorg. De meeste klanten zijn tevreden over afspraken en behandelingen. De toon in de reviews is positief en geruststellend. Over het algemeen wordt de ervaring als betrouwbaar en efficiënt beschreven.
Spontane tandartspraktijk
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
23 July 2026
Fijn geholpen
23 July 2026
anoniem
Naar de tandarts gaan staat nooit boven aan mijn lijst met dingen die ik graag doe, Maar er hangt een rustige sfeer en de tandarts is heel aardig. je wordt er op je gemak gesteld en dat is fijn.
20 July 2026
anoniem
heel blij met Maria als tandarts, zij denkt mee en zoekt altijd de beste oplossing!
16 July 2026
super
16 July 2026
anoniem
Een fantastische tandarts, uiterst vriendelijk, zeer bekwaam
15 July 2026
anoniem
Was gewoon goed niks op aan te merken
14 July 2026
anoniem
Ik ben zeer tevrede over de behandelingen die ik krijg bij jullie
11 July 2026
anoniem
Erg vriendelijk neemt tijd voor je en stelt je op je gemak .
10 July 2026
Heel goed geholpen
8 July 2026
anoniem
Fijn geholpen, zegt wat ze gaat doen.
6 July 2026
anoniem
Fijn dat Maria aangeeft wat ze gaat doen. En dat ze vraagt hoe het met je gaat als je een langere behandeling ondergaat.
1 July 2026
Goeie behandeling
16 June 2026
anoniem
Zoals altijd gaan wij en onze kinderen met een glimlach van en naar de tandarts(controles) aan de Wilhelminastraat. Fijne praktijk; nemen de tijd voor jezelf en de kinderen, zijn deskundig, gezellig en aardig.
15 June 2026
anoniem
Zeer vriendelijk en goe geholpen
12 June 2026
anoniem
Vriendelijk ondanks dat ik enkele jaren niet voor controle bent geweest. Een goede uitleg en een zorgvuldig m.b.t. de behandelingen.
4 June 2026
anoniem
Ik vond mijn ervaring heel prettig en goed ze hebben van te voren alles goed uit gelegd en ging van slag met mijn gebit
25 May 2026
anoniem
Fijne en kundige tandarts. Super aardig en ook voor kinderen heel geruststellend.
22 May 2026
anoniem
Alles precies volgens afspraak. Vriendelijk personeel.
21 May 2026
anoniem
Altijd prima contact en behandeling.
20 May 2026
anoniem
snelle behandeling en duidelijkheid.
18 May 2026
anoniem
Vindt hhet zonde dat dit ergens anders moet.
18 May 2026
11 May 2026
Goed ervaren.
5 May 2026
anoniem
Bij Samenwerkende Tandartsen Rijssen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Wilhelminastraat in Rijssen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid op 100 meter afstand.
Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialismen binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.
Wilhelminastraat 22 a
7462 CG Rijssen
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.